23 duplikater fra apotek for en perfekt hud fra kjendis

Del på Pinterest

Vi har allerede hørt alt: kjendiser har upåklagelig hud på grunn av deres & # 8220; gode gener & # 8221; og hvorfor drikke mye vann & # 8221;. Eller, min favorittpersonell, & # 8220; de tror bare gode tanker & # 8221;. Men hva de fleste kjendiser ikke ønsker å innrømme er at de har en rutine.

Hvis du vil ta vare på huden din, men dessverre har du ikke råd til månedlige vampyr ansiktsbehandlinger, heldigvis er det en billigere måte å få den misunnelsesverdige gløden. Vi vet at du ikke har hele verdens tid til å prøve et produkt etter det andre, så det gjorde vi for deg! Nedenfor har vi samlet det nyeste og større dumme apoteket som steg med de dyre produktene av dine favorittkjendiser. (Sørg også for at du ser på vår favoritt hudpleie blogger!)

Selvfølgelig er det noen grunnleggende regler for god hudpleie, uavhengig av hvem du er. Alle bør rengjøre, fukte og bruke solkrem. (Og ja, kosthold og trening sikkert hjelp.) At du reiser hele dagen og ser etter bare det nødvendige, eller at du er eventyrlystne med de nyeste trendene for hudpleie, vi har kjendis & # 8211; og rutinen & # 8211; at du vil tilpasse det beste.

Hudpleie for gym jenter

Hvis du ikke er kjent med det fantastiske Californian-paret, er Karena og Katrina bedre venner og medstiftere av Tonify det, Et fitness og ernæring imperium. Våkne tidlig hver morgen for deres & # 8220; Fitness Booty Call & # 8221; Nyt et glass Rosé på & # 8220; Vin ikke onsdager & # 8221; Og sørg for at du holder helgene sine aktive med & # 8220; søndags Runday & # 8221; disse jentene er epitome av en aktiv, helsebevisst livsstil. De Hudpleie rutine følger eksemplet; Eksempel, Med fokus på formler som er egnet for fitness, SPF og bevegelige alternativer. Her er syv apotek medikamenter du kan samle hvis du har en aktiv livsstil og ønsker å etterligne tilnærmingen til dette paret.

1. De bruker: et antioksidantserum for å beskytte mot forurensningen

Din dumme i apoteket: 40 gulrøtter gulrøtter + vitamin C-serum.

2. De bruker: en solkrem SPF 50

Ditt narkoman på apoteket: La Roche-Posay Mineral Sunscreen

3. De bruker: et kremaktig vaskemiddel for å bekjempe tørr hud (søk keramider og squalen)

Din dope i apoteket: Neutrogena Ultra-Gentle Hydrating Cleanser

4. De bruker: et skummende eller gel vaskemiddel for å hjelpe exfoliate fet hud

Din dumme i apoteket: Garnier Skinactive Clean + Shine

5. De bruker: en svovelmaske for breakouts

Din dumme i apoteket: Nonno svovel såpe

6. De bruker: en retinol maske for å bekjempe rynker om natten

Din dumme i apoteket: ROC Retinol Correxion Deep Wrinkle Night Cream

Som en ernæringsfysiolog stresser kvinner også rollen som å spise mye frukt og grønnsaker og å øve regelmessig for å forbedre sirkulasjonen og få vitaminer og mineraler som trengs for huden.

Hudpleie for neomamme

Det er vanskelig å forestille seg at virkelighetsstjernen og kona til NFL Kristin Cavallari har tre barn under fem år. Det vil imidlertid være den første til å innrømme, i motsetning til andre kjendiser, som bruker mye tid og energi til å opprettholde sin fantastiske hud. For alle nye mødre som kanskje har problemer med postnatal hudpleie, men fortjener en PO & # 8216; av mer omsorg, gir denne hudpleie rutinen inspirert av kjendiser ham med en brøkdel av kostnaden.

1. USA: Facumogen ansikt vaskemiddel Dell’Tea Tree

Ditt apotek juks: Skinfood Tea Tree Cleanser

2. USA: Clarisonic Pensel for å eliminere hudormer

Din dumme i apoteket: Biore strips

3. USA: vitamin C serum med peptider to eller tre ganger i uken

Ditt apotek juks: Olay Regenerist Serum

4. USA: Canine Rose Oil med alternative netter

Din dumme i apoteket: Canine Rose Oil

5. USA: Revive fuktighetsgivende fornyelse Øyekrem

Din snyder i apoteket: Burt’s intense hydrering øye krem

En av hemmelighetene for Kristins hudpleie & # 8211; At det du legger på ansiktet, legger du også på nakken og brystet & # 8211; Det er noe’andre å huske på for din perfekte kjendis hud.

Hudpleie for Business Superstar

Som mamma, skuespillerinne, produsent og grunnlegger av Blomst Skjønnhetslinje, ikke C’Det er å være fantastisk som Drew Barrymore foretrekker multitasking og tunge hudpleieprodukter. Og som enhver skjønnhetsekspert, vet han klart at han ikke er noe galt med underteksten i noen apoteksprodukter her og der. Vi har samlet alternativer i apoteket for noen av hans mest forseggjorte valg. Fordi blant møtene dine og det generelle domenet i verden, vet vi at du bare har tid for en enkelt dør.

1. Bruk: M-61 Power Glow Peel Pads

Din dumme i apoteket: Juice Beauty Apple Peel

2. Bruk: GlamGlow’s Thirdymud fuktighetsgivende behandling

Ditt apotek Dupliser: Ja til Ultra Ultra Moisturizing Coconuting Soufflé Moisturizer

3. USA: Skii’S ansiktsbehandling essens

Din dumme i apoteket: Promise Organic Argan Creme

Hudpleie for produkt dopet

Å være en høyt nivå internasjonal toppmodell har sine fordeler for Jourdan Dunn. En av de viktigste er å få tilgang til de mest luksuriøse hudpleieprodukter. Å ha en lysende hud kan være en del av Jourdans arbeid, men ikke C & # 8217, er hvorfor resten av oss ikke kan adoptere sin hudpleie rutine av en topp modell med få erfarne utvekslinger.

1. USA: Tata Harper Purifying Cleanser

Din dumme i apoteket: Neutrogenic rensende ansikts vaskemiddel naturals

2. USA: SK-II ansikts essens

Din dumme i apoteket: Promise Organic Argan Creme

3. USA: Søndag Riley starter over øyekrem

Din dumme i apoteket: Enlite peeling pads

4. USA: Zelens Power C-behandlingsfall

Din Drugged i Apotek: L’Oréal Revitalift Peel Pads

5. USA: Bright Lightening Serum Zelens

Ditt apotek juks: Olay Regenerist Serum

6. USA: Zelens Hydro-Shisho Moisturizer

Din Drugged i Apotek: Cerave Facial Moisturizing Lotion

Hudpleie for tenåringer

Mellom kutane utbrudd, ufullkommenheter og et begrenset budsjett, er hudpleie kravene til ungdom i stadig endring. Kanskje ingen vet bedre enn Kylie Jenner, den yngste Kardashian og Beauty Influencer på Instagram. Jenta har løst sin rutine. Heldigvis for ungdom, faktisk foretrekker mange merker av apotek. Med noen smarte utvekslinger kan barnet ditt ha en sunn hud uten å måtte akkumulere kredittkortet.

1. USA: Mimosa Blossom Dream Cream

Ditt apotek juks: Differin Balancing Moisturizer

2. USA: Kiehl’S kremet øyebehandling med avokado

Din dumme i apoteket: Næringsrik biologisk øyebehandling med avokado

3. USA: Sephora masker

Ditt apotek juks: ja til masker

4. USA: Mario Badescu Desiccant Lotion

Ditt apotek juks: stridex acne pads

Så det er det. Bare fordi du ikke er en kjendis av Serie A, betyr det ikke at du ikke kan ligner den. Dette er noen av våre skjønnhetsrutiner inspirert av foretrukne kjendiser og dupliserte apoteksprodukter for å kopiere dem. Hva er skjønnhetsregimet du elsker mest og hva dine favorittprodukter er? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Lindsey Dodge Gudritz er en forfatter og mor. Han bor sammen med sin bevegelige familie i Michigan (for nå). Det ble publisert på Huffington Post, Detroit News, Sex og staten og på bloggen på’uavhengige kvinner’s forum. Hans familieblogg kan bli funnet opp Bruk Gudritz.