6 fantastiske marihuana artikler som du kan kjøpe for kronisk smerte

Del på Pinterest

Ikke lenge siden bestemte jeg meg for å prøve noen produkter basert på medisinsk marihuana. Jeg har IV stadion endometriosis. Dette kan bidra til kronisk smerte for hele måneden, spesielt når jeg har syklusen.

Men jeg hater å ta narkotika som mine leger har foreskrevet meg. Jeg vil tro at det er en bedre måte. Da, l’Jeg undersøkte.

Selvfølgelig er en av de beste suksessene marihuana for kronisk smerte. Selv om det fortsatt ikke er noen undersøkelser som definitivt demonstrerer at marihuana er et effektivt stoff, er det noen resultater som tyder på at det har positive resultater for kronisk smerte.

Faktum er at jeg hater røyking og jeg liker ikke å bli ferdig. Så jeg undersøkte COS’andre C & # 8217, det er der ute. Jeg kjenner CBD olje og CBD piller, men jeg skjønte at det er mange andre fantastiske medisinske marijuana produkter jeg aldri hadde hørt om.

De er perfekte for de menneskene, som meg, som vil ha fordelene med cannabis uten å måtte røyke, noe som kan skade lungene sine. Det betyr også at de ikke trenger å opprettholde eller ta narkotika.

1. Viskelær

Plusgum lover en effekt for mindre enn fem kalorier som påvirker innen 15 minutter og varer i fire timer. Den 6-Mint Green Pack leverer 150 milligram THC, med 25 milligram per stykke gummi. Men de er ikke # 8217; enkelt gummy produkt på markedet. Cankjulet Tyret tar en rekke med et høyt innhold av CBD som lover alle fordelene uten buzz, noe som mange som bruker medisinske marihuana leter etter. Og MedChewrx er for tiden i klinisk eksperimentering for å bruke kronisk smerte og spastisitet hos personer med multippel sklerose.

2. Buffer

Fordi menstruasjonen min fører til et høyere smerter, var jeg spesielt nysgjerrig på de infuserte gresspadsene jeg hadde hørt om så mye. Så tenk min overraskelse da jeg oppdaget at de egentlig ikke er interiørabsorberende, men heller skulle sette inn vaginalt når en kvinne har syklusen. Lettelse Det er merket bak produktet, og hvis du tror på deres online vurderinger, synes de virkelig å hjelpe.

3. Du

Nylig utgitt studere Han har oppdaget at nipping av marihuana kan være en effektiv måte å håndtere kronisk smerte. Te på cannabis er noe du virkelig kan gjør seg selvog det antas å være en metode som gir en langsom, men langvarig handlingsadministrasjon. Merker som Santé har også hamp te klar for kjøpet.

4. Badesalt

For å være klar, snakker vi om ekte badesalter her, ikke det farlige veiskamlingen du kunne ha hørt om. Whoopi og Maya har et bad av Epsom salt, som tar sikte på å bidra til å kombinere lettelse fra smerten av medisinsk marihuana med varmt vann, og ifølge deres vitnesbyrd er det ganske kraftig.

5. kaffe

Hvis du ønsker å starte dagen med en ekstra spesiell stimulant, Disse kaffene vafler på cannabis det kan være din smug. De har blitt utgitt nylig og sies å være kompatible med alle Keurig Coffee-produsenter. Pods er tilgjengelig i forskjellige doser og stammer og kan være kafé eller koffeinfri. De lager også te og kakao pods og liste nye smaker kommer snart. Du er ikke en fan av plastavfall? De er ikke engang. Deres pods er 100% klage for miljøhelse.

6. Aktuell balsam

Medicated Topical Balms Act ved å kombinere cannabis med andre beroligende hud ingredienser, som masseres på huden for å lindre muskelsmerter. Leif varer Har balsam tilgjengelig i sedertre og oransje tre eller lavendel og bergamot. De bruker en blanding av kondisjoneringsredienser og cannabisekstrakt for å berolige både tørr hud og muskelsmerter. Lagt til fordel: de er uten bier og helt veganer!

Ta bort

Hva er ulempen med disse produktene? Vel, med mindre du bor i en stat med dispensaries of medisinsk marihuana og ikke har et kort å kjøpe, kan du ikke sette dem i hendene når som helst snart.

Selv bor i Alaska, hvor marihuana er 100% lovlig, kunne jeg ikke finne noe i denne listen. Dette er fordi i Alaska har vi mange vanlige marihuana dispensaries, men ingen for medisinske marihuana.

For øyeblikket er stater som Washington, California og Colorado trolig dine beste spill for å finne noen av de mest unike medisinske marijuana-produktene som du kanskje håper å få hendene dine. Men til den føderale loven vil ikke nå viltilstandene til å dekompalisere bruken av marihuana, vil du ikke kunne reise gjennom statsgrenser med noe produkt som inneholder THC.

Så hva jeg gjorde? Vel, for øyeblikket eksperimenterer jeg med CBD-oljen, et ganske lavt produkt i THC for å bli faktisk bestilt og sendt online. Men jeg besøker noen venner til Washington neste måned, og du vil bedre tro at jeg allerede har en liste over produkter som jeg håper å prøve!

Leah Campbell er en forfatter og utgiver som bor i Anchorage, i Alaska. En enslig mor for valg etter en serie fortugende hendelser som førte til datterens adopsjon, også forfatteren av boken «Enkelt kvinnelig infertile& # 8220; og skrev mye om temaene til’infertilitet, Dell’adopsjon og foreldre. Du kan koble sammen med Leah via Facebook, Sin nettside og på Twitter.