14 kuriositeter om muskelsystemet

Det muskulære systemet er det som gjør at kroppen din kan bevege seg. Musklene er nødvendige for små bevegelser, for eksempel smilende, og for store bevegelser, hvordan å løpe eller kaste.

Noen muskler du kontrollerer, som dine biceps når du reiser noe tungt. Andre muskler, som de som hjelper deg med å puste, beveger seg uten å tenke på det i det hele tatt.

I tillegg til å være ansvarlig for bevegelse, er muskelsystemet også det som holder kroppen din i en hvilken som helst posisjon er mot tyngdekraften.

Men C’det er mye mer for musklene dine enn. Finn ut mer om muskelsystemet, fra A’se på disse 14 morsomme fakta.

1. Musklene er delt inn i tre typer: glatt, hjert og skjelett

De glatte musklene er de ufrivillige musklene i Dell’tarmene, av blodårer og andre steder som fungerer uten at du tror du er bevisst for å få dem til å bevege seg.

Hjertemuskler er i ditt hjerte.

Skjelettmuskulaturene er festet til beinet og hjelper deg i hverdagslige aktiviteter som strekker seg fra sittestilling og står for å gå, skrive og gjøre husarbeid.

2. Kroppen din inneholder mer enn 600 muskler

Disse inkluderer musklene du kan føle i armene og bena, så vel som kroppens dype muskler, som det som gjør at du slår hjertet ditt og de som hjelper deg med å fordøye mat. Til sammenligning har kroppen din 206 skjelettben.

3. Musklene består av spesielle celler kalt muskelfibre

Hovedkvaliteten er kontraktiliteten, noe som betyr at muskler kan forkorte eller forlenge i henhold til nødvendighet. Nesten alle bevegelser i kroppen din finner sted på grunn av muskelkontraktilitet.

4. Den største muskelen i kroppen er den store rumpa

Er den viktigste muskelen extensor dell’hip, selv om du kunne vite det som den store muskelen i baken. Det er den største muskelen i kroppen fordi hovedoppgaven er å støtte bagasjerommet og opprettholde en korrekt holdning. The Big Buttock er den viktigste muskelen som brukes til å hjelpe deg med å gå oppe.

5. Kroppens yngste muskler ligger i # 8217; internt øre

Inkludere tensoren til tympanum og stiftet. De kobler seg til trommehinnen og holder sammen det indre øre. De mindre beinene i kroppen er også i # 8217; øre.

6. Den sterkeste muskelen, basert på størrelsen, er masseteret

Det er en muskel i kjeven din. Det kan lukke tennene med en kraft opp til 200 pund på molarene.

7. Musklene er festet til beinene fra senene

Forstå forskjellen mellom sener og ledbånd kan skape forvirring. I tillegg til å angripe muskler til bein, kan sener også angripe muskler til deler av kroppen din som øyepærer. Ligamenter forbinder et bein alle i leddene.

8. Musklene er ca 40 prosent av total kroppsvekt

Dette er ekte For de fleste vertebrater.

9. Muskel som jobber hardere i kroppen er hjertet

På en vanlig dag, pumpe ca 2500 liter blod.

10. Noen av dine mest aktive muskler er de som kontrollerer øyebevegelser

Disse musklene passer hele tiden mens du leser, se på TV eller ser deg rundt. I en’lesetid, kan øynene dine gjøre så mange 10.000 koordinerte bevegelser.

11. Det meste av varmen som produseres i kroppen kommer fra muskelkontraksjon

Muskelbevegelse teller nesten 85 prosent av den totale varmen Produkt Alle’Body Interior. Når du er kald, avslører musklene dine utilsiktet. Når du skjelver, er det muskler som prøver å varme kroppen din.

12. Motorbark på den ene siden av hjernen kontrollerer bevegelsen av muskler på # 8217; den andre siden av kroppen

Motorbarken på høyre side av hjernen styrer musklene på venstre side av kroppen, mens motoren Cortex på venstre side styrer musklene på høyre side.

Hjernen sender bevegelseskilt gjennom ryggmargen og gjennom det perifere nervesystemet i musklene.

Meldinger fra hjernen blir mer komplisert når det er flere muskler involvert i en aktivitet, hvordan du trekker en suspensjonskutt i basketballen.

1. 3. Musklene jobber vanligvis i par

Når man forkorter, strekker de tilsvarende muskelen. Tenk på å lage krøller for biceps. Når du bøyer armen slik at bicep er kortere, er triceps på # 8217; andre siden av armen rettet.

14. Musklene kan ikke presse. De kan bare trekke.

Når du åpner en dør, for eksempel, blir musklene dine faktisk å skyve albuen og skulderen mot døren.

Uansett hva du gjør, har du musklene på jobben. Men for å holde dem sunne, trenger de trening. Selv hjertet ditt trenger en treningsøkt for å holde seg sterk, hvorfor aerob trening som øker hjertefrekvensen er så viktig.

Selv musklene i armene, av bena og andre steder trenger trening. Aldring, begynner å miste muskelmasse. Men hvis du trener muskler med styrkeøvelser og motstandsøvelser, kan du redusere den prosessen og holde et kraftig muskelsystem i lang tid. Og dette er et faktum.