18 kjente personer med hepatitt c.

L’kronisk hepatitt c treffer Over 3 millioner mennesker Bare i USA. Kjendiser er ikke noe unntak.

Dette potensielt dødelige viruset infiserer leveren. Viruset overføres til blodet og kan overføres av en person til den andre.

Noen vanlige måter som folk kontrakter viruset er blodtransfusjoner, narkotika på grunn av parenteral, tatoveringer og piercinger. Mange av de som er smittet av # 8217; hepatitt C vet ikke hvordan de tok.

En av de viktigste bekymringene for personer med hepatitt C er leverskader. Over tid l’hepatitt c kan forårsake betennelse og hevelse i leveren, og dette kan føre til cirrhosis.

Noen ganger kan immunsystemet avverge viruset til Hepatitt C alene. Det er også forskjellige antivirale stoffer som kan ta vare på hepatitt c.

Hvis du har L’hepatitt c, utfør en sunn livsstil og hold en komfortabel vekt gjennom kosthold og # 8217; trening kan sterkt hjelpe kroppen din helbrede.

Fortsett å lese for å se hvordan disse kjendiser klarte sin diagnose av hepatitt c.

Anthony Kiedis

Anthony Kiedis er sangeren til The Red Hot Chili Peppers. Ifølge Menn & # 8217 Magazine; S Fitness og andre treningspublikasjoner, er denne reformerte og Cheeriiger Rocker symbolet på et sunt liv.

Nå på femti, er det vegetarianer og utfordrer stereotypene knyttet til alderen i alderen som stadig utfordrer seg fysisk. For eksempel, for sin 50-årsdag begynte han å surfe.

Kiedis gjorde langt fra sin diagnose av hepatitt c gjennom årene og # 8216; 1990. Attributter kilden til sin infeksjon til intravenøse drogues.

«Det er rart, jeg var så overlevende, og så ønsket jeg å være en del av livet mens jeg prøvde å slå av livet som var inne i meg. Jeg hadde denne dualiteten til å prøve å drepe meg selv med stoffet, og deretter spise veldig god mat, trene, gå og svømme og prøv å være en del av livet. Jeg gikk alltid frem og tilbake på et visst nivå. & # 8220;

& # 8211; Anthony Kiedis, fra sin bok & # 8220; arr vev & # 8221;

Pamela Anderson

L’Tidligere Baywatch Star og Animal Activist har erklært seg helbredet av sykdommen i høsten 2015.

Anderson har blitt smittet av viruset gjennom årene og # 8216; 1990 fra # 8217; ex-manns rocker Tommy Lee. Begge er nå helbredet av viruset.

Til 2013, L’hepatitt C ble ansett som uhelbredelig. På tidspunktet for Andersons erklæring om omsorg, har det vært noen kontroverser om tilgjengeligheten og høye kostnader for narkotika som kan føre til en kur.

Selv om de nå er tilgjengelige flere stoffer for behandling av HCV, forbli dyre. Kostnaden for disse potensielt livreddende stoffene kan imidlertid dekkes av forsikringsprogrammer eller assistanse til pasienter.

Jeg tror at noen har problemer med en sykdom som du sier at du kan sameksisterer, er fortsatt & # 8211; Spill i mange av dine beslutninger i ditt liv / # 8221; sa. «Vent & # 8217 for år siden fortalte de meg at jeg ville dø innen 10 år. Og etter 10 år fortalte de meg at jeg ville kunne leve med det, og at jeg sannsynligvis ville være død for noen, men det var alt veldig skummelt & # 8220;.

& # 8211; Pamela Anderson, fra A’intervju med folk

Natasha Lyonne

Kampen i det virkelige livet til & # 8220; Orange er den nye Black & # 8221; Med avhengigheten førte til sin diagnose av hepatitt C og informert sin karakter på showet.

Lyonne har krysset en periode der han har tungt brukt intravenøse stoffer. Faktisk er mye av hva hans nicky nichols karakteropplevelser i showet informeres av de siste kampene i Lyonne med heltinnen.

Nå rent og edru, sier han at hans sykdommer har bidratt til å sette sin karriere i et perspektiv. Opprettholder en aktiv livsstil og sier at karrieren hans hjelper ham med å opprettholde en positiv visning.

& # 8220; Hør, jeg tenkte ikke på å returnere & # 8221;, sier om å handle. «Så jeg bryr meg virkelig ikke. Når du går inn i magen av dyret som meg, er det en helt annen på Progress World, og noe som showet blir den dumeste tingen om planeten Earth & # 8220;.

& # 8211; Natasha Lyonne, fra A’intervju med & # 8220; Entertainment Weekly & # 8221;

Steven Tyler

Sangeren til Aerosmith-bandet, Steven Tyler, hadde sluttet seg uvitende med hepatitt C i mange år før de ble diagnostisert i 2003. Tyler er velkjent for å bekjempe narkotikamisbruk, som har gått til rehabilitering fra narkotika åtte ganger gjennom årene.

Nå som lever et rent og nyktert liv, mottok Tyler 11 måneder antiviral terapi for å behandle hepatitt c.

Mens du er oppmerksom på at behandlingen var vanskelig, vil Tyler at folk skal vite at det er herdbart.

«Jeg mener, du vet at det bare er en av disse tingene & # 8230; Det er en av de tingene som folk ikke snakker om det, men det er herdbart. Det er ikke påviselig i blodet mitt, så det er så. & # 8220;

& # 8211; Steven Tyler, i A’tilgang til Hollywood & # 8221;

Ken Watanabe

Ken Watanabe er en japansk skuespiller som dukket opp i filmer som & # 8220; Inception & # 8221 ;, ‘8220; The Sea of ​​Trees & # 8221; og & # 8220; den siste samurai & # 8221;. Watanabe avslørte sin diagnose av hepatitt C i sin 2006 minnebok og # 8220; gi = hvem er jeg?& # 8221;

Han kontraktet sykdommen fra en blodtransfusjon i 1989, på en tid da karrieren hans begynte å klatre på stjernene.

I 2006 begynte han å motta ukentlige interferoninjeksjoner, og denne behandlingen ble ansett som vellykket. Fortsett å recitere fortsatt i god helse.

Christopher Kennedy Lawford

Den sene Christopher Kennedy Lawford var et barnebarn av president John F. Kennedy og en bekreftet forfatter, skuespiller, advokat og aktivist. Kennedy Lawford kjempet med narkotikamisbruk og Dall’alkohol og brukt over 24 år i utvinning.

Det har blitt diagnostisert med hepatitt C i 2000, ble det behandlet og ble fri for virus. Kennedy Lawford ledet en kampanje over hele verden for å øke bevisstheten om avhengighet og L’hepatitt c.

«Å si at du er en alkoholiker eller en narkoman, hevder din sykdom i det offentlige, det er en ting. Forteller noen del av historien din til publikum er en andre. C’er noe veldig kraftig i å fortelle og dele historier fra en narkoman til en annen. Det er kraftig nok til å forandre livet ditt. & # 8221;

& # 8211; Christopher Kennedy Lawford, fra hans bok & # 8220; øyeblikk av klarhet & # 8221;

Rolf Benirschke

Som mange andre med viruset, L’Ex PlaceKicker av San Diego Charger Rolf Benirschke har blitt infisert fra’hepatitt c fra en blodtransfusjon. Eliminert virus, Benirschke har lansert et nasjonalt bevissthetsprogram og pasientstøtte kalt HEP C-stat!

Kampanjen har hjulpet folk med å stoppe og evaluere risikofaktorene for sykdommen, samt å gjennomgå tester og snakke med en lege før sykdommen utviklet seg.

«Selskapet har 25 ansatte, og vi jobber med ny teknologi for å bidra til å forandre livet. Jeg snakker veldig motiverende av min personlige reise. Golfspill, jeg er fortsatt lykkelig gift og tilbedelse reise & # 8220;.

& # 8211; Rolf Benirschke, i A’intervju med HEP

Anita Roddick

Forretningskvinne og grunnlegger av kjeden av kosmetikkbutikker Bodybutikken, Anita Roddick har blitt diagnostisert med hepatitt C i 2004 etter en rutinemessig blodprøve.

Har blitt smittet under en blodtransfusjon i 1971 og døde i 2007. Åpenbart uttrykt behovet for regjeringen tildelte flere ressurser for å finne en kur.

Roddick holdt en blogg til hans død. Om det skrev ærlig hvordan hans erfaring med samliv med sykdommen gjorde sitt liv mer levende og umiddelbare.

«Jeg har alltid vært litt & # 8216; en’Whistle & # 8216; og jeg vil ikke stoppe nå. Jeg vil blåse på det faktum at hepatitt C må tas alvorlig som en utfordring for folkehelsen og må få oppmerksomhet og ressurser du trenger & # 8220;.

& # 8211; Anita Roddick, fra sin blogg, i landet av gratis & # 8230;

Henry Johnson

Den amerikanske representanten Henry (Hank) Johnson er medlem av den demokratiske kongressen som representerer det fjerde distriktet i Georgia. I Johnson har blitt diagnostisert med hepatitt C i 4. Som ofte skjer med viruset, vises symptomene sakte.

Etter måneders spekulasjon på sin sykehelse i Washington, avslørte han sin diagnose i 2009. Johnson tilskrives viruset sitt raske vekttap, tap av mental kapasitet og humørsvingninger.

Etter å ha mistet 30 pund i et år og har problemer med å konsentrere seg på jobben, har medlemmet av kongressen søkt behandling. I februar 2010, etter et år med eksperimentell behandling, rapporterte Johnson en forbedring i kognitive og # 8217 evner; skarphet, vektøkning og større energi. Fortsett å representere det fjerde kongressdistriktet i Georgia.

& # 8220; mens vi gjør fremgang i # 8217; helsevesenet og nå 3.2 millioner mennesker i USA som har hepatitt C, vil pasienter som ser etter behandlinger trenge praktiske verktøy og et sant håp & # 8221;.

& # 8211; Henry Johnson, sitert i behandlingen av hepatitt C et trinn om gangen & # 8221;

Naomi Judd

I 1990 har sangeren til Judds Naomi Judd, lært å ha kontraktet hepatitt C fra en nålskade i sin periode som sykepleier. Mens den opprinnelige diagnosen til legen hans var at han var ca 3 år gammel, så Judd etter behandling. I 1998 annonserte han at hans forhold var i remisjon.

Judd har fortsatt å øke bevisstheten og øke forskningsfondene på # 8217; hepatitt c. Oppmuntre til og med andre å snakke om Håpets betydning foran alvorlige helsemessige forhold.

«Aldri og aldri gi opp håp. Klamrer seg til håp, fordi det vil hjelpe deg med å gjøre det. Bruk min historie som et eksempel. La meg håpe. & # 8220;

& # 8211; Naomi Judd, i A’intervju på & # 8220; Oprah Winfrey Show & # 8221;

David Crosby

David Crosby, den populære Folk-Rock Group Crosby, stillbilder og Nash, lærte å ha hepatitt C i 1994. Mens Crosby var nykter på tidspunktet for diagnosen, var det mulig at hans første års bruk av Droghe EV til hans sykdoms sammentrekning.

På tidspunktet for diagnosen Crosby hadde hans lever vært så skadet at han jobbet med 20 prosent, og han ble presset av legen sin for å gjennomgå en levertransplantasjon.

Over 20 år senere har Crosby god helse og fortsetter å skape musikk.

«Jeg er et utrolig heldig menneske. Jeg har en stor familie, jeg har en fantastisk jobb, og jeg burde dø for 20 år siden & # 8220;.

& # 8211; David Crosby, i A’intervju med Washington Post

Billy Graham

WWWE Professional Wrestler Billy Graham oppdaget å ha L’hepatitt c mens han forberedte seg på kirurgi på # 8217; hofte i årene og # 8216; 1980.

Graham brukte 20 år for å kurere sykdommen før han gjennomgikk en levertransplantasjon i 2002, men var bare i 2017 at hans tilstand ble erklært i remisjon.

Ifølge uttalelsene som Graham ville ha gjort i det uavhengige filmen «-kortet som er utsatt for endring», mener han at brytningen er årsaken til sin sammentrekning av sykdommer. Profesjonell bryting er en høyrisikokontaktsporter, og Graham mener at det har vært gjennom brytningen som har kommet i direkte kontakt med det infiserte blodet av A & # 8217, en annen person.

Gene Weingarten

Weingarten Gene, Umorist Vinner av Pulitzer-prisen og Povinthead of Washington Post «Under Beltway», også kontraktet L’hepatitt c. Weingarten tilbakekalte en helg med sporadisk bruk av heroin som tenåring, som kunne ha ført ham til å bli smittet med sykdommen.

Han hadde ingen anelse om å ha blitt smittet til sin diagnose 25 år senere.

«Det var en veldig stygg måte å leve og nesten drepte meg. Jeg endte opp med å kontraherende L’hepatitt C, som jeg ikke oppdaget opptil 25 år etter & # 8220;.

& # 8211; Weingarten Gene i A’intervju på Wamu

Lou Reed

Velvet sanger Underground Lou Reed døde i # 8217; oktober 2013 ALLE’Alder 71 år for komplikasjoner på grunn av leversykdom og leversykdommer.

Reed var en intravenøs toksikodant tidligere i sitt liv. Sober fra årene og hans død fant sted noen måneder etter å ha mottatt en levertransplantasjon på grunn av en leversykdom på terminalstadiet.

Natalie Cole

Den avdøde vinnersangeren av Grammy Natalie Cole har lært å ha hepatitt C først etter å ha gitt ubevisst med sykdommen i sitt system i flere tiår. Han hadde sannsynligvis kontraktet hepatitt C i løpet av hans år med heroinbruk i ungdommen.

I sin bok av minner & # 8220; L’Kjærlighet brakt meg tilbake & # 8221; Cole beskrev hvordan han lærte å ha sykdommen etter rutinemessig blodprøver L’de brakte seg for å se spesialister renissi og lever.

I 2009 har legene i Cole L’ha informert om at nyrefunksjonene var lavere i 8217; 8% og som trengte dialyse for å overleve, et faktum at han delte i A’TV-intervju på & # 8220; Larry King Live & # 8221;.

For tilfeldighet, en kvinne som så på det programmet som ønsket å hjelpe Cole endte med å bli en 100% nyredonor for Cole etter at kvinnen døde av fødsel. Nyretransplantasjon reddet Coles liv, som senere døde av hjertesvikt i 2015.

«Jeg kunne ikke engang tro det da alle disse tingene skjedde med meg de siste 2 årene. Måten det er ferdig, har rett og slett vært ekstraordinært. Livet til en fremmed har praktisk talt reddet livet mitt. Samtidig mistet den ukjente ene sine liv. Så skjedde alt da søsteren min også mistet sitt liv. Du må stille spørsmål til ham i en viss grad. Du vet, alt skjer av en grunn. & # 8220;

& # 8211; Natalie Cole, i A’intervju med essens

Gregg Allman

Når legenden om Rock and Roll Gregg Allman fant ut å ha hepatitt C i 1999, i stedet for å se etter en behandling, ventet han. Det var ikke før 2010 at Allman mottok en levertransplantasjon.

Inntil Allmanens død for leverkreft i 2017, jobbet han med det amerikanske leverfondet, økende bevissthet om screening, testing og behandling av hepatitt C.

Evel Knievel

Recarare kjendis onde Knievel var kjent for sine stunts som utfordrer døden som har underholdt millioner av mennesker, men følgelig ble det også ofte såret.

I Knievel har blitt diagnostisert med hepatitt C i 1993, som angivelig tilskrives en av de mange blodtransfusjonene han mottok etter en av hans faller.

Leverskaden var ganske utvidet til å be om en levertransplantasjon i 1999.

Knievel har hatt suksessive helseproblemer, inkludert diabetes, lungefibrose og slag, men fortsatte å annonsere. Døde for naturlige årsaker i en alder av 69 år i 2007, nesten 20 år etter sin levertransplantasjon.

Larry Hagman

Den avdøde skuespilleren Larry Hagman ble kjent fremfor alt for sine JR-ewing-roller i Dallas & # 8221; og større Tony Nelson i & # 8220; drøm om Jeannie & # 8221;.

Hagman hadde også L’hepatitt C, som til slutt førte til hepatisk cirrhose i 1992. Han hadde en vellykket levertransplantasjon i 1995, hvorpå tjente som en tilhenger av donasjon og organtransplantasjon.

Hagman levde lenge nok til å gjenoppta sin ikoniske rolle JR-ewing i omstart av & # 8220; Dallas & # 8221; av 2011 før du bukker på komplikasjonene av akutt myeloid leukemi.