4 Fordeler med svarte melasse

Beskrivelse

Blackstrap Molasses er et biprodukt av sukkerrør raffineringsprosessen. Sukkerkanen er knust for å skape juice. Det blir så kokt en gang for å lage stokkesirupen. En andre koking skaper melasse.

Etter denne sirupen ble det kokt i tredje gang, en mørk viskøs væske som er kjent for amerikanerne som en svart melasse, oppstår. Den har det laveste sukkerinnholdet i noe sukkerrørprodukt.

Marvel av de svarte melassene er at det er forskjellig fra det raffinerte sukkeret, som har null næringsverdi. De svarte melassene inneholder vitaminer og vitale mineraler, for eksempel:

  • jern
  • Fotball
  • magnesium
  • Vitamin B6
  • selen

Blackstrap Molasses er annonsert som en super mat. Selv om det ikke er en mirakuløs omsorg, er det en rik kilde til forskjellige mineraler.

1. Bone booster

Alle vet at fotball er nødvendig for sterke bein, men ikke alle vet viktigheten som magnesium spiller i veksten sin.

Black Ask Molasses inneholder både fotball og magnesium, så det kan hjelpe deg med å beskytte deg mot # 8217; osteoporose. Omtrent 1 spiseskje med svarte melasse gir 8217; 8% av den daglige verdien for kalsium og 10% for magnesium.

Tilstrekkelige magnesiumnivåer er også avgjørende for å forebygge sykdommer som osteoporose og # 8217; astma sammen med andre som kan påvirke blod og hjerte.

2. Bra for blodet

Folk med anemi, en tilstand der kroppen din ikke har nok røde blodlegemer, ofte føler seg trette og svake. En type anemi er forårsaket av mangel på jern i kostholdet.

Black Tie Molasses er en god kilde til jern. Omtrent 1 ss sorte molasse inneholder 20 prosent av den daglige jernverdien.

3. Rik på kalium

Bananer kan være konge når det gjelder kalium, men selv svarte melasse er rik på det. Faktisk, en skje av Noen merker av svarte melasse kan inneholde så mye kalium hvor mye halv banan, eller ca 300 milligram per skje.

Kalium er annonsert som en god måte å lindre muskelkramper etter treningsøkter. Men C & # 8217, er en annen muskel som kan ha nytte av mineral: hjertet. Hos personer med hypertensjon, hos personer med hypertensjon, L’inntak av et kaliumtilskudd kan bidra til å redusere blodtrykket.

Følg også et rikt kaliumdiett kan bidra til å redusere risikoen for hjerneslag. Mineralet kan også forhindre eller håndtere væskeoppbevaring.

4. De-crespi hår

I tillegg til å gi kroppen din med viktige mineraler, har de svarte melassene blitt brukt til å fjerne Frizz-effekten i bleket, permanent eller farget hår.

Mens du henter den klissete sirupen direkte til håret, er det en dårlig ide, det kan blandes med varmt vann og påføres håret i 15 minutter. Det kan også kombineres med andre sunne hår ingredienser som daglig sjampo eller kokosmelk.

Kjøp Black Molasses Online.

Slik bruker du svarte melasser

Black Tie Molasses alene kan være litt & # 8216; vanskelig å svelge. Tross alt er det veldig tett, litt bittert og har ikke en tendens til å falle godt uten noen form for væske. Bruk den i disse programmene kan hjelpe deg med å ta litt & # 8216; i ditt daglige kosthold.

Hell en varm drikke

Legg til en skje av Black Cocoa Molasses ALL’varmt vann og drikke varmt eller kaldt som et kosttilskudd. Hvis du trenger mer smak, legg det til Tea eller ALLE’sitronvann.

Bruk i stedet for normale melasse

Prøv å blande de svarte kakao-melassene Bean Stew I stedet for stokk eller melasse sukker.

Du kan også bruke den som en basting emalje på:

  • kylling
  • Tyrkia
  • Andre kjøtt

Svart Molasses Cookies De er også en’deilig ide. Du trenger ikke å redde dem for ferien. At litt krydret smak er en velkommen oppvarming.

Forbered energibitt

Den tette og klissete naturen til svart melasse kan være nyttig for energibiter eller & # 8220;Frokostkaker. & # 8221; Bidrar til å holde ingrediensene sammen og gir litt av den rette søtheten.

Ta det som en & # 8220; supplement & # 8221;

Selv en spiseskje med glatte, svarte melasse kan gi deg et raskt løft. Hvis du har problemer med å tømme den tette sirupen, hold et glass vann i fingertuppene;. Tenk på det ditt daglige multivitamin.