6 ting å vite om presserende omsorg før de forlater

Beskrivelse

Hvis du ikke har mye erfaring med presserende servicesentre, kan du spørre hvordan de jobber. Det du ikke vet kan påvirke din mening om disse strukturene, noe som resulterer i disinformation på kvaliteten på omsorgen de gir.

Urgent assistanse sentre er egnet hvis du trenger omsorg for en liten medisinsk nødsituasjon eller hvis du trenger andre medisinske tjenester som laboratoriearbeid og vaksinasjoner. Disse sentrene er praktiske og allment tilgjengelige. Her er noen ting du trenger å vite om dem før du går.

1. Sjekk inn på nettet hvis du kan

Mange presserende omsorgsklinikker er walk-in sentre, noe som betyr at en avtale ikke er nødvendig for å se en helsepersonell. Fordi du ikke trenger en avtale, kan ventetiden variere sterkt avhengig av antall personer foran deg. 20 minutter må kanskje se en helsepersonell, eller en’nå eller mer.

Husk at noen presserende servicesentre tillater avtaler. Så det er ikke dårlig å ringe et senter før ankomst for å se om du kan bestille et bestemt tidsluke og forkorte ventetider.

Selv om et senter ikke tillater avtaler, kan du ha sjansen til å sjekke inn online. Gå til senterets nettside og gi den opprinnelige informasjonen slik at de kan forberede deg på din ankomst. Denne prosessen forbeholder seg ditt online sted, som hjelper deg med å se en helsepersonell.

2. Finn det rette senteret for dine behov

Ikke vent å være syk for å begynne å lete etter et presserende behandlingssenter. Det er viktig å velge et senter som du godtar din helseforsikringsplan (og er på nettet hvis det er aktuelt) for å redusere ditt ansvar. Velg også en struktur som spesialiserer seg på omsorgen du trenger. Hvis presserende omsorg kommuniserer godt med legekontoret, er dette en fordel.

For eksempel er noen presserende servicesentre spesialisert på pediatrisk omsorg, noe som gjør disse klinikkene til et utmerket valg hvis barnet ditt trenger omsorg. Andre klinikker er spesialisert på behandling av kvinners helseproblemer.

Vær oppmerksom på & senteret for et sentralt behandling, nærmest ditt hjem. Bli kjent med typen tjenester som tilbys av denne klinikken, samt klinikkåpningen.

3. Vet hva du skal ta med deg

Urgent servicesentre opprettholder ikke et komplett register over pasientens medisinske historie som et normalt medisinsk kontor. For å akselerere behandlingen og motta best mulig hjelp, gi all nødvendig medisinsk dokumentasjon med deg til klinikk. Dette inkluderer informasjon om din nyeste helseforsikring og navnene på eventuelle reseptbelagte legemidler du tar. En liste over dine betydelige medisinske diagnoser er også nyttig. Du holder også navnet på legen din (eller din sønn) og informasjonen på kontoret. Hvis du tar med en mindre som ikke er barnet ditt, må du sørge for at du har foreldrenes autorisasjonsskjema.

Du må også ta med en ID med bilder. Klinikken har ikke et forhold til deg, så din ID er nødvendig for å bekrefte identiteten din. Du er også ansvarlig for eventuelle betalinger eller kopier på tidspunktet for avtalen, så sørg for at du er forberedt på dette.

4. Vet den beste tiden å gå

Du kan når som helst besøke et presserende omsorgssenter i løpet av de normale klinikkinnstillingene. Husk at noen ganger kan de være mer utfordrende enn andre. Dette inkluderer netter, helger og helligdager når mange medisinske studier er stengt.

Flere mennesker er på rad foran deg, jo mer tid vil det ta å bli sett. Hvis du trenger akutt omsorg, men du kan vente litt, ring det nærmeste presserende behandlingssenteret og be om den estimerte ventetiden før du går hjem. Du vil bli sett av en helsetjenester operatør raskere hvis du ankommer når klinikken ikke er opptatt.

5. Innse at du kanskje ikke ser en lege

Før du går til en klinikk for akutt omsorg, er det viktig å vite at personen som tar vare på, kan ikke være lege. Mange presserende bistandsentre har leger i staben, men de har også en stab av medisinske og sykepleieassistenter som kan diagnostisere og foreskrive omsorg for ulike helsemessige forhold. Uavhengig av typen helseoperatør du ser, vil det sannsynligvis tilby behandling og dermed gi deg råd til å følge legen din.

6. Ikke gå til presserende omsorg for en’farlig nødsituasjon for livet

Presserende assistanse sentre er begrenset til typen hjelp de kan gi. Disse klinikkene er egnet når du trenger botemidler for forkjølelse, ondt i halsen, urinveisinfeksjoner, brannsår, insektbitt og allergiske reaksjoner. Noen førstehjelpeklinikker kan behandle små lacerations og frakturer.

For A’seriøs nødsituasjon, men går direkte til beredskapsrommet. Situasjonene som krever et sykehus, inkluderer brystsmerter, pusteproblemer, tap av bevissthet, sterk hodepine, sterk svimmelhet, alvorlig oppkast, blødning som ikke stopper og et knust bein som stikker ut av huden.

Å gå til et senter for presserende omsorg i disse situasjonene er potensielt farlig fordi legene i klinikken ikke vil ha riktig utstyr for å behandle problemet ditt, og du må sendes til beredskapsrommet.

L & # 8217;

Presserende assistanse sentre er praktisk og praktisk. Pass på at du vet når du velger dem for din medisinske situasjon. Forstå hva de kan og ikke kan behandle presserende assistanseanlegg kan hjelpe deg med å bestemme hvor du skal gå for medisinsk behandling.

Legen din kan være det foretrukne valget, men når du ikke kan få en avtale for et mindre og akutt problem, kan et presserende servicesenter vanligvis gi samme nivå av hjelp. Selvfølgelig er haster servicesentre ikke førstehjelp. Så hvis en alvorlig medisinsk nødsituasjon oppstår, ring A’ambulanse og be om hjelp så snart som mulig.