Slik bruker du aromaterapi for migrene

L’Aromaterapi er bruken av planteekstrakter for å skape en sunnere kropp og sinn. Ekstrakter, essensielle oljer & # 8220; kan bli et medisinsk helbredende middel for ulike lidelser. Du kan gni dem på kroppen eller fordøye dem for en’mer naturlig alternativ til stress og smerte. Les videre for å finne ut mer.

Hva migrene er?

Migrene varierer fra normal hodepine for styrken av smerte advarte og bivirkningene tilstede. Med den typiske hodepine, kan du vanligvis ta et benk-toppmedikament og pumpen du vil opphøre i noen minutter til et par D’timer.

Dette er ofte ikke tilfelle av # 8217; migrene. I stedet kan migrene svekkelige og forårsake kvalme, lysfølsomhet og muskuløs nummenhet. De er seriøse og forsterkede hodepine og kan vare fra en’nå dager om gangen.

Ovenfor 36 millioner amerikanere Migrene og om erfaring 73 prosent de er kvinner. Men migrene påvirker hovedsakelig folk i alderen mellom 15 og 55 år 5 prosent 10 av alle barn lider av seg av migrene. Migrene kan være kjent. Det er mer sannsynlig at du lider av migrene hvis du har en genetisk historie.]

Hva er symptomene på en’migrene?

Symptomer på’migrene kan inkludere følgende:

 • Personer med migrene refererer ofte til Aure, som ligner på det du ser etter blitsen av et kamera, i deres syn. L’aura blir ofte stor nok til å blokkere evnen til å se. Dette varer vanligvis fra 20 til 60 minutter.
 • I motsetning til den totale smerten av en normal hodepine, er smerten i en’migrene er vanligvis begrenset til den ene siden av hodet eller i frontal lobe.
 • En følelse av pins og nåler i armene og bena kan være til stede. Den generelle følelsen ligner den av en muskel som går i dvale og sleep & # 8221; Når du ikke beveger det for en stund & # 8216;.
 • Du kan prøve afasi eller problemer med ditt ord og kommunikasjonsferdigheter. Dette forsvinner vanligvis umiddelbart etter opphør av migrene.

Hva kan forårsake migrene?

L’migrene kan skyldes:

 • understreke
 • sollys
 • dietten
 • dehydrering
 • Lavt blodsukkernivå
 • hormonelle endringer, spesielt hos kvinner
 • Dårlige søvnvaner
 • Jet Lag

For å lære mer: Hvordan unngå migrene før det skjer »

Hvordan migrene er diagnostisert?

Dessverre kan legene ikke bruke blodprøver for å avgjøre om du er eller du vil lide av migrene. Du bør gjøre en avtale med legen din hvis du lider av uventede eller hyppige migrene. Kan gi deg en offisiell diagnose og sørge for at migrene ikke er resultatet av en grunnleggende medisinsk tilstand.

Legen din vil evaluere din familiehistorie og dine symptomer for å gi en diagnose. Det kan være nyttig å holde et register av symptomer, som kan hjelpe legen din til å forstå tilstanden din.

Hvordan du kan bruke aromaterapi til å lindre migrene?
Selv om ingen avgjørende bevis har vist at essensielle oljer vil behandle migrene, viser noen undersøkelser en potensiell positiv effekt.

Lavendelolje

I en studere Publisert på European Journal of Neuroscience, 47 personer med migrene ble delt inn i grupper av saker og kontrollgrupper. Folk i sakergruppen inhalerte lavendel essensielle oljer i 15 minutter. Folk i kontrollgruppen inhalerte paraffin i samme tidsperiode. Alle deltakerne registrerte hvor alvorlig smerte det var hvert 30. minutt i to timer.

Av totalt 129 migrene reagerte 92 på lukten av lavendel, mens kontrollgruppen reagerte mindre enn 50% til voks. Forskere har konkludert med at L’inhalasjon av lavendel kan være en sikker behandling for å administrere Dell’migrene.

Du kan bruke L’Lavendelolje for å lindre på forskjellige måter. For eksempel kan du holde en flaske lavendel essensiell olje i skapet ditt og med deg i en pose. Dette vil tillate deg å få tilgang til det enkelt når du føler den kommende migrene. Du kan også sprøyte lavendelolje på puten. En dårlig søvn kan utløse migrene og duften av lavendel kan holde deg avslappet og tillate deg å sove bedre om natten.

Peppermynteolje

L’Peppermynteolje kan også tjene som et dyrebart middel. Sekund Essensielle oljer naturlig levende, Peppermynte er en av de beste mindre migreneoljene takket være sine beroligende kvaliteter.

Andre beste oljer for hodepine er Basil, Wintergreen og Ylang-Ylang.

Du kan inkorporere peppermynte eller andre essensielle oljer:

 • Sett noen dråper av disse essensielle oljene i karet og ta et bad i et mørkt bad
 • Bryte et par dråper på de to indeksene og massere det på templene og på baksiden av hodet
 • Å legge til noen få dråper til en luftfukter og la den spre oljen i oljen i luften;

Når du bader eller kjører en luftfukter, vil du kanskje holde plassen du er i. På denne måten vil du unngå flukt av … infundert luft med essensielle olje.

Tilleggsinformasjon: Husholdningsartikler og naturlige rettsmidler for alvorlig migrene: Forstå alternativene dine »

Andre måter å begrense eller redusere migrene

Som med hodepine, kan det være vanskelig å avgjøre når migrene kommer tilbake. Alt du kan gjøre er å prøve å lindre så mange symptomer som mulig og unngå utløsere.

Prøv disse metodene for å holde migrene i sjakk:

 • Hold en dagbok av det du gjorde, av det du spiste og hvordan du sov da migrene skjedde. Dette vil hjelpe deg med å begynne å begrense årsakene.
 • Begynn å regelmessig inkorporere essensielle oljer i din daglige rutine før du starter migrene. Dette kan hjelpe deg med å roe kroppen din og redusere stress generelt, ikke bare når du bekrefter en’migrene.
 • Følg et vanlig søvnprogram.
 • Hold deg hydrert
 • Opprettholde et sunt kosthold.

Du bør gjøre en avtale med legen din hvis du ikke finner lettelse. Sammen kan du utdype en personlig behandlingsplan som kan redusere eller lindre symptomer.