Politosiosi: Symptomer, årsaker og behandlinger

COS’er poliosen?

Politiet er når en person er født med eller utvikler en lapp av hvitt eller grått hår mens de opprettholder sin naturlige hårfarge. Kan slå både barn og voksne. Du har sikkert sett folk med politiet i filmene, på scenen eller på TV. Karakteren til Johnny Depp CE L’Sweeney Todd & # 8221;. Sangeren Bonnie Raitt har naturlig.

Ordet for denne tilstanden kommer fra det greske ordet & # 8220; Pilios & # 8221; det betyr & # 8220; grå & # 8221;. Melanin er stoffet som gir håret sin farge. Personer med Solosiosi har et redusert nivå eller en fullstendig mangel på melanin i røttene av berørt hår, også kalt hårsekk.

Poliosen alene kan ikke alvorlig skade helsen din og kan dekkes med hårfarger, hatter eller bandaner hvis du føler deg ubehagelig. Men poliosen kan noen ganger forekomme i forbindelse med alvorlige forhold.

Hva er tegnene til politiet?

Tegn på politiet inkluderer ett eller flere hvite hårplaster på hårete deler av kroppen. Poliosen påvirker ofte håret i hodebunnen, men det kan også slå øyenbrynene, øyenvippene eller andre deler av kroppen dekket med hår.

Hva forårsaker politiet?

Noen sier at psykologiske traumer, fysiske støt eller andre stressende opplevelser forårsaker politiet, noen ganger om natten. Imidlertid sier eksperter at disse utsagnene ikke er sanne.

Selv om årsakene til politiet ikke er helt forstått, sier ekspertene at de sanne årsakene til politiet sannsynligvis inkluderer:

  • Genetikk
  • autoimmun sykdom
  • Skader på hårsekkene

Disse medisinske forholdene oppstår noen ganger i forbindelse med politiet:

  • Vitiligo: tapet av pigment fra huden, som forårsaker uregelmessige endringer i hudens farge
  • Alopecia Arena: Hårtap som hovedsakelig skjer i hodebunnen
  • Alene Moles: En mol med en hvit ring rundt
  • PIEBALDISM: En patch av hvitt hår over pannen som ofte også fades en del av pannens hud
  • Tuberosa sklerose: Overdreven cellevekst i ulike kropper og kroppsvev
  • Vogt-Koyanagi-Harada sykdom, Allezandrini syndrom og Wadenburg syndrom: sjeldne sykdommer som forårsaker endringer av hud og hårpigmentering, ledsaget av nevrologiske, visuelle og auditive problemer

Som solosiosen er diagnostisert?

Tilstedeværelsen av en patch av hvitt eller grått hår er tilstrekkelig til å diagnostisere tilstanden.

Hvis politiet ser ut til å slå barnet ditt, er det viktig å konsultere en lege. Mens poliosen kan forekomme i alle aldre, er grå eller hvitt hår sjeldne hos barn. Det kan være et tegn på skjoldbruskkjertelforstyrrelser, mangel på vitamin B-12 og andre alvorlige forhold. En blodprøve kan hjelpe deg med å sjekke forholdene som kan forårsake barnets poliose.

Som solosiosen behandles?

Ikke c’det er måte å permanent endre fargen på håret slått av politiet. Men hvis du vil gjøre politiet mindre synlig, er det relativt enkelt og billig farging av håret ryddet fra politiet. Du kan bruke et hjemmekit eller besøke en frisør for å gjøre det. Du må tere håret ditt når røttene dine er klarere å skrive inn.

Hvis du vil dekke polene dine uten L’bruk av hårfarger, bør du vurdere å ha på seg hatter, bandanas, hodeband eller annet hårdeksler typer.

Når det er sagt, føler mange mennesker rolig, selv om å forlate håret.

Hva er utsiktene til politiet?

Politiet sprer sjelden når en person er en person. Selv om politiet er en permanent tilstand, er det lett å gjøre det mindre tydelig hvis du velger å gjøre det.