6 produkter som jeg prøvde for lang og saftig hår

Siden jeg kan huske, drømte jeg om å ha lang og flytende rapunzelhår. Men dessverre for meg, det skjedde aldri helt.

Enten det er mine gener eller min vane å markere, har håret mitt aldri nådd lengden jeg hadde forestilt meg. Og så, i de siste 10 årene, prøvde jeg å bli lengre, sterkere og sunnere hår.

Jeg prøvde en rekke historier og produkter av gamle koner som lover mirakler for hårvekst. Jeg dovet meg med sjampoen i hesthesterhår (ja, egentlig & # 8211; tilsynelatende har det magiske egenskaper). Jeg prøvde behandlinger i salongen som har bedt om timer å bli fullført og vanlig profesjonell hodebunnsmassasje for å stimulere hårsekkene mine. I fire år holdt jeg selv saksen i sjakk. (Du kan forestille deg de doble pigger?)

Men de siste årene har skjønnsmarkedet introdusert en hel serie med utrolige produkter for de av oss som drømmer lenge og rullende låser. Her er produktene og praksisene jeg har prøvd og testet personlig for å vokse og forbedre håret mitt, og hvis de jobbet eller ikke:

1. Hår restrukturering

Konklusjon: det fungerer!

Jeg var cynic da # 8217; Jeg prøvde for første gang, men jeg la til en blanding av Olaplex behandlinger Og Den nye Smartbond of L’ORÉAL med mine fremtredende poeng i ca to år. Jeg la merke til en bemerkelsesverdig forskjell. Ikke bare er pause mye mindre, men også skinnet, tykkelsen og generell helse i håret mitt synes å forbedre seg.

Selvfølgelig, i motsetning til de fleste hårbehandlinger, er disse ikke forskjellene du vil legge merke til umiddelbart. Disse produktene virker ikke på # 8217; estetisk utvendig av hårsekkene, men heller på de indre båndene og strukturen. Imidlertid er håret mitt ganske tynt og gjenstand for brudd, men restruktureringsbehandlingene gir et løft i riktig retning, forhindrer brudd og minimerer skader forårsaket under fargingsprosessen.

Restruktureringsbehandlinger kan blandes med din vanlige farge, eller du kan kjøre den mellom fargebehandlinger. Behandlingen er vanligvis fullført i flere deler: to besøk til stuen og den endelige passasjen hjemme. Det er ikke billig, og jeg vet at noen mennesker er fristet til å overgi fordi de ikke kan «8220 se» 8221; fysisk forskjellen, men jeg citerer det som en viktig faktor i reisen mellom bildene mine før og etter.

2. Hodebunnsmassasje

Konklusjon: Det fungerte!

Hvis det utføres riktig, kan hodebunnsmassasje øke blodsirkulasjonen til hårsekkene. Ikke bare redusere stress, men også betingelse av hodebunnen og Øk styrke og tykkelse av håret ditt. Med andre ord, det er flott for håret ditt!

Jeg ble umiddelbart erobret. Og mens jeg prøvde å massere håret mitt for en bit & # 8216; (som er en stor glede i dusjen, fordi du kan nyte håret for å vaske håret ditt, i stedet for å høre deg som om det var en utakknemlig jobb), jeg bestemte seg for’den eneste autentiske måten å gjøre det var på utkikk etter en profesjonell.

Det var da at jeg oppdaget den unike av Aveda Detox av hodebunnen service. Det er en komplett behandling av renovering og rebalansering som gir litt & # 8216; hodepleie. Fordi vi innrømmer det, tar vi aldri vare på vår hodebunn riktig? Er et paradis for død hud og «8217; akkumulering av produkter.

Behandlingen i Aveda stue var ekstremt avslappende: en hodebunnsmassasje med en rekke forskjellige faser, inkludert peeling, rengjøring og hydrering. C’Det var også en spesiell ringhårbørste designet for å fjerne død hud og andre akkumulasjoner.

Behandlingen ble deretter ferdig med en hårføner. Håret mitt var tydeligere og renere enn de hadde vært i årevis. Min hodebunn var hydrert, sunn og i de neste månedene la jeg merke til en stor forskjell i min gjenvekst. Håret mitt vokser vanligvis halv tommelen i måneden (hvis jeg er heldig), men gjenvekst til min neste avtale med farge har langt overskredet tidligere erfaringer.

3. Sjampo i hest hesthår

Konklusjon: det fungerte ikke.

Så fordi jeg aldri begynte å gjøre sjampo med et produkt formulert for hester? Vel, din hypotese er så god som min.

Jeg tror jeg leser et sted som hester har en spesiell sjampo formulert for å øke tykkelsen på deres mane, hale og kappe. Også, et raskt søk på Google avslørte at Demi Moore, Kim Kardashian og Jennifer Aniston & # 8211; Tre kjente kvinner for deres saftige låser og # 8211; de var alle fans, så jeg var ikke helt dårlig informert! Og det er tydelig tatt. Den populære merkevaren Manen hale Han har nå lansert en ny samling av deres bestselgende formel optimalisert for menneskelig bruk.

Beriket med oliven, denne rike sjampoen favoriserer en delikat rengjøring uten å fjerne de naturlige oljene i håret ditt, oppmuntre til fyldigere, lengre, sterkere og tykkere hår. Jeg prøvde dette produktet for noen år siden (da det fortsatt var for hester). Etter bestilling fra Internett prøvde jeg i omtrent en måned. Selvfølgelig var håret rent og skinnende, men jeg følte ikke at de fuktighetsgivende egenskapene var sterke nok til mitt ofte grove og frizzy hår.

Og så langt som hårveksten er bekymret, merket jeg ikke mye forskjell. Så jeg sluttet å gå rundt og jeg valgte en annen sjampo. Bruk nå Aussie, som er super fuktighetsgivende og deres 3 minutter mirakel masker De er utrolig for hårgjenoppretting. Bruk Kérastase. Deres produkter er fabelaktige i å beskytte farge mens fuktighetsgivende, myke og balansiske oljer.

4. Banish saks

Konklusjon: det fungerte ikke.

På 16 var jeg overbevist om at frisørene løyet til meg. Jeg hadde visjoner av dem alle som besto mot meg, og ga råd til vanlige kutt som et middel for å holde dem i virksomhet i stedet for å realisere mitt mirakuløse vekstmål for håret. Hver gang jeg trodde håret mitt hadde vokst opp, kuttet de dem og returnerte til utgangspunktet.

Jeg kunne ikke forstå hvorfor de noen gang setter en slik uro igjen og igjen. Så for å vise at jeg hadde & # 8220; grunnen til å bli forbudt for saksene for å komme nærmere håret mitt i fire år hele. Faktisk var det bare etter å ha slått 21 at jeg endelig la frisøren min kuttet endene.

Jeg la fire år med doble pigger plage hårets helse. Jeg var overbevist om at ofre ville ha begynt å bære frukt. Dessverre skjedde det aldri.

Selv om jeg er sikker på at en kutt hver sjette uke trenger du bare hvis du holder et bestemt utseende, nå har jeg et godt kutt to ganger på’år og jeg ser ikke tilbake. Finishene vokser ikke hår raskere (til tross for min fars analogi i henhold til hvilken håret er akkurat som gresset), men de vanlige finishene forbedrer utseendet, tilstanden og følelsen av håret ditt.

Eliminere doble usunn tips, håret vil ha færre pauser og flagrende. Dette gjør at det ser mye oftere og polert & # 8211; Og enda lenger! Og det er ekstremt viktig å holde hårets helse, som er grunnleggende hvis du vil få dem til å vokse lenge. Fordi, mens du vil ha Rapunzels hårlengde, vil du også se ut som håret hennes.

Finn en god frisør du stoler på, som også har en felles interesse i å forbedre håret ditt. Jeg går til Neville Salon i London hver to måneder. Ikke bare ha et fantastisk vennlig team av frisører tilgjengelig for å hjelpe deg med å realisere drømmene dine om hår, men de er også pionerer i prosesser og hårfargesteknikker.

Håret ditt er en så viktig del av deg. Du vil ikke kaste bort, slik at den er i de beste hender.

5. Selen kosttilskudd

Konklusjon: de jobber!

Igjen, jeg var veldig kynisk da det handlet om å ansette kosttilskudd. Min tur med IBS ga meg ikke mye tillit til stoffene, som var sannsynligvis min grunn til ikke å stole på orale kapsler. Men likevel, jeg trodde det var verdt å prøve.

Jeg begynte å jobbe med hva som ville være det beste. Underveis kom jeg over et selen kalt supplement, som er en Komponent av proteiner som er knyttet til hårvekst. Selen finnes naturlig i matvarer som Brasil Nøtter, havre, tunfisk, spinat, egg, bønner og hvitløk.

Hvis du tar prevensjonspillen (som meg), kan de forårsake et barn Selenmangel. Etter å ha lest dette, fant jeg et relativt naturlig og grunnleggende supplement (ikke fylt med mange andre ting jeg ikke hadde hørt om) i mitt lokale apotek og lagret i 60 dager. Sixti dager har blitt 90 og 90 har blitt 365.

Jeg var fascinert av hvor skinnende, tykt og saftig håret mitt. Og mens jeg setter pris på at hårs helse er relativt (og derfor kan selen kosttilskudd være en placebo), noen måneder etter å ha stoppet for å ta dem, la jeg merke til en drastisk nedgang i hårhelsen, en økning i pause og et vekststagnasjonshår. Så nå er det noe jeg tar hver dag, og jeg sverger!

6. Hjemmelagde hårmasker

Konklusjon: de jobber!

I mine studentår kunne jeg ikke ha råd til for mye dyre hårmasker som lovet mirakuløs vekst, uavhengig av hvor mye du ønsket å prøve dem. Så, jeg legger på Google Frukt (igjen) og jeg legger på jobb for å lage hårmasker og teste dem.

Jeg knuste olje d’oliven, avokado, majones, egg, eddik og til og med øl. (I uker senere hørte jeg lukten av en bakrus.) Castor olje, oliven og avokado kom til slutt ut på toppen som min favoritt og mest vellykkede kombinasjon. Jeg la merke til en «8217; enorm forskjell i skinnen, konsistensen og styrken på håret mitt etter noen bruksområder.

De er også enkle å lage: Bland, gjelder på vått hår, la det handle i 20 minutter og skyll. Hvis du ikke har din favoritt hårmaske, anbefaler jeg deg sterkt å prøve det. Du kan aldri se tilbake tilbake!

Ta bort

Så det er # 8217; vi har. Seks ting litt og ekstravagant jeg prøvde i et forsøk på å få håret mitt til å vokse. Nå, 10 år unna, har jeg mye lengre, sunnere og mer skinnende hår, og jeg måtte ikke engang ofre håret mitt fremhevet noen få måneder.

Husk: IKKE C’Det er ikke engang en erstatning for et godt kosthold og minimumsreduksjonen av varmebehandlinger, som begge vesentlig påvirker følelsen og følelsen av håret ditt. Faktisk forbyr jeg alle varmebehandlingene på håret mitt i et år og gjorde en stor forskjell.

Uansett hva du føler, er det verdt å huske at gener spiller en viktig rolle i # 8217; utseendet på håret ditt. Når det gjelder å elske håret ditt, kommer mye av dette fra # 8217; godta håret du har og jobbe med det. Prøv å gi slipp på hva du ikke har og finne måter å sørge for at det du har suppler til deg!