5 mulige bruksområder for Bay Leaf

The Bay Leaf er en standard ingrediens i mange supper og velsmakende stews. Men du visste at denne krydder er også bra for helse?

Denne planten, Laurus Nobilis, kommer fra familien til Laurel, en familie av eviggrønne trær og busker som er mer vanlig funnet i enkelte deler av # 8217; Asia og # 8217; Amerika. Det er forskjellig fra de andre laurbærene fordi den er opprinnelig fra Middelhavet.

Laurelbladene har blitt brukt på mange forskjellige måter gjennom historien, selv som vanndrivende eller til og med som et diafortetisk, et stoff som favoriserer svette. Men hvordan å sammenligne disse bruksområdene med vitenskapelige studier, og det er andre bruksområder for Bay Leaves? Les videre for å finne den.

Hold kreft hos Bada

Forskere leter etter en aggressiv måte nye måter å behandle og til slutt forhindre brystkreft. En ny studie Oppdaget at abstraktet av Bay Leaf-anlegget er et naturlig alternativ som kan være i stand til å hjelpe. Ekstrakten kan bidra til å drepe kreftceller som hjelper apoptosen eller programmert celledød.

En løsning for diabetes

Ifølge en 2009 studie, L’Ta kapsler som inneholder 1-3 g Laurel per dag, kan bidra til å redusere og administrere glukose og kolesterolnivå hos personer med diabetes. Dette er svært sannsynlig fordi Bay Leaves inneholder polyfenoler, som er kraftige antioksidanter. Denne lovende informasjonen indikerer at L & # 8217 kunne bidra til å regulere og til og med forhindre diabetes og andre kardiovaskulære sykdommer.

Kan kurere sårene dine?

Forskere ønsker å finne ut. Studier så langt har vist at de helbredende egenskapene til bladene ekstrakt kan redusere betennelsen i # 8217; sårområdet. Selv om disse forsøkene ble utført på rotter, er forskere optimistiske om det faktum at Bay Leaf kunne fungere på samme måte i mennesker. I så fall ville den gamle tradisjonen med å bruke dette bladet for helbredelse endelig ha en vitenskapelig test.

Kontakt et nytt blad på hvordan å behandle nyrestein

TIL 2014 Studio Han studerte hvis L’Bay Leaf Extract kan bidra til å forhindre nyreberegninger. Studien fant at, sammen med andre åtte tradisjonelle medisinske urter, var Bay Leaf i stand til å redusere mengden urreaske i kroppen.

L’Urasso er et enzym som kan forårsake forskjellige gastriske lidelser, inkludert nyrestein når den er ute av balanse. Men forskere som gjennomførte studien har antydet at videre forskning bør gjøres for å forstå hvordan disse urter fungerer.

Cerebrale lidelser kan bviser?

De gamle teksten refererer til Bay Leaf som en behandling for kramper. I En nylig studie, Forskere har besluttet å prøve å finne ut at denne legenden kunne være vitenskapelig bevist. De fant at L’Laurel Extract var veldig effektivt for å beskytte rotter fra kramper. Dette skyldes trolig de unike kjemiske komponentene i ekstraktet.

Forskere håper å bruke dette nye søket for å begynne å studere effekten av abstraktet på mennesker. For eksempel L’Laurel kan være i stand til å hjelpe folk med diagnose av epilepsi.

Ta bort

For nå er alt vi vet sikkert at Laurel Leaves kan gi velsmakende løft i supper og stewed. Men hold øynene åpne mens forskerne oppdag de andre utrolige måtene som dette bladet kan brukes til.