Baby bryte opp: Årsaker, løsninger og når du skal bekymre deg

Del på Pinterest

Nå lærte du sikkert å gjenkjenne de ulike typer gråt av barnet ditt. Du kan skille mellom ho-så mye sult og gråtet å trekke ut av dette dashbordet. Ditt finjusterte øre kan også samle skrikene & # 8220; Jeg trenger oppmerksomhet og # 8221; og kose nå.

Noen ganger gråt er ledsaget av uttrykksfulle kroppsbevegelser, inkludert buet tilbake. L’ryggraden eller ryggraden bue, som en bue eller katt pose i yoga, er vanlig hos barn. Barn ruller opp ryggen av mange grunner.

I noen tilfeller kan en rygg buet sammen med andre symptomer rapportere en helsetilstand. Men hvis barnet ditt buer ryggen uten andre symptomer, er det sannsynlig å være naturlig i yoga. La barnets barn som er kjent for barnelege, bare for å være trygt.

Her er hva du skal se etter og hva du kan prøve å fortelle deg barnet ditt.

Mulige årsaker til ryggkumpe hos barn

Gassiness

Gassiness kan være vanlig i det splitter nye fordøyelsessystemet til et barn. Noen barn kan ha masete angrep som varer i flere dager eller uker. Dette er noen ganger merket generisk som en kolikk.

Colics kan starte når barnet ditt bare har 4-6 uker og forårsaker planter i flere timer om gangen. Heldigvis overstiger barn vanligvis kolikk når de har 4 måneder.

Barnet ditt kunne buet henne tilbake da hun har gass eller magesmerter. Dette kan skyldes det faktum at buespillet strekker seg litt og kan få dem til å føle seg litt og # 8217; bedre. Du kan legge merke til at barnet ditt buer ryggen etter å ha spist, når du prøver å kutte og til og med mens hun lyver.

Baby reflux

Reflux eller gastroøsofageal refluks, er vanlig hos barn fra fødselen opp til ca 18 måneder.

Beslutningen av barn oppstår fordi de runde musklene som klemmer begge ender av den lukkede magen, fungerer ikke riktig i disse nye, små menneskene. Hvis barnet ditt er for tidlig, kan det ha mer reflux.

Ditt barn (veldig sunt) kan ha reflux flere ganger om dagen. Det er vanligvis helt normalt og ikke C’Det er ingenting å bekymre seg for. Men noen ganger hvis de kaster opp og synes å ha andre symptomer, kan de arkivere ryggen din.

I likhet med når barna har kolikere, kan de buet ryggen fordi det bidrar til å redusere følelsen som kommer fra tilbakeløp. Du kan legge merke til det under og etter amming, mens barnet ditt lyver og selv mens han sover dypt.

Kroppens språk

Noen ganger kan barnet ditt arkivere tilbake fordi han ikke vil bli holdt i armene eller matet. Denne typen kroppsstivhet kan være et tegn for å sette dem ned eller endre posisjon.

Noen barn har sterke ryggmuskulaturen, og dette kan være den enkleste måten & # 8211; I tillegg til å gråte & # 8211; for kroppen deres å fortelle deg hva de vil. Din lille uavhengige kan bruke & # 8220; # 8217-metoden; Dorsal Bow & # 8221; Å komme seg ut av uønskede katter opp til # 8217; alder av 2 år! (Ikke ta det på ansatte, mor og pappa.)

Alarmrefleksjon

De fleste barn har en refleksjon av transal (også kalt Moro’s Reflex) når han føler en plutselig eller sterk støy. Det kan også skje hvis de har følelsen av å falle eller hvis de beveger seg alle & # 8217;.

Fordelingen kan føre til at et barn plutselig strekker bena fremover og kaster armene tilbake. Hodet deres kan også hoppe til # 8217; tilbake, sørg for at ryggen er arka. Den transelle refleksjonen forsvinner vanligvis når barnet har 2-4 måneder.

Tilting forsøk

Etter hvert som barnet ditt blir vant til abdominal tid, utvikler han også ryggmuskulaturen og den sterkeste nakken. De lærte å heve hodet og innse at mer kan flytte, jo mer kan de se seg rundt. Dette er spennende!

Så barnet ditt kan buet ryggen i mageperioden eller mens du ligger på en side eller tilbake for å komme inn i en bedre posisjon for å utforske. Noen barn buerer på baksiden når de prøver å rulle eller gå videre. Du vil sannsynligvis se øyenbrynene opp når de beveger seg hver muskel de kan.

Nervøs utbrudd

Din lille engel kan ha en fordel i forhold til de forferdelige to. Noen barn buerer ryggen og kaster hodet tilbake når de er opprørt eller frustrert. Dette kan skje mens du ligger, sitter, stående eller til og med lulled i armene dine. Et barn i fervor til et skudd D’Ira kan også gråte, klage og vandre.

Uansett hva som kunne utløse et innfall. Din baby kan være sulten og ikke motta det som har bestilt av deg & # 8211; deres kortsiktige kokk & # 8211; umiddelbart. Eller de kan ha fullført fôring og ønsker å spille. Eller barnet ditt kan bli frustrert fordi det ikke kan uttrykke dine behov.

Uansett hvilken grunn til et skudd D’IRA kan være alarmerende når barnet ditt buer ryggen og kaster hodet til # 8217;. De kan skade og slå deg direkte i ansiktet.

Hvis barnet ditt tar vanen, må du først se etter fare tegn som å gråte eller være sint.

Relatert: Hjelp! Fordi barnet mitt er sint og hva kan jeg gjøre for å hjelpe ham?

Kramper eller bevegelser som ligner på konvulsiv krise

Selv om det ser alvorlig ut, er kramper i nyfødte ikke det samme som kramper eller # 8217; epilepsi i større barn og voksne. Ditt barn kunne ha kramper & # 8211; eller bevegelser og atferd som ligner på kramper som utveksles for kramper> 8211; starter i den første uken i livet.

En krise kan vare noen få sekunder. Barnet ditt kunne plutselig være veldig stille og se veldig stivt eller frosset. Eller de kan fortsatt kunne bevege hendene ved å rotere håndleddene.

Noen barn kan arkivere ryggen din under det som synes å være konvulsiv oppførsel. Det kan skje når som helst, vanligvis når barnet ditt er våken eller du bare faller i søvn.

Neonatal kramper er sjeldne, men de kan skje fordi et barns hjerne fortsatt vokser og nerver kan krysse ledningene. En sjelden type neonatal krise kan utføres i familier. Noen barn med denne sjeldne genetiske typen konvulsiv lidelse kan ofte ha dem, mens andre har dem en gang i mellom eller i det hele tatt. Disse barnas kriser avbryter vanligvis helt når barnet har fra 6 til 9 måneder.

Nerve

Barnets delikate nakke og rygg kan slop i en vanskelig fødsel. Noen ganger kan nerver mellom nakken og skuldrene bli skadet.

Erb lammelse er en tilstand som skjer på omtrent 1 på hver 1000 babyer. Det skjer når nakke nerver er svake på grunn av overdreven forlengelse under fødsel. De svakeste nervene fører til svakere muskler enn nakken og skuldrene.

Dette kan føre til bøyningen i barnet ditt, fordi det kan flytte ryggmuskulaturen og andre sterke muskler bedre enn nakke musklene. Men L’Back Arc er ikke et tegn på denne tilstanden. Det ville presentere med andre symptomer, spesielt redusert bevegelsen av en skulder og en arm.

De fleste barn med Erb-lammelse og andre nerver skade fra fødselen til helt helbrede. Barnets barnelege kan anbefale daglige øvelser for å bidra til å styrke nakke og skuldermuskler.

Neonatal gulsott

Nesten 60 prosent av nyfødte det har det. Denne tilstanden kan få barnet ditt til å se ut som en bit & # 8216;. Det skjer fordi den lille leveren til en nyfødt ikke fungerer riktig, noe som forårsaker for mye bilirubin i blodet. Dette kjemikaliet forblir når kroppen din bryter ut blod.

Barn har mer bilirubin når de har 3-5 dager. Normalt går leveren i handling og gratis bilirubin når barnet ditt har et par uker.

Noen ganger, # 8217; ittero blir verre i stedet for å forbedre. I sjeldne tilfeller, for mye bilirubin, som forårsaker en alvorlig gulsott, kan forårsake en slags cerebral tilstand kalt Kernittero.

Sild ryggen er et klassisk tegn på hjerneskade fra Kernittero hos barn som har eller har hatt svært høye bilirubinnivåer. Andre symptomer inkluderer:

 • Akutt gråt
 • gir eller stivhet
 • vanskelig å våkne opp eller ikke sove i det hele tatt
 • Ikke mate godt

Denne alvorlige tilstanden oppstår bare hvis gulsottet ikke behandles, og nivåene av bilirubin blir svært høye. Hvis barnet ditt er diagnostisert med en Kernittero, kan de fortsatt bli behandlet av en spesialist lege.

Cerebral parese

Cerebral lammelse er en gruppe av muskelkontrollforhold. Skjer vanligvis når C’det er en hjerneskade mens barnet ditt fortsatt er i mors livmor. Av 1 barn ut av 323 i verden Den har en type cerebral lammelse.

Skiltene til denne tilstanden kan dukke opp mens barnet ditt er et nyfødt eller et barn. Skiltene inkluderer muskelbøyning, sterke reflekser og avstivning (for eksempel buing tilbake). Barn med cerebral parese kan også ha problemer med å svelge og flytte øynene sine. Noen barn med denne tilstanden kan også være mer sannsynlig å ha kramper.

Sandifer syndrom

Sandifer syndrom er en sjelden tilstand av bevegelse nesten alltid forbundet med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Start i nyfødte eller små barn. Når barnet blir behandlet for GERD (eller går alene), forsvinner denne tilstanden.

Sandifer syndrom forårsaker en alvorlig ryggspenne hos barn som kan vare opptil 3 minutter. Forårsaker en type frosset ryggspenne som noen ganger kan byttes for et barns angrep.

L’buen på baksiden på grunn av dette syndromet kan oppstå ca 10 ganger om dagen, vanligvis etter at barnet har spist. Under backbuen vil babyen også forlenge bena alle’tilbake og vil være veldig stiv. Andre symptomer på Sandifer Syndrome inkluderer:

 • Vippet hodet på den ene siden
 • Annuishing hodet bevegelser
 • knappe kraft
 • Han retched
 • Problemer med øyebevegelser

Det er en kobling mellom baksiden og buen på baksiden og # 8217;?

Barn med autistisk spektrumforstyrrelse (ASD) viser vanligvis forskjellige tegn. Dette inkluderer noen ganger repeterende bevegelser som baksiden, men husk at bakken er mye oftere på grunn av andre årsaker.

Autistiske barn kan vise symptomer rundt den perioden de har et år (eller før), men de fleste barn blir ikke diagnostisert til de er ca 3 år gamle.

Et nyfødt eller et barn som bare har noen få uker eller noen få måneder, vil det nok ikke vise tegn på denne tilstanden. Hvis barnet ditt er i det autistiske spekteret, vil han sannsynligvis ha mange andre tegn sammen med den bakre arkaden.

Ved utgangen av det første året kan et autistisk barn vise mer vanlige karakteristiske egenskaper, for eksempel:

 • Ikke smil spontant til foreldre eller omsorgspersoner
 • Ikke bruk visuell kontakt for å kommunisere
 • ikke gesticholdende (risting eller indikerer) av seg selv

Senere kan barnet ditt vise andre repeterende bevegelser, for eksempel:

 • stive armene sine
 • slamming hendene sine
 • Gå på tiptoe

Løsninger og behandlinger for bakbuen hos barn

I de fleste tilfeller vil posen på barnets rygg gå bort alene mens du lærer å rulle og bedre sjekke kroppen din, overvinne refleksjonen av skrekk og føle seg mer komfortabel med folket rundt ham.

Hvis C’det er et helseproblem som setter ryggen til barnet ditt, vil tilstanden til den underliggende tilstanden løse den bakre arkaden. For eksempel vil behandlingen av vanlige barnproblemer som gassiness og sur refluks ta vare på strekkingen av ryggen.

For normal gassiness og tilbakeløpskjøling av barnet kan du prøve enkle lavrisiko hjemme rettsmidler som:

 • Støt barnet ditt i vertikal stilling etter amming
 • Unngå superlading
 • gi mer liten feed oftere
 • Bruk en mindre flaske og teat for å stoppe luftinnåndingen hvis dette ser ut til å være et problem
 • Tykk brystet eller kunstig melk med en PO & # 8216; av korn for barndommen (kontakt barnelege først, da dette kan føre til risiko)

Hvis din lille engel kaster på hodet til # 8217; tilbake og buer henne tilbake i et innfall som barn, kan en snill atferdsopplæring hjelpe deg med å stoppe det. Lær barnet ditt Hvordan uttrykke deg mindre dramatisk kan hjelpe. Få råd til barnelege.

Noen barn med kramper vil overstige dem naturlig. Andre mer alvorlige årsaker til ryggbue kan kreve fysioterapi, narkotika, kirurgiske inngrep eller andre medisinske behandlinger.

Når skal du ringe en lege

Noen ganger kan gassiness og fussiness begynne å bli ledsaget av andre symptomer som ikke vil gå bort og syre refluks kan være et tegn på en mer alvorlig helsetilstand. Ring barnets barnelege raskt hvis barnet ditt:

 • Det gråter i 3 timer eller mer
 • Angi ryggen og vis andre tegn på smerte
 • kaster opp hver gang du gir dem til å spise
 • Det er irritabelt under strømforsyningen
 • nekte å mate
 • Det øker ikke i vekt eller tapt vekt
 • Det bader ikke bleie

Se etter symptomer på hjerneproblemer eller nerver sammen med bakken. Kontakt barnets lege eller umiddelbart gå til presserende eller nødhjelp hvis barnet ditt eksperimenterer:

 • plutselig tvil eller fôringsvansker
 • Svak sugende
 • Vanskelighetsgrad å svelge
 • skarp
 • anfall
 • Prikker fremspring eller hovent på hodet
 • stivhet
 • svakhet
 • merkelig holdning av hodet eller nakken
 • Skytingsbevegelser
 • muskelspasmer

L’

Hvis barnet ditt har returnert (rushing), trenger du sannsynligvis ikke å bekymre deg for. Barn som bytter ryggen av mange grunner eller uten grunn. I et lykkelig, komfortabelt og sunt barn har ryggen, sannsynligvis ingen grunn og er bare en av de tingene de gjør.

Denne fellesbevegelsen av barnet kan også være et tegn på andre underliggende helseproblemer, noen ganger alvorlige. Hvis du merker barnet ditt som bytter ryggen, ser du etter andre symptomer. La din barnelege vite hva du vet. Pass på at du tar med deg din nye glede til alle sine vanlige sjekker.