18 drømmer om juks: hva de mener og hva de skal gjøre

Del på Pinterest

Hvis du kan drømme det, kan du gjøre det & # 8230; men du trenger ikke

Først av alt: Slapp av. Å ha en forræder drøm betyr ikke nødvendigvis at forholdet ditt er i ruiner.

Men ifølge L’sertifisert drømanalytiker Lauri Loewenberg, & # 8220; Er noe du burde være nysgjerrig fordi hver eneste ting i drømmene våre betyr noe. Sannsynligvis forteller ditt underbevissthet deg, eller prøver å behandle noe. & # 8221;

Fordi lurte drømmer er en av de vanligste drømmene som folk har, ifølge Loewenberg, har vi utnyttet henne og Brooklyn-psykoterapeut Aimee Barr, LCSW, for å gi deg denne sengen av lurte drømmer.

Vanligvis kan en av disse bakgrunnsproblemene være tilkoblet

Selv om hver forræder drøm er unik som drømmeren selv, sier Loewenberg at de fleste kan spores til en av disse tre bakgrunnsproblemene.

Følelsesmessig misnøye

Det viser seg at det vanligvis ikke er et spørsmål om sex! [8220; bekymringer mindre l’fysisk union og mer l’psykologisk eller emosjonell union, representert av sex & # 8221; sier Loewenberg.

, L’følelser du bor i drømmen er veldig ekte og kommer fra et veldig ekte sted & # 8221; forklarer. Din plan d’handling er kresne så’er akkurat det’følelser.

Vanlig skyldig? Føler seg skyldig, usikker, sjalu, kjedelig, engstelig, sint eller overveldet.

Seksuell misnøye

Mens de fleste forræder drømmer ikke angår ekte sex, er noen. Drømmer på’utroskap kan finne sted når C’er noe ubehag i ditt seksuelle forhold.

Du har sex? Du er fornøyd med hvor ofte du har sex? C’er noe du ønsket å prøve å legge deg din partner slått av? Og vice versa?

Uløste følelser på A’bestått utroskap

Hvis du har blitt forrådt i det siste, er det svært vanlig å ha drømmer (mareritt?) På det faktum at det skjer igjen, ifølge Barr.

Hvis din nåværende partner har gjort loven, er det en indikasjon på at du må fortsette å rekonstruere den tilliten. Hvis en partner av fortiden forrådte deg, kan du være redd for at det skjer igjen. (Barr notat at en terapeut kan hjelpe deg med å overvinne disse fryktene).

Utforsk spesifikke drømmer

Ikke c’det er en unik mening for drømdrømmen din, men Loewenberg sier at det er noen vanlige temaer som dukker opp. Rull ned for å lære mer.

Så, din partner forrådte deg til drømmen din & # 8230;

Ifølge Loewenberg, & # 8220, drømmer om at partneren din forvirrer deg, er mye mer vanlig enn å drømme om å forråde partneren din & # 8221;. Så la oss starte derfra.

Nedenfor, noen vanlige scenarier der partneren din forvirrer at de kan forekomme i drømstatusen din, i tillegg til hva de kan bety.

Hvis partneren din forvirrer med en fremmed. Du sannsynligvis føler deg lurt fra tid og fra’kvalitets oppmerksomhet, sier Loewenberg. «De jobbet mer enn normalt? De brukte for mye tid på nettet eller spilte på World of Warcraft? De ble nylig med i et band? & # 8220;

Hvis partneren din forvirrer med en tidligere. Du kan være sikker på 1000 prosent at partneren din elsker deg og vil ikke forlate deg og fortsatt vil ha denne drømmen, ifølge Loewenberg. & # 8220; Det er vanligvis et tegn på at du er sjalu på noe som har din ex & # 8221;. Kanskje det er deres følelse av stil eller sikkerhet. Kanskje det er at den tidligere kjenner din kjærlighet til college og du nei.

Hvis partneren din forvirrer med noen du er i nærheten av. Din partner og denne personen går d’enighet? Ellers kan drømmen rapportere det som går d’Avtale er viktig for deg. Ellers, sier Loewenberg, tenk på hva denne personen har hva du vil. Finansiell stabilitet? En god sans for humor? Et barn?

Hvis partneren din med noen andre, vet du irl. Sannsynligvis har dette ingenting å gjøre med partneren din. I stedet har det alt å gjøre med’andre & # 8221;. Igjen spør han: «Hva han har denne personen som mangler?& # 8221;

Ok, og hvis du var forræderen & # 8230;

Ikke c’det trenger fortsatt å bli gal! Ofte, # 8220; drømmene der du er juksen indikerer at du føler deg skyldig eller har forrådt deg selv eller kompromitterte dine verdier eller overbevisninger på en eller annen måte, sier Loewenberg. Les mer om?

Hvis du forrører en fremmed. Her er du sannsynligvis den som deler oppmerksomheten din for mange retninger. «Hva skjer med at han reduserer hvor mye energi du har for din partner? Du føler deg sannsynligvis skyldig i dette & # 8220; sier Loewenberg.

Hvis du forrører en tidligere. Forståelig gjør dette sannsynligvis at du føler deg spesielt skyldig. Gode ​​nyheter: Med mindre du ikke vil gå tilbake med din eks i din bevisste tilstand, betyr dette ikke at du vil / du burde virkelig gjøre det med din ex.

I stedet, «tenk på hva du fortsatt helbreder fra det tidligere forholdet som du kan bringe til denne rapporten & # 8221; sier Loewenberg. Kan være en’ekte utroskap, en annen svik eller en kommentar eller en følelsesmessig offensiv dynamikk.

Hvis du forrører noen som din partner er i nærheten. Undersøk hvordan du føler at deres forhold til din partner. Sannsynligvis, din drøm foreslår ønsket om å komme nærmere noen som din partner er i nærheten.

Hvis du forråder med noen andre, vet du irl. Du har en’bakgrunnsattraksjon for denne personen? C’er en flørt eller et følelsesmessig forhold som danner blant dere? Hvis svaret er ja på begge spørsmål, er det på tide å forklare hvorfor du beveger deg bort.

Men hvis du ikke er tiltrukket av denne personen på den måten, vurderer den hvilken strekning av personlighet eller hva partneren din ikke har. For eksempel, kanskje denne personen har en høyere betalt jobb enn din partner, og du har blitt stresset for penger. Eller kanskje denne personen er kjent for å være morsom og deg og din partner du går gjennom et øyeblikk av spenning.

Hvis du blir fanget i flagrant. For hva du føler deg skyldig? Denne drømmen sier at det er på tide å frigjøre samvittigheten din eller innrømme noe du skjulte.

Hvis du handler noen som også har et forhold. Nei, du vil nok ikke virkelig være den andre personen. De har sannsynligvis noen kvaliteter du leter etter i en langvarig fløyte.

Hvis du forrører mer enn én person. Drift og finn deg selv & # 8230; i en & # 8217;? Du deler din oppmerksomhet til for mange retninger, sier Loewenberg. Med mindre du kjeder deg av ditt kjønnsliv, så kan det bety at du vil eksperimentere.

Hvis du utveksler partnere. & # 8220; kanskje du faktisk er interessert i å prøve Swing, Poliamore eller et åpent forhold & # 8221; sier Loewenberg. & # 8220; men mest sannsynlig betyr det at paret har noe du vil være i stand til å inkorporere i din & # 8221;. Tenk: God kommunikasjon, en felles bankkonto, en følelse av den delte humor.

Hvis du skal gifte deg med deg eller du er bare gift. Hver gang du har en drøm om svik før en milepæl av livet eller et forhold & # 8211; Hvordan bli gift, overfør deg eller kjærester & # 8211; Tenk på følelsen i drømmen, ikke til ekte svik. Det er spenningen? Nervøsitet? Skrekk?

Hvis du er gravid og partneren din betrays. Klar til å få hodet på hodet? Vær gravid endrer utseendet ditt! «Vanligvis gravide kvinner har denne drømmen eller fordi de ikke er Dell’riktig humør på grunn av hva som skjer hormalt, eller føler seg mindre ønskelig og sexy som de blir større og sier Loewenberg.

Hvis partneren din er gravid og du handler. Ikke bekymre deg! Dette er super vanlig, ifølge Loewenberg. & # 8220; ALLE’er et forhold i livet til partneren din som er viktigere enn deres forhold til deg.& # 8221; Drømmer bør stoppe når du tilpasser seg ny virkelighet.

Hvis drømmene dine sceneres fantasiene du har når du er våken

Kanskje du møtte en bartender på ferie, fantasert for å sette den ned til baren og & # 8230; Vel, du forstår. Det ville ikke være villig hvis denne scenen fant sted i din drømstilstand.

På samme måte, hvis du alltid har hatt en søt kokt for Ruby Rose eller George Clooney, er det sannsynlig at du gjorde en våt drøm (eller ti) på den sexy stjernen. Ikke stor.

Dette blir et rødt flagg territorium når du liker å handle og # 8211; eller du vil handle & # 8211; I denne fantasien irl. Her sier Loewenberg at du må forstå hvorfor du vil ta det til livet.

Du er utilfreds med din nåværende rapport? Du er sint på din partner for noe som ennå ikke er løst? Du er interessert i å åpne rapporten? Du er redd for nivået på engasjement som kreves av denne rapporten?

Barr legger til: & # 8220; Det er også et problem hvis denne fantasien forstyrrer din evne til å være konsentrert og tilstede med partneren din når du er sammen & # 8221;. Gir dette mening.

Du bør fortelle din partner?

Du vil fortsette å få dette, eller en lignende drøm, til du står overfor det nederste problemet som drømmen kommer til å komme på, sier Loewenberg. & # 8220; Så må du møte dette bakgrunnsproblemet.& # 8221;

Ta deg tid til å vurdere:

  • Jeg vil være i dette forholdet?
  • Jeg kan overvinne sjalusien jeg bor?
  • Jeg er fornøyd med mitt nåværende seksuelle forhold? Hva jeg trenger for å tilfredsstille meg?
  • Jeg kan slite for å møte min feil?

Hvis du ikke er interessert i å holde deg i forholdet ditt, betyr det å fullføre det. Ellers er det viktig å ha en ærlig samtale med partneren din.

Hvordan snakke om det

& # 8220; utroskap er et veldig intens og delikat tema «, så fortell din partner du gjør lurt drømmer, spesielt hvis du handler, må hun faktisk ikke være en del av samtalen.

I stedet, husk at du noterer det C’det er et problem og stresser du vil løse det med dem og sier. Eller bedre ennå, fokusert på følelsen av drømmen din og dele dem ærlig.

Noen måter å få det til å vises:

  • Jeg vil at du skal vite at jeg er klar over hvor mye min oppmerksomhet er delt inn i de siste ukene, og jeg vil gjerne finne en plan som gjør at vi kan bruke mer tid sammen.& # 8221;
  • «Jeg leste [åpne relasjoner, gruppe sex, pegging, saks] og jeg tror det kan være noe jeg vil prøve å prøve. Det er noe du kan være interessert i å utforske sammen? & # 8220;
  • «Jeg hadde et tilbakevendende mareritt som du forråder meg, og jeg tror det er fordi jeg følte seg sjalu av [x]. Du ville være tilgjengelig for å løse dette problemet med meg? & # 8220;

A’et annet alternativ: par eller sexterapi. Sannsynligvis kommer drømmen ikke ut av ingenting, og du og din partner har du dette problemet for litt & # 8216; sier Barr.

& # 8220; Arbeide med en psykisk helsepersonell kan hjelpe deg med å utforske og løse dette problemet sammen.& # 8221;

Hvordan håndtere bakgrunnsproblemet

Lurte drømmer har mange forskjellige smaker og ikke C’Det er en måte å håndtere hvorfor bak dem.

Men aktivt jobber med forholdet ditt og kommuniserer dine respektive behov, ønsker og følelsesmessige og seksuelle ønsker, kan hjelpe deg med å møte eventuelle problemer før du manifesterer deg selv i dine drømmer.

& # 8220; Hvis du kommuniserer og du er villig til å gå på kompromiss, er du sannsynlig at drømmer slutter & # 8221; sier Loewenberg.

Hvis dette ikke stopper disse drømmene, foreslår det å holde en dagbok bare når du våkner fra drømmen og før du går i seng.

[8220; når du våkner fra drømmen om svik, gå til dagboken din og skriv alle detaljene du husker.& # 8221; sier Loewenberg. & # 8220; Derfor omskriver drømmen slik at den er gjort som ønsker.& # 8221;

Det kan ikke fungere umiddelbart, men til slutt vil ditt underbevissthet motta meldingen, sier han.

Før du går i seng, foreslår det å skrive om hva du elsker din partner eller hva du er takknemlig. Eller, ha sex eller onanert ved tanken på partneren din & # 8221;. Det har vært oppgaver hjemme verste.

Bunnlinjen

Forræder drømmer er vanligvis, selv om ikke alltid, symptomatisk av underliggende utilfredsstillende behov i forholdet ditt.

Hvis du bestemmer deg for å møte og løse dine bekymringer, avhenger av ditt ønske om å være i forholdet ditt.

Det er imidlertid viktig å forstå at disse drømmene sannsynligvis ikke vil stoppe før du gjør poenget på hvordan du føler, og i noen tilfeller vil du ikke ha en ærlig diskusjon med partneren din.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.