5 Energimåltider å spise når det første arbeidsgruppen kommer

Du har laget koffertene på sykehuset, men du tenkte på ditt siste måltid før barnet ditt gjorde sin inngang? Tenk på disse fem måltidene godkjent av en dietiker for å lindre kappestativet ditt under arbeidskraft.

Del på Pinterest

Det er mange ting som foreldrene i de første våpnene må planlegge når det gjelder fødsel: Forsinket kabel låsing, Thrust teknikker, smerte ledelse og hud hud er noen ting å vurdere.

Men fordi ingen advarer deg om krykken som noen kvinner opplever under travaglio?

Mens ny bevis tyder på det at det faktisk kan være noen fordel i å spise under arbeid for kvinner med lavrisiko graviditet, bruker de fleste sykehus en protokoll som begrenser deg alle og ispellets og pellets. Lyder, ehm & # 8230; Ikke så tilfredsstillende.

Med dette i tankene er det bedre å planlegge på forhånd hva som kan mate kroppen din godt under det som sannsynligvis vil være den tøffeste treningen i livet ditt.

Og ja, det er en treningsøkt. Søket har funnet at kvinners energi og kalori krav ligner på profesjonelle marathonetes. Jeg divago ..

Som de fleste ting i fødselen, gikk mitt perfekte pre-fødselsmatprogram ikke så bra, og jeg endte opp med å ta noen utslettbeslutninger. Mitt ubehagelige valg? En’stor bolle med noodle suppe tom yum krydret som jeg trodde kunne akselerere mitt arbeid (advarselsspoiler: Jeg var aktiv i 20 timer og at kjøttkraft jeg ikke føler meg veldig bra kommer tilbake etter den store presset).

Hold det enkelt

Hva jeg lærte? SII enkel. Det er best å levere kjøleskapet og fryseren med matvarer som gir deg mye energi (som karbohydrater), de er relativt insipid (hvis jeg mistet kjeks), lett å fordøye (derfor relativt dårlig i fett), ikke forårsake hevelse og til slutt, at du finner deilig og appetittvekkende. Du har et liv for å sette behovene til et annet menneske først, så dette er for deg.

Med noen av prinsippene om sportsnæring, fordøyelse og mine feil i tankene, er det noen enkle og tilgjengelige måltidsvalg å sette sammen med siste øyeblikk når de første sammentrekninger påvirker, eller å holde i fryseren slik at de er klare for deg Ved den første bekkenet,

1. Peanøttsmør og banan sandwich

Du er i ferd med å bli en mor, så du kan også begynne å praktisere dine PB Sammy ferdigheter nå. Nei, men seriøst, vil karbohydrater av brød og banan gi deg litt og med umiddelbar energi, mens en tynn flekk av protein fra valnøttsmør vil bidra til å forhindre blodsukker kollapser og sultestaver.

2. Protein havre (Proats)

The Mel D’havre er en fantastisk kilde til karbohydrater for å mate kardio Sesh, men for å gi deg litt & # 8216; mer enn motstandskapasitet, foreslår vi at du monterer noen hvite hvite i blandingen mens du lager mat. Ikke bare eggene gir havrene en kremaktig og myk konsistens, men også legge til en solid dose av magert protein for å hjelpe deg med å holde deg sati for en lang vei å gå. Gi en’se på min oppskrift For hvordan du lager denne bue pre- (og posten).

3. Meksikansk søtpotet lastet

Søte poteter er favoritter i sportsklubber og med en god grunn. Jeg er en fantastisk kilde til karbohydrater med mye kalium og jern, to næringsstoffer som ofte er utmattet under arbeidskraft og fødsel.

Snu din til et tilfredsstillende måltid ved å blande litt og # 8216; av rotisserie kyllingbryst med en spiseskje hakkede saus og grønnsaker og pakker blandingen i en stekt brutt potetmos.

Hvis du er vegetarianer, og du er vant til å spise mange bønner, belgfrukter eller ost, kan du absolutt kaste de også, men vær forsiktig med å begrense ingrediensene med tendensen til å forårsake gass.

4. Bolle med ris med reker

Hopp over salvet og saltet takeaway mat og bruk kjøleskap leftovers før du går til # 8216; & # 8221; Hotel & # 8221; Dell’sykehus. Risen er en god kilde til karbohydrater for energi, mens reker legger til et fettfattig protein for A’langvarig energi. Tilsett noen gjenværende eller frosne grønnsaker og en lav natrium lys saus for et tilfredsstillende drivstoff;.

5. Spaghetti og kjøtt ragù

Hvis og når jeg forbereder meg selv for barnet n. 2, dette er det jeg skal forberede før fødsel. Last opp karbohydrater som et maratonvindu med en stor bolle med Al Denta Pasta, men sørg for at du konkluderer det godt. Hopp over l’tunge alfredo eller ostesaus som kan forlate deg sløv, hovent og sliten, og hold deg til en rask bologna basert på magert hakket kjøtt og lav natrium tomat saus kjøpt i butikken.

Selv om disse ideene til måltider er balansert og godt planlagte alternativer for de første og flere tolerable faser av arbeidskraft for å komme deg over en solid strekning, kan du trenge en & # 8220; Top up & # 8221; Å komme til målstreken. Når ting blir varme og tunge, sørg for at du hører på kroppen din (kanskje ikke interessert i noe) for å velge noe som er attraktivt og tålelig for deg.

Med din lege velsignelse kan noen geler, candies, istikker eller karbohydratbaserte juice som kan fordøye, gi deg push høyre, trykk. Til slutt, hva kroppen din trenger i det øyeblikket er utrolig unikt, så mens du beveger seg gjennom fasene av arbeidskraft, stoler på at & # 8220; mors intuisjon & # 8221;.

Så mye det er verdt å lage litt & # 8216;. Du vil betale i mange år framover.

Abbey Sharp er en registrert dietitian, tv og radio personlighet, mat blogger og abbey grunnlegger’s kitchen inc. Han er forfatteren av Mindful Glow Recipe Book, En ikke-diett bok designet for å inspirere kvinner til å gjenopprette deres forhold til mat. Nylig lanserte han en gruppe foreldre på Facebook kalt Millennial Mom’S Guide til Mindful Meal Planning.