Hvordan trene en gutt på potty: En trinnvis guide med forslag

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Klar til å ta det store skrittet og trene potten til din lille mann? Gratulerer! Dette er et stort skritt for begge, men du vil gjøre det.

Du har kanskje hørt fra andre foreldre som trener gutter er vanskeligere enn trening jenter. Dette er ikke nødvendigvis sant. Alle barn vil vise forskjellige styrker og oddities under prosessen. Så suksess avhenger mye mer om’trening på en måte som snakker til sønnen din enn å følge de spesifikke tipsene til gutten.

Når det er sagt, er det noen forslag og triks som kan hjelpe barnet ditt å lære tauene, slik at du kan si hei til underbukser for store barn og si farvel til bleier for alltid.

Ahhh, ingenting mer bleier. Høres bra ut, nei?

Når du skal begynne å bruke potten?

Det første grunnleggende trinnet i denne prosessen er å identifisere barnets beredskapssignaler. Hvis det ikke er klart, kan potten være full av frustrasjon og beats d & # 8217;.

Eksperter deler at barn pleier å være klar til å bruke potten i en alder av # 8217; 18 måneder og 3 år. Det er et bredt spekter! L’Gjennomsnittlig alder der barn starter prosessen er 27 måneder.

Ditt barn kan være klar for potty hvis:

 • kan gå og sitte på toalettet
 • kan ta av buksene dine og ha dem igjen
 • kan forbli tørr i lengre tid, som 2 timer
 • kan følge de grunnleggende instruksjonene
 • kan fortelle deg eller kommunisere på en annen måte som trenger å bruke potten
 • Det virker som er interessert i å bruke potty og / eller ha på seg undertøy

Guttene har en tendens til å utvikle litt senere beredskapsfunksjoner enn jenter. For eksempel, Girls & # 8211; I gjennomsnitt & # 8211; Jeg er i stand til å tilbringe natten uten å ha en tarmbevegelse innen 22 måneder, andre American Family Doctor.

Gutter har en tendens til å utvikle denne ferdigheten innen 25 måneder. På samme måte oppnår jentene muligheten til å trekke ned og heve undertøy i gjennomsnitt 29.5 måneder. Gutter har en tendens til å utvikle denne ferdigheten innen 33.5 måneder.

Disse er åpenbart medium og gjenspeiler ikke utviklingen av noe barn.

Relatert: Hva er L’Gjennomsnittlig alder av gutter og jenter som praktiserer potty?

Hvor lang tid det vil ta fordi min sønn fullt lærer potten?

Hvor lang tid det tar å trene potten til kjæresten din, avhenger mindre på’være en gutt og mer fra hans beredskap og personlighet.

Din barnelege vil trolig øke emnet under besøket på barnets brønn på 18 eller 24 måneder. Siden alle barn er forskjellige, vil treningens varighet gjenspeile individets individualitet.

Eksperter Del at, uavhengig av når du starter, er de fleste barn, jenter og gutter, å kontrollere både blære og # 8217; tarmene et sted mellom den tredje og fjerde bursdagen.

Så hvis du starter litt & # 8216; før denne perioden, kan treningen virke som det tar lengre tid. Hvis du venter litt og # 8216, kan det virke som om du klikker på raskere.

en studere De viste at foreldre som har begynt å trene sitt barn før de 24 månedene har registrert en suksessrate på 68% innen 36 måneder. Foreldre som begynte å trene etter 24 måneder, så en annen del, så en suksessrate på 54% innen 36 måneder. Det er ikke en stor forskjell.

Annen utdanning Vis som først begynner å bruke potten, først en tendens til å fullføre den. Men den totale varigheten av’treningen kan være større så snart som mulig.

Men det er alltid unntak fra reglene. Du vil egentlig ikke vite før du prøver. Så her er hvordan å trene med potty med (forhåpentligvis) liten frustrasjon.

Trinn 1: Velg en metode

Før du fjerner bleier og bytte til det kalde Tyrkia, anbefaler vi deg å forstå din spesifikke tilnærming. Det er mange der ute, fra en mer ventet tilnærming til de mest intense bootcamps.

Noen populære eksempler:

 • Toalett trening på mindre enn en dag med Nathan Azrin
 • 3-dagers pottetreningsmetode Lora Jensen
 • No-Cry Potty Training Solution av Elizabeth Panthley
 • Potty trening gutter på den enkle måten av Caroline Fertleman
 • Oh shit! Jamie Glowacki potty trening

Det er ingen rett eller feil metode for å følge. Det du velger, bør tilpasse seg behovene til barnet ditt og din familie. Hvis en tilnærming ser ut til å fungere, kan du alltid ta en pause og prøve en annen.

Når du velger, bør du vurdere ting som:

 • Hvor mye tid du må dedikere til trening
 • Beredskapen til barnet ditt
 • Hvordan metoden er satt inn i ditt daglige liv

Allerede at du er der, er det en god ide å bestemme på forhånd, hvilke ord som skal brukes til jeg, uh, avfallsprodukter. & # 8220; poop & # 8221; og & # 8220; Pee & # 8221; de er gode, men du kan ha andre som foretrekker. Bøkene du leser kan ha andre forslag. Uavhengig av dette, er det viktig å ikke bruke ord med negative konnotasjoner, for eksempel & # 8220; stinkende & # 8221; O & # 8220; skitten & # 8221;.

Relatert: Hvordan bruke 3-dagers pottemetoden

Trinn 2: Samle alle nødvendige aksjer

Aksjer for gutter kan inkludere ting som en potty som har en sprutbeskyttelse for å holde urinen strømmer på toalettet og vekk fra veggene. (Beklager hvis vi forteller deg dette!)

Baby Bjørn stolen er et populært valg. Du kan også ha en potty at du elsker på badet ditt hvis du foretrekker å ikke ha en dedikert stol. (Men kontrollerer FYI-virkeligheten: Det kan være nyttig å plassere en potty i stuen hvis det er der du tilbringer mesteparten av tiden.)

Andre barnforsyninger:

 • Brede og komfortable klær for barnet ditt, spesielt lett å bære og fjerne bukser
 • Trening undertøy bidrar til å absorbere ulykker
 • Animalformet urinal (med roterende mål)
 • Tot på Pot Boy Doll, Book and Potty Kit
 • Mål for tidspunktet på toalettet (for å lære å målrette)
 • Klassiske bøker, som gram på i potten eller alle poops
 • Hender for hender med favoritt tegneserie tegn for å gjøre vaske moro

Du vil kanskje også få noen ekstra på fingertuppene, som små premier eller søtsaker for større motivasjon. Selv om det absolutt ikke er nødvendig å gi din sønn et leketøy hver gang det er vellykket til potten, svarer noen barn godt på et magnetisk belønningstabell eller et bord med klistremerker.

Relatert: En oppførselstabell kan bidra til å motivere min sønn?

Trinn 3: Sett en startdato og start

Klar, Avreise, Street!

Du har alt du trenger? Flott! Bestem dagen du vil starte potten og deretter fordype deg selv. Punkt på kalenderen. Gjør det morsomt. Anser ideen om å møte dagen med å se episoder fokusert på pottet av barnets favoritt-tv-program eller lese bøker på # 8217;. Ikke fokus på dette, men sørg for at du lar din lille fyr vite hva det kommer, så det er ikke en stor overraskelse.

Du kan holde deg nær hjemmet for et par dager for å unngå ulykker mens du flytter. Vurder ideen om å sette startdatoen i en helg eller når du har litt & # 8216; ledig tid fra jobb. Du kan også finne at treningen i sommermånedene er nyttig fordi barnet ditt kan gå uten klær eller bukser, som kan hjelpe med sin bevissthet om at han må gå.

Andre forslag til å starte:

 • Prøv å spørre sønnen din om å bruke potten på oppvåkning, etter å ha spist måltidene sine og før du går i dvale. Planleggingspauser for potty kan hjelpe deg med å skrive inn en god rytme.
 • Pass på at du ser på barnet ditt nøye: det kan gi deg ledetrådene du må gå, hvordan du krysser bena eller skyrocket.
 • Be din sønn å sitte på potten og å peke penis ned for å lede strømmen av urinen i toalettet.
 • Alternativt kan du bruke en urinal til opplæringsprogrammer hvis du foretrekker det. Fokus på det faktum at sønnen din peker l’urin i potten for å unngå sprøyting på gulv og vegger.
 • Ikke la babyen sitte på potten i mer enn 5 minutter om gangen. Hvis det ikke skjer, ta en pause og prøv igjen senere.
 • Øv en god hygiene. Du må hjelpe deg med å rense godt etter intestinale bevegelser. Og la det vaske hendene hver gang den går.

Relatert: må-ha og forslag til potte

Trinn 4: Ta med showet ditt på veien

Når sønnen din bruker potten pålitelig hjemme, prøv å lage en liten tur. Dette er et flott skritt som du vil være begge stolte på! Du vil sannsynligvis ønske å bære en bytte av klær og # 8230; for hver eventualitet. Og sørg for at du bruker badet ditt umiddelbart før du går hjem og umiddelbart etter ankomst til reisemålet ditt.

Du kan også ønske å investere i noe som en bærbar urinal eller en folding reise potty å gå, vel, reiser.

Ta bort din sønn de første gangene kan virke skremmende. Ulykker kan oppstå. Så hvis du trenger å være i et spesielt ubehagelig sted for trening (et ekteskap, kanskje), legg det i en pull-up-stil bleie, igjen, for hver hendelse.

Trinn 5: Arbeid på føttene

En gutt kan sitte på potten for å gå tisse, men til slutt kan du lære ham å stå og målrette. Det er ingen og spesifikke alder der dette må skje, og mange unge gutter sitter.

Ellers kan en liten urin være nyttig fordi den er riktig størrelse. Tinkle tidsmål eller til og med bare Cheerios frokostblandinger kan være nyttige tilbehør for å gjøre det morsomt.

Guttene som ikke er omskåret, kan ha problemer med å styre urinstrømmen. I alle fall kan det imidlertid være vanskelig å ta kontroll over ting. Her er noen forslag til å lære barnet ditt?

 • Forblir det i nærheten av toalettet for å redusere strømningshastigheten. Dette forenkler målet.
 • Hold & # 8220; Far End & # 8221; av hans penis som han peker på tisse på toalettet.
 • Tenk på ideen om å gjøre oss et spill og trene med potty eller urinalen hvis et rot hjemme er redd.
 • Praktisk praksis, praksis. I virkeligheten er den eneste måten å få det fortsatt og igjen.

Relatert: Omskåret mot ubøyelig

Trinn 6: LANCIA I BLEAPERS!

Etter at sønnen din har brukt potty i noen uker, kan du prøve å bytte til heltidsundertøy. Involver barnet ditt i denne prosessen. La velge utskrifter eller tegn som spenner det og gjør det til å føle at den spesielle gutten trent på potten som er.

Du kan finne nyttig å lagre et godt antall par undertøy i de første dagene for ikke å gjøre klesvask hele tiden. Anser å ta nok for å ha flere par for hver dag i uken.

Og ikke nødvendigvis kaste alle bleier. Du vil nok fortsatt trenge det for sovende og natt, i det minste for litt & # 8216;.

Trinn 7: Arbeid i de siste nettene

Ikke sant! Du kan bli overrasket over å lære at mange barn er opplært i to faser: dagtid og natt. Dagen er generelt først med barna som bruker bleier til sleepers og natts søvn.

De fleste barna bør være i stand til å være tørr eller bruke på badet om natten før du når 5-7 år.

Ting du kan gjøre for å hjelpe:

 • Begrens vann og andre drinker i løpet av timene før sengetid.
 • Oppfordrer sønnen til å bruke potten før du går i seng.
 • Dekke barnets madrass med en beskyttelse for å beskytte den mot tap og ulykker.
 • Husk deg selv at 8217 natt trening er et annet par ermer, og at barnet ditt til slutt kommer inn i rytmen.

Tips for å holde helsevesenet ditt

Pottet kan noen ganger være enda exasperating. Og ikke C’Det er virkelig en måte å komme seg rundt. Det kan virke som at sønnen din forstår en dag bare for å ha utallige ulykker neste dag.

Eller kanskje det er et barns lek. Ikke c’det er virkelig en måte å si på forhånd som det vil være & # 8211; Og hvert barn er annerledes for timing og beredskap.

Først av alt, gjør ditt beste for ikke å sammenligne sønnen din med sine brødre eller venner. Når du har forlatt dine forventninger og har akseptert prosessen for hva det er, kan du føle deg mindre rystet av dossene på veien.

Andre forslag:

 • Hyppige ulykker? Gjør ditt beste for å unngå å redde ham eller hente ham. Rengjør kasinoet (også involvere din sønn) og gå videre. Fortsett å prise det hver gang sin tisse eller poop ender opp på toalettet.
 • Rogue ulykker? Innse at selv etter at sønnen din har lært å bruke potten, kan du møte dossene på veien. Noen ulykker er noen ganger ikke nødvendigvis regresjoner. Når de skjer, prøv å identifisere om barnet ditt var distrahert, syk eller i alle fall ikke i sitt element den dagen.
 • Bekymret for at det aldri vil holde? Prøv å gjøre det sitte foran på toalettet. Dette setter det i modus mens han tillater ham å slappe av for intestinale bevegelser og grenser vandrende sprut.
 • Frykt for å forlate hjemmet? Prøv å gå til en venns hjem eller et familiemedlem for de første parutgangene. Forbered en pose i tilfelle ulykker, men hold posten i lavt spill. På samme måte kan du gå til et mellomrom, åpent som en park der ulykker kanskje ikke blir lagt merke til.
 • Soak pull-ups? For noen barn kan disse bleiene som er utformet for å fylle gapet under potten, forvirre. Noen barn svarer bedre på kommandoen eller passerer til heltidsundertøy fra # 8217;.
 • Og l’barnehage? Pass på at du kommuniserer dine planer og metoder med din omsorgsleverandør. Idealet er at du kan holde en konstant trening hjemme og hvor babyen din er i løpet av dagen. Og stol på oss, personalet på’barnehagen har sett alt.
 • Det fungerer ikke? Generelt er konsistens grunnleggende, så sørg for at du holder deg til den metoden du har valgt for tiden for tiden foreslått. Hvis du er helt konsekvent og ikke klikker, bør du vurdere din tilnærming. Metoden du prøver, kan ikke snakke med din sønn og dets motivasjoner.
 • Virkelig ikke virker? Løsne trykk og se om kanskje du fortsatt skal vente litt og # 8216;. Nei, dette betyr ikke at barnet ditt vil oppgradere på videregående skole iført bleier. Prøv igjen om noen uker eller måned. Han kan bare trenge litt tid på å utvikle denne ferdigheten.

L & # 8217;

Din lille fyr vil bli trent på potten & # 8230; til slutt. Det kan ta det raskt og forbløffe deg med kjæresternes ferdigheter. Eller du kan trenge en mer pasient tilnærming.

I alle fall er du sikker på at potten vil være noe du kan sjekke fra din utviklingsliste, sannsynligvis når det vil være mellom tre og fire (hvis ikke før).

Hvis du hele tiden har prøvd i 6 måneder uten fremgang, eller hvis du har andre bekymringer å komme dit, ikke nøl med å kontakte din barnelege for råd.