15 forslag som gjør det lettere for nye foreldre forlater huset

Når du utfører en enkel provisjon med en nyfødt, vil du pakke for en 2-ukers ferie, husk dette foreldrenes råd som har vært der.

Del på Pinterest

Av alle de velmenende rådene du mottok da du forventet (sov når barnet sover! Velg en utmerket barnelege! Ikke glem magen din!) Du har sikkert aldri hørt om et viktig aspekt av den nye foreldre: Når du går ut av huset med en nyfødt.

Med alt utstyret hvis barn trenger, for ikke å nevne det øyeblikket når du går ut i henhold til deres program, ser det ut til at du bruker mer tid til å bli klar til å starte og gå hjem.

Hvis stridene mellom barn ser ut som en olympisk sport, ikke bekymre deg. Det er måter å forenkle prosessen på.

Vi snakket med de nye (og erfarne) foreldrene for å få sine beste tips for å gjøre huset mindre maraton med et barn. Her er deres beste råd:

1. Refline bilen;

Tatt i betraktning hele tiden som de fleste amerikanere bruker i bilen, er praktisk talt et annet hjem. Hvorfor ikke lagre det som en mini-reise versjon av ditt hjem klar for barn?

Jeg holder min baby Bjørn, bleierpose og barnevogn i bilen og sier Sarah Doerneeman, mor til 4 barn.

Veteranmoren, Lauren Woertz, er D & # 8217;. & # 8220; alltid holde et sett med reserve klær i bilen & # 8221; sier. & # 8220; I bilen har jeg alltid bleier, kluter, papirhåndklær og et par flere skoene & # 8221;.

Et godt forberedt kjøretøy betyr mindre tid brukt til å samle ting hver gang du reiser.

Åpenbart er det viktig å sørge for at du har låst bilen hvis du holder utstyret der inne og ikke risikerer å forlate noe i kjøretøyet som ikke kan erstattes.

2. Dobler

Du har sannsynligvis en haug med reservejøkler for de tidene når du ikke finner originalen;. Det samme prinsippet gjelder artikler for nyfødte.

Dobler de essensielle elementene som kluter, bleier, skiftbord og bleier, slik at du enkelt kan ta tak i. (Kanskje til og med holde dem i bilen.) Dette er en fin måte å bruke gratis prøver som du kan få fra kampanjene til butikken eller merkevaren.

Eller ta en dukkert i forberedelsen ved å investere i en andre diapire-veske, hvis det er mulig. (Alternativt kan du bruke en brukthånds bagasje eller bare gjenbrukbar som ekstra.)

Å ha en erstatning kan spare deg for stresset av å løpe frantically alle’siste øyeblikk.

3. Innsnevring den

Hvis dobling l’barns utstyr virker overdreven eller ute av budsjett, prøv en annen tilnærming.

For en mer minimalistisk metode, dedikere tid til å vurdere hva du egentlig trenger i en gitt utgivelse. Du hopper bare ut for en tur eller shopping? Vannflasken og ekstra bibs kan trolig bli hjemme.

Mange erfarne foreldre har funnet denne frigjørende stilen på den mindre er bedre. & # 8220; Med min siste baby hadde jeg egentlig ikke en bleiepose & # 8221; sier Holly Scudero. «Jeg forsikret deg bare om å endre det umiddelbart før du forlater. Om nødvendig, ville jeg sette en bleie, et håndkle og en hengslet pose i posen. & # 8221;

4. Velg riktig wrap

Markedet for nyfødte varer er mettet med en verdiginous serie av Marsupi og band, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Den gode nyheten er at disse enhetene virkelig kan forenkle livet ditt i bevegelse, frigjøre hendene og holde barnet bortskjemt på huden din.

Dårlige nyheter? Noen av dem okkuperer mye plass.

For å lette lasten din, prioriterer du å finne et belegg som fungerer for deg og krever ikke din bærer av størrelsen på et bilsete. Jeg finner at du bruker en virkelig nyttig ringer band & # 8221;, sier moren til 7 barn, Erin Charles. & # 8220; det er veldig enkelt å sette og fjerne barnet & # 8211; Ikke mange stropper og kompliserte ting.& # 8221;

Andre anbefaler kompakte wraps som k’Tan eller Bitybean, som strengt bøyer seg for å lagre dem lett inn i en bleiepose.

5. Mate før du forlater

At du ammer eller med flasken, amming barnet i bevegelse, kan ikke bare være stressende, men det kan til og med binde deg med utstyr som babyflasker, kunstig melk og tepper for amming.

Eliminerer behovet for å bringe disse tilbehørene ved å nærme barnet like før du går hjem, når det er mulig. Vil holde deg og barnet lykkeligere mens du er rundt.

6. Hold en rutine

Som hver ny forelder vet, kan tiden endres fra dag til dag med nyfødt. Men en rutine kan gjøre mye for å hjelpe deg med å bestemme en god tid til å gå ut.

& # 8220; Hvis barnet ditt er ganske stort, få et forutbestemt soveprogram & # 8221;, sier mor, Cheryl Ramirez. & # 8220; det er mye lettere fordi du vet når du kan gå hjem og hvor lenge du har før de mister hodet ditt.& # 8221; (Eller før deg.)

7. Et sted for alt

Det er et grunnleggende prinsipp som gjelder for enhver form for organisasjon, spesielt organisasjonen av barns verktøy: utpeke et punkt for hvert element. Barnevognen går alltid i # 8217; # 8217 garderobe; inngang, for eksempel eller ekstra kluter tilhører en bestemt skuff.

& # 8220; Jeg er metodisk i å sette ting på enkelte steder & # 8221; sier den lille moren, Bree Shirvell. & # 8220; Jeg holder hundens snor og mine nøkler i nærheten av barnevognen.& # 8221;

Selv når du er på den automatiske piloten for for liten søvn, vil du vite hvor du skal oppnå behov.

8. Ring på forhånd

Det er så mange ukjente i A’avkjørsel med babyen din. Det blir uventet pignolo? Det vil ha en burst og trenger en bytte av klær? Heldigvis er det litt informasjon du kan oppdage på forhånd.

Når du besøker et ukjent sted, ring det raskt for å se om C’det er et mellomrom du kan trygt behandle eller for å fastslå detaljene på byttebordet. Det vil hjelpe deg med å bestemme hva du skal gjøre, og du trenger ikke å bringe, det vil også tillate deg å gjøre det mentalt forberede for situasjoner Tutt’annet enn ideell.

9. Være en forelder & # 8220; Arbeidsgiver & # 8221;

Små sjanser og slutt har en tendens til å bli min egen når du trenger det. Bli proaktiv binding liten må-ha til barnevognen eller posen til bleier med elastiske strenger eller karabinere.

& # 8220; ALLO ALLE & # 8221; sier mor, CIARRA LUSTER JOHNSON. & # 8220; koppen og leketøyet er alltid festet til tauet i setet til … bilen, i høy stol eller i barnevognen.& # 8221;

10. Repack når du kommer hjem

Det kan være en plage, men reintegrering av de essensielle elementene utmattet etter retur fra A’Exit spare store hodepine neste gang du må gjøre flyet;.

& # 8220; alltid sprette bleierposen når jeg kommer hjem, så jeg forblir ikke uten bleier, kluter, klær, etc.& # 8221; sier Kim Douglas. Tross alt er et gram forebygging verdt et pund omsorg, selv når det gjelder bleieposer.

11. Så er det kort

C’er et klassisk råd for barn som faktisk høres sant: prøv å ikke gjøre mer enn en provisjon om gangen med babyen din.

Verken du eller barnet du trenger stress for å komme inn og avkjørselen, bil (eller offentlig transport) flere ganger eller å bruke for mye tid uten å sove eller spise. Å holde dine korte utflukter betyr at du også kan holde barnas utstyr til et minimum.

12. Tjen din tid

Når du starter for første gang, er C & # 8217 en alvorlig læringskurve for alt relatert til nyfødte. Permisjonen er ikke noe unntak.

Ikke slå deg hvis du ikke kan hoppe på føttene og gå som du gjorde en gang. Bare bygge en ekstra tid pute når du kan.

& # 8220; Gi deg 20 minutter mer enn du trenger & # 8221;, anbefaler mor, Cindy Marie Jenkins.

1. 3. Fikse en avtale

Ha litt bit & # 8216; av ansvaret kan gi motivasjonen du trenger å tilbringe tiden du trenger så mye bort, selv med barnet i slep. & # 8220; etablere tider for å møte deg med venner, slik at det er vanskeligere å bli kvitt & # 8221; sier Jenkins.

Min følgesvenn Latter McDonnell husker: «Jeg var heldig nok til å ha noen venner med barn i samme alder i nabolaget. Jeg har aldri organisert meg godt, men jeg forsikret meg om å planlegge datoene for turer for å føle meg selv ansvarlig for faktisk ut av døren & # 8220;.

14. Ikke stress deg, ta pusten

Som en ny forelder er det sannsynlig at dine følelser er høye mens de håndterer den mentale og følelsesmessige tilpasningen til foreldre. Med all stress allerede i parabolen, prøv å ikke la preparatet for en / 8217; utgangen har det beste på deg.

Når oppgaven ser hardt ut, ta en pause.

Ring en venn for en kort tale av oppmuntring eller prøv noen få minutter med dyp pusting. De fleste vil forstå hvis du presenterer deg litt og # 8216; sen med et barn.

15. Gå, selv om det ikke er perfekt

Ikke bekymre deg, du vil lære å gjøre det over tid. I mellomtiden, vær ikke redd for å komme på vei, selv om du ikke føler deg perfekt forberedt.

& # 8220; Gjenkjenne at du sannsynligvis glemte noe, og oppfordrer mamma, Shana Westlake. «Vi tar så mange ting vi ikke bruker når vi går ut. Noen ganger må du bare gå! & # 8220;

Sarah Garone, Ndtr, er en ernæringsfysiolog, freelance helseforfatter og matblogger. Han bor sammen med sin mann og tre barn i Mesa, Arizona. Truela mens han deler informasjon om helse og ernæring og (spesielt) sunne oppskrifter opp Et brev d’kjærlighet til mat.