7 kvinner som kommer tilbake til jobb etter fødsel … før de var r

Del på Pinterest

Når søsteren min har blitt brakt tilbake fra utvinning etter keisersnittet, har ca. 40 familiemedlemmer falt til # 8217; baby inkubator i korridoren, mens hennes båren fortsatte i hennes suite d’sykehus uten clamor.

Denne kvinnen har nettopp blitt åpnet, ble ignorert på en overveldende måte for & # 8220; Vera & # 8221; Dagens stjerne & # 8211; Min splitter nye nevø. Det var mirakuløst, selvfølgelig, men da jeg gled inn i rommet for å sjekke det, kunne jeg ikke hjelpe, men bli overrasket over hvor raskt det hadde blitt sekundært til # 8217; hele prosessen.

Selv om jeg ikke tviler på at all amino og bekymrer seg for hans velvære, viste det i det øyeblikket rungende velkomstkomité i korridoren at det var altfor lett å legge til side en manglende mor for det nye barnet.

Nå et mors anscker / # 8217; meg fem ganger, jeg kan på en eller annen måte forstå.

Barn, tross alt, er vakre, splitter nye, selv engelske. Men bring dem til denne verden er hardt arbeid, noen ganger krever det viktig kirurgi, og mødre trenger samme oppmerksomhet etter leveringsprosessen.

Gjennomsnittlig fysisk gjenopprettingstid fra en vaginal fødsel er fra seks til åtte uker, Under hvilken livmorkontrakter og går tilbake til sin opprinnelige størrelse, frigjører utslippet mens det gjør det.

Hvis du har en keisersnitt, kan helbredelsen av # 8217; gravering kan ta omtrent seks uker. Dette er bare et aspekt av fysisk gjenoppretting skjønt. For å fullstendig gjenopprette, kan helbredelsen av hele kroppen ta seks måneder til et år.

Jeg snakket med syv kvinner som har opplevd hva vårt land anser en tilstrekkelig gjenopprettingstid etter fødselen, som kan variere sterkt avhengig av arbeidsplassen.

Selv om mange har rett til 12 uker med ubetalte permisjoner garantert av Family Medical Leave Act (FMLA), er Grant Ubetalt permisjon ofte umulig. Og i henhold til Bureau of Labor Statistics, Bare 13% av private sektorarbeidere hadde tilgang til betalt familie permisjon i 2016.

Historiene om disse kvinnene illustrerer feilene til en kultur der våre historier ofte slutter når barnet begynner.

Gå tilbake til jobb før du er fysisk og mentalt klar

Katrina planla ikke en keisersnitt for sin andre fødsel, men han endte med å måtte ha en nødsituasjon på grunn av fødselskomplikasjoner. Han brukte en kombinasjon av sykdomsperiode og funksjonshemmede permisjon fra FMLA for å dekke sin tid vekk fra jobb, men han måtte gå tilbake da barnet hans var bare 5 uker.

Katrina var ikke klar til å forlate sitt barn, og hans kropp ble helbredet av kirurgi.

Jordan er en mor for første gang. Ved 25 hadde han en ikke-komplisert vaginal fødsel, selv om han hadde en tredje graders rive. Kombinere FMLA og sykdomsavlat, var Jordan i stand til å bli hjemme hos sitt barn i ni uker.

Han kom tilbake til jobb fordi han følte at han ikke hadde noe annet valg, men han innrømmer at mens hans kropp kan ha gjenopptatt teknisk, var mentalt ikke forberedt. Jordan har opplevd depresjon og postpartum angst.

«Innen 9 uker mottok jeg bare 40 prosent av min lønn og legger til 401 fradrag og helseforsikring, jeg mottok bare 25 prosent av min typiske godtgjørelse. Jeg hadde ikke annet valg enn å gå tilbake til jobb & # 8220; sier.

Da Joannas første barn ble født, hadde han ingen muligheter for permisjon, så han var i stand til å bli hjemme bare i seks uker med ubetalte tid.

Han kom tilbake til jobb uten å være helt helbredet fysisk fra fødselen. & # 8220; det var brutal & # 8221; sier. «Jeg var konstant utmattet. Jeg er sikker på at arbeidet mitt har lidd av # 8217; omnipresent tretthet. & # 8220;

En 2012-studie utført av Journal of Mental Health Policy and Economics Han oppdaget at mens andre industriland tilbyr opptil ett år med betalt familieferie, i USA, nesten en tredjedel av arbeidsmødrene, vender tilbake til arbeid innen tre måneder med fødsel.

FMLA er ikke betalt, men også i dette tilfellet har bare 46% av arbeidstakere rett til fordelene. Studien konkluderte også med at en lengre barselsorlov har hatt en positiv innvirkning på mors helse.

Siden Rebecca, økte universitetsprofessor, var teknisk en deltidsansatt, og hadde derfor ikke rett til noen form for barselsorlov, han kom tilbake til klassen en uke etter fødselen til sitt tredje barn.

Han sier: «Jeg opplevde en svekkende postpartum depresjon. Jeg dro meg tilbake til klasserommet, hvor jeg regelmessig så mannen min som ringte meg for å si at barnet ikke ville stoppe gråt & # 8220;.

Noen ganger ville det ha blitt tvunget til å forlate jobben på forhånd, men han sier at familien ikke hadde råd til å gjøre henne til et semester, og han fryktet også at han ville ha kostet ham helt posisjonen.

Selv det økonomiske trykket for å gå tilbake til arbeid er en faktor

Mens solen følte at 10 uker var en tilstrekkelig tid for hans kropp å komme seg fra fødselen, var han ikke ellers klar til å forlate sitt barn og gå tilbake til jobb.

Han var 40 da første gang ble født og hadde ventet lenge på å realisere drømmen om å bli en mor. Men det var i stand til å bruke FMLA bare for å bli hjemme for de 10 ukene og måtte gå tilbake til å bli betalt.

Etter en Cesarean Cut D’Haster, Laticia var i stand til å bli hjemme bare i åtte uker. Han satte sammen en sykdomsperiode og FMLA, men til slutt klarte han ikke å gjenopprette lenger. & # 8220; Jeg hadde ikke råd til å bli hjemme & # 8221;. Så, bare to måneder etter å ha hatt en viktig operasjon, har Laticia returnert til jobb.

De som ikke har rett til noen form for familieferie har større problemer (nesten 10 prosent av arbeidsstyrken er en selvstendig næringsdrivende arbeidstaker). Autonome mødre oppfordres til å betale på forhånd & # 8221; gå, men hvis du ikke klarer å gjøre det, er det ikke mange alternativer.

Kjøp Forsikring for kortsiktig funksjonshemning Det kan være verdt å utforske eller sjekke med arbeidsgiveren din for å se om de tilbyr kortsiktig funksjonshemming. Men for selvstendig næringsdrivende arbeidstakere, ta mer enn det essensielle minimumet av fritid for å komme seg fra fødsel kan føre til tap av aktivitet.

Lea, en selvstendig næringsdrivende arbeidstaker, ble tatt bare fire uker etter fødselen av sitt første barn, som ikke var nok for sin fysiske helbredelse. Jeg har ingen muligheter for familiær forlovelse & # 8221;, sier han, og jeg kunne ikke miste kontrakten & # 8221;.

En sunn helbredelse er grunnleggende for mor og sønn

Mens noen kvinner teknisk kan være fysisk helbredet fra fødselen raskere enn andre, kan tilbake til jobb for tidlig lede en følelsesmessig og mental kostnad for mødre som arbeider.

Selv alderen til de som gir til lys sitt første barn, har stadig økt. I dag er det Års alder.6, i 2000, Det var 24.6 og i 1970 hadde han 22.1 år.

Kvinner venter lenger for å få barn til et bredt spekter av grunner, men basert på erfaringene fra kvinner som arbeider, kan evnen til å ha fritid være en viktig faktor.

For øyeblikket har USA Den verste posten av betalt barselsorlov mellom utviklede land. I Bulgaria, for eksempel, mottar mødre nesten 59 uker betalt permisjon i gjennomsnitt.

Barn er fantastiske og vakre og feirer deres ankomst kan være spennende for venner og slektninger, men vi må også støtte sine primære omsorgspersoner gjennom en tilstrekkelig helbredende tid. Når permisjonen ikke er et alternativ, fordi en fremtidig mor frykter å miste posisjonen din eller bare ikke har råd til å gjøre det, vil både mødre og barn lide.

Vi må gjøre det bedre i dette landet for både foreldre og barn.

Del på Pinterest

Jenn Morson er en freelance skribent som bor og jobber utenfor Washington, DC hans ord har dukket opp på Washington Post, USA i dag, kosmopolitan, leser’S fordøye og mange andre publikasjoner.