Aloe Vera for ansiktet ditt: 10 fordeler, bivirkninger og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Aloe Vera er kanskje en av de mest brukte urte rettsmidler for de aktuelle forholdene i huden. Dette skyldes at de gelatinøse komponentene i anlegget er kjent for å behandle huden fra en rekke mindre sykdommer.

Faktisk kan du også ha brukt L’Aloe i fortiden for solbrenthet, små kutt eller små slitasje.

Til tross for helbredende krefter, kan du spørre om det er trygt for bruk av ansiktet ditt. Generelt er svaret ja. Hvis det brukes riktig, # 8217; aloe vera kan hjelpe med en rekke lidelser som kan påvirke huden din. Nedenfor er 10 av disse fordelene.

Grunnleggende ingrediens mot plante

L’Aloe vera som vi bruker på vår benk gel hud (OTC) kommer fra planter med samme navn.

Faktisk, C’mer enn en type aloe, med et estimat på 420 forskjellige arter. Den mest brukte skjemaet for hudsykdommer er en plante som heter Aloe Barbadensis Miller.

I konvensjonell medisin, L’aloe vera brukes som en aktuell gel, som består av gelatinøs substans Alle’interiør i bladene av anlegget. Du kan også bruke bladene direkte å bryte dem og trykke på gelen.

Det er imidlertid mye lettere å bruke gel klar til bruk, spesielt i tilfelle brannsår og nødsår. Aloe otc gel kan også inneholde andre beroligende hud ingredienser, som echinacea og calendula.

Kjøp Aloe Vera Gel Online.

fordeler

Hvis du har å gjøre med en kronisk hudtilstand, er det en god ide å konsultere din hudlege før du bruker ethvert produkt på ansiktet. Snakk med legen din om følgende potensielle fordeler med # 8217; Aloe Vera:

1. Brenner

I tilfelle av mindre brannsår, gjelder den aloe vera-gelen på det berørte området opp til tre ganger om dagen. Du må kanskje også beskytte området med en gasbind.

2. Solenergi solbrenthet

Mens L’Aloe Vera bidrar til å berolige solbrenthet, Undersøkelser Det viser at det ikke er en effektiv måte å forhindre solbrenthet på, så sørg for at du bruker solkrem hver dag!

3. Små slitasje

Hvis du riper på haken eller pannen, kan du bruke området for en rask lettelse fra smerte og brennende opplevelser. Bruk tre ganger om dagen.

4. Kutt

Hvis du er vant til å ta neosporinen for en mindre kutt, vurderer den i stedet for å prøve L’Aloe Vera. Dens molekylære struktur Hjelper raskt å helbrede sår og minimere arr Økende kollagen og bekjempe bakterier. Påfør opptil tre ganger om dagen.

5. Tørr hud

Aloe Vera Gel absorberer lett, noe som gjør den ideell for fet hud. Det kan imidlertid hjelpe deg med å behandle Seca Skin. Anser ideen om å erstatte din normale fuktighetskrem med aloe etter badet for å holde tilbake fuktigheten i huden.

6. Frostbite

Frysing er en alvorlig tilstand som krever akuttmedisinsk behandling. Selv om Aloe Vera Gel har blitt historisk brukt som et middel mot frysing, spør legen din før du prøver det.

7. Labial herpes

I motsetning til ATAsene, Laby Herpes Grow All’eksteriør av munnen. L’Aloe Vera kan bidra til å behandle viruset på # 8217; herpes, som også er den underliggende årsaken til # 8217; labial herpes. Påfør en liten mengde gel til kaldt sår to ganger om dagen til den forsvinner.

8. Eksem

Fuktighetsgivende effekter av’Aloe kan bidra til å lindre tørket og pruriginal hud forbundet med eksem. Aloe Vera Gel kan også bidra til å lindre seborrheic dermatitt. Mens denne oljeaktige eksemformen er funnet oftere i hodebunnen, kan den også slå deler av ansiktet og til og med bak ørene.

9. Psoriasis

Som med eksemet, L’aloe vera kan bidra til å lindre betennelse og kløe på psoriasis. For å få de beste resultatene, bruk aloe vera gel to ganger om dagen på interesserte hudområdet.

10. Inflammatorisk akne

På grunn av de anti-inflammatoriske effektene av Dell’Aloe Vera, kan gelen bidra til å behandle de inflammatoriske former for akne, for eksempel pustler og knuter. Påfør gelen med en bomullspute direkte på pimple tre ganger om dagen.

Hva skal du se etter

L’Interiør av bladene på en aloe-anlegg er den kraftigste form for aloe vera gel. Men ikke alle har en aloe plante rundt hjemmet. I disse tilfellene fungerer OTC-produkter like bra. For best resultat, se etter en gel som indikerer L’Aloe Vera som en hovedbestanddel.

For hudforstyrrelser virker aloe vera ekstrakter ikke bra som gel. Dette skyldes at gelen selv har fuktighetsgivende elementer for å beskytte og behandle huden.

Bivirkninger og forholdsregler

Selv om det anses å være trygt i aktuelt skjema hvis det brukes som angitt, regulerer mat- og legemiddeladministrasjonen ikke Aloe Vera-produkter. Dette betyr at det er opp til deg, forbrukeren, bruk Safe Aloe Vera og rapportere eventuelle uønskede hudreaksjoner på legen din.

Du kan også vurdere å unngå L’aloe vera hvis du har en alvorlig brenn eller andre signifikante sår. Faktisk er det også noen rettssaken at aloe kan redusere hudens naturlige evne til å helbrede fra dype sår relatert til kirurgi.

Noen brukere kan føle kløe eller liten brenning mens L’Aloe Vera virker på huden. Men hvis kutane eller urtikariautbrudd oppstår, kan du ha en gelfølsomhet, og du bør umiddelbart forstyrre bruken av bruk.

Ikke bruk aloe vera gel på infisert hud. Selv om gelen har mikrobielle egenskaper, kan dets beskyttende lag avbryte helbredelsesprosessen og forverre infeksjonen.

Også, det er ikke sikker på å ta den orale aloe veraen, spise den direkte eller i form av kapsler. Denne metoden gjør ikke bare lite for huden din, men det kan også ha en avføringsmiddel på magen, noe som forårsaker irriterende gastrointestinale symptomer.

Aldri administrere aloe vera av oral til barn.

Bunnlinjen

L’Aloe Vera kan være en kilde til naturlig behandling for en rekke hudforstyrrelser. Imidlertid, den Nasjonalt senter for komplementær og integrert helse sier at det ikke er tilstrekkelig definitivt bevis for å støtte alle påståtte fordeler av # 8217; aloe, selv om det er trygt hvis det brukes på huden.

Husk at gelen D’topisk aloe er ikke det samme som du bruker anlegget direkte på ansiktet ditt.

Hvis du bruker L’Aloe Vera på huden, og du ser ingen forbedring innen få dager, ring din dermatolog. De kan hjelpe deg med bestemte bekymringer om hudens generelle helse.