6 oppskrifter for å fjerne DIY Trick, pluss en DIY exfoliating scrub

Selv om formålet med tradisjonelle sminke kan være å fjerne kjemikalier fra triks, mange sminkefjerner bare til denne akkumuleringen. Løsemidler kjøpt i butikken inneholder ofte alkohol, konserveringsmidler og parfymer, bare for å nevne noen få.

Når det gjelder sminke og sminke, er naturlige produkter ofte det beste for huden din.

I denne artikkelen vil vi utforske 6 gjør-det-selv-oppskrifter som bare bruker naturlige ingredienser som har vist seg å være delikat på huden din.

1. Ronchante Alle’Amamelide

Takket være sine antiinflammatoriske og antioksidantegenskaper, er Amamelid underverk for de med akne trend hud. Det er også ideelt for de som har tørr hud, siden Le’Amamelid Free Skin fra Sebums & # 8217, forlater det uansett næring.

Sunn livsblogg Velvære mor Anbefal følgende oppskrift:

Du vil trenge

 • En 50/50 løsning av amamelid og vann

Bruksanvisning

Bruk en liten beholder, bland like deler av amamelid og vann. Påfør væsken til en bomullspute eller en runde. Så, bruk det forsiktig på ansiktet eller øynene med sirkulære bevegelser for å fjerne sminke.

2. Honning remover

Hvis du prøver å gjenopplive en utdødd hudfarge, vil denne masken til honning fjerne trikset og vil la huden være klar ved å fjerne døde celler.

Honning er også kjent for sine antibakterielle egenskaper, noe som gjør det perfekt for de med akne eller akne arr.

Du vil trenge

 • 1 teskje. Ditt valg av rå honning

Bruksanvisning

Massasje honning på ansiktet. La hvile i 5-10 minutter, skyll deretter med varmt vann og en klut.

3. Oljebasert racer

Selv om det kan virke counterintuitive å bruke oljen til å behandle fet hud, utvider denne rengjøringsmetoden faktisk overflødig olje fra huden. Det er trygt å bruke på alle hudtyper og ingredienser kan tilpasses for individuelle hudproblemer.

Du vil trenge

 • 1/3 teskje. Castor Oil
 • 2/3 av olje d’oliven
 • En liten blanding flaske og lagring

Bruksanvisning

Bland ricinusoljen og oljen og # 8217; olivenolje sammen i en flaske. Bruk bare en kvart på en fjerdedel på tørr hud. La opp fra 1 til 2 minutter.

Så legg en varm og fuktig klut på ansiktet for å fordampe det, slik at det ikke er for varmt å forårsake brannskader. La hvile i 1 minutt. Bruk den rene siden av kluten til å rengjøre ansiktet.

Du kan legge igjen en PO & # 8216; å suge i huden din. Hold flasken på et kjølig og tørt sted.

4. Rose vann og jojoba olje

Denne kombinasjonen av jojobaolje og rosevann kan brukes på alle hudtyper, men det er mer egnet for tørr hud. L’Jojoba Oil gir antiinflammatoriske og antioksidant fordeler, mens rosevann oppdaterer huden og etterlater en tynn duft av rosenblad.

Blogg på livsstil Stylecraze Anbefal denne oppskriften:

Du vil trenge

 • 1 oz. organisk jojobaolje
 • 1 oz. Rose vann
 • En flaske eller en krukke for blanding og lagring

Bruksanvisning

Bland de to ingrediensene sammen i en krukke eller en flaske. Agitated. Bruk en bomullspute eller en pute, søk på ansikt og øyne.

Du kan bruke en ren og tørr klut for å forsiktig fjerne den gjenværende sminke.

5. Baby Remover Shampoo

Hvis det er mildt nok for et barn, er det ganske delikat for huden din! I følge Free People Blog, Denne sminkepåminnelsen er egnet for alle hudtyper og brenner ikke øynene, da det gjør oljen for barn.

Du vil trenge

 • 1/2 skje. av Johnson & # 8217 s baby sjampo
 • 1/4 teskje. Olje d’oliven eller kokosolje
 • nok vann til å fylle beholderen
 • En krukke eller en blanding for blanding og lagring

Bruksanvisning

Legg til første sjampo for barn og # 8217; olje i beholderen. Så legg til nok vann for å fylle beholderen. Ikke bekymre deg når oljen akkumuleres i den øvre delen: dette er normalt.

Rist godt og senk en bomullspute, en bomullspute eller en bomullspinne alle & # 8217;. Bruk på hud eller øyne.

Lagre på et kjølig og tørt sted og sørg for at du rister godt før hver bruk.

6. DIY Remover Wipes

Kommersielle makeup-kluter kan være praktisk, men de fleste inneholder de samme kjemikaliene som inneholder flytende sminke. Hjemmelaget Remover Wipes er et utmerket alternativ & # 8217. Dessuten krever de bare noen få minutter og skal vare omtrent en måned, så lenge de er lagret ordentlig.

Du vil trenge

 • 2 kopper destillert vann
 • 1-3 spiseskjeer. av ditt valg av olje
 • 1 spiseskje. Amamel
 • 15 ark absorberende papir, kuttet i halvparten
 • En glassburk
 • 25 dråper essensiell olje av ditt valg

Bruksanvisning

Start med å brette stykker av absorberende papir i halvparten og sette dem i glassburken. Deretter tilsett vannet, vannet, oljen du foretrekker, essensielle oljer og lovamel. Bruk en visp eller en gaffel, legg til ingrediensene.

Hell blandingen umiddelbart på det absorberende papiret. Lukk med lokket og rist til alle papirservietter er våte med væske. Hold deg i et kaldt og tørt sted.

Tips for lagring

Pass på at du bruker et tett deksel og hold alltid krukken lukket når du ikke bruker den. Dette vil bidra til å forhindre kluter fra å redusere og vil unngå forurensning.

DIY exfoliating scrub

L’Exfoliating er en fin måte å ta vare på huden din. Eliminerer døde hudceller, forbedrer blodsirkulasjonen og forbedrer det generelle hudutseendet.

Cane sukker og # 8217; kokosnøttolje er utmerket for huden separat, men hvis kombinert er en konsentrasjon av energi. Denne hjemmelagde skrubbe er egnet for alle hudtyper.

Du vil trenge

 • 2 kopper stokksukker
 • 1 kopp kokosnøttolje
 • En krukke å blande og lagre
 • 10-15 dråper essensiell olje til parfyme, hvis ønskelig

Bruksanvisning

Bli med i stokksukkeret, kokosnøttoljen og essensielle oljer (hvis brukt) i en krukke med en skje eller en pinne. Påfør huden med sirkulære bevegelser ved hjelp av hender, eksfolierende hansker, børste eller svamp.

Forholdsregler

Lag en testoppdatering før du bruker essensielle oljer

En patch test hjelper deg med å bestemme hvordan huden din vil reagere på et stoff før du bruker det helt. Følg disse trinnene for å utføre det riktig:

 • Vask et område på’underarmen med en delikat og luktfri såpe, deretter tampona l’tørr område.
 • Legg til noen dråper essensiell olje på en lapp på # 8217; underarmen.
 • L’område med tørr bandasje og hold den i 24 timer.
 • Vask den essensielle oljen med såpe og varmt vann hvis huden reagerer og viser et av følgende tegn: kløe, utslett eller irritasjon.

  Unngå å bruke Quell’essensiell olje når du forbereder hjemmelaget sminke.

  Ikke gni øynene dine for sterke når du fjerner trikset ditt

  Fordi huden rundt øynene er svært følsomt, ikke gni for hardt.

  For en vanntett mascara, la en bomullspute med et løsningsmiddel på øynene på 30 sekunder til et minutt før reming.

  Etter å ha fjernet trikset, vask ansiktet ditt

  Etter å ha fjernet trikset, er du ikke klar til å gå til sengs. Pass på at du tar deg tid til å vaske ansiktet ditt senere. På denne måten:

  • Hindrer utbrudd
  • Fjerner urenheter som smuss og overflødig olje
  • Hjelp med hudfornyelsesprosessen

  Rengjøring av huden etter bruk av sminke samler gjenværende overflødig sminke. Også, l’neste hydrering & # 8211; Ideelt sett med en SPF-fuktighetskrem på minst 30 hvis du fjerner sminke i løpet av dagtidstidene og nr. 8211; er det ideelle.

  Main takeaways

  Make-up Remover er et viktig element å ha hvis du bruker sminke. Det er enda bedre, skjønt, når du kan gjøre det hjemme, selvfølgelig, og for en brøkdel av kostnaden.

  I stedet for å bruke produkter for sminkefjerning kjøpt i butikken som inneholder kjemikalier, test disse gjør-det-selv-selv naturlige metoder som kan gjøres direkte hjemme. De tar deg nærmere din beste skjønnhets søvn.