13 Husholdningsemner for hjertesmerter

Husholdningsartikler

Hvis du noen gang har hatt smerte i hjertet, vet du at det er bekymringsfullt. L’Hjertebrenn eller ubehag i nærheten av hjertet som oppfattes som hjertesmerter, har mange mulige årsaker. Det kan være akutt, brennende eller følelse av trykk til brystet. Uansett årsak, når smerten i hjertet slår, vil du at den skal gå raskt.

Ring lokale beredskapstjenester hvis:

 • Tenk på å ha et hjerteinfarkt
 • Du prøver overveldende smerte
 • Du opplever kortpustethet

Etter å ha ringt lokale beredskapstjenester, låser du opp dørene eller barrierer som kan forhindre lindring fra å nå deg og sitte opp til # 8217; redning ankomst.

Hvordan behandle smerte i hjertet akkurat nå

Del på Pinterest

Husholdningsartikler tar sikte på å håndtere sjeldne thoracic smerte forårsaket av fordøyelsesproblemer eller muskel tretthet. Den virkelige smerten i hjertet kan skyldes angina, en alvorlig tilstand som oppstår når blodet er redusert til hjertet. Hvis du lider av hjertesmerter og har blitt diagnostisert med angina, ta reseptbelagte legemidler i henhold til legen din.

Hushjelpemidler for rask lindring fra brystsmerter forårsaket av fordøyelsesproblemer eller muskulær tretthet inkluderer:

Mandler

Når hjertesmerter oppstår etter å ha spist, kan feilen være sur refluks eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Begge forholdene kan forårsake intens brystsmerter. Mange sier at å spise en håndfull mandler eller drikke mandelmelk når det påvirker halsbrannen lindrer symptomene.

Beviset er anekdotisk, og det er ingen tilstrekkelige vitenskapelige data for å støtte denne utsagnet. Mandler er en alkalisk mat, og i teorien kan hjelpe beroligende og nøytralisere syren i esophagus.

D’Andre deler, mandler er fulle av fett. For noen mennesker, gjør fett utløsere refluks. Fettmatvarer kan gjøre den nedre esophageal sphincter slappe av og la syren strømme til spiserøret;.

Eple cider eddik

Drikk en skje epler eddik med et glass D’vann før måltider eller når hjerte smerte streik er et annet hjem rette for sur refluks. Det er få vitenskapelige bevis for å vise at eple eddik lindrer mageforbrenning. Men mange sverger at det fungerer.

Noen mennesker lider av syre refluks fordi magen ikke produserer nok syre. I dette tilfellet kan epleeddiken hjelpe ved å øke mengden syre i magen. Forbindelsen som gir epleeddiken sin smak er eddiksyre. Kan bidra til å bryte ned mat og støtte fordøyelsen.

L’epler eddik forårsaker ikke bivirkninger i de fleste. Imidlertid kan det fluidifisere blod og bør brukes forsiktig hvis du tar blodfluidisering.

Kjøp L’Apple eddik.

Drikk en varm drikke

Gass er en vanlig årsak til brystsmerter. En varm eller varm drikke kan bidra til å stimulere fordøyelsessystemet og lindre gass og hevelse. Varm te Alle’Hibiscus, spesielt støtter fordøyelsen og hjerteskjæringen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at hibiskuset bidrar til å redusere blodtrykket og reduserer kolesterol og triglyserider. L’Hibiscus er generelt anerkjent som trygt å konsumere.

Kjøp Te All’Hibiscus.

Påfør en kald pakke

Smerten i hjertet er noen ganger forårsaket av muskelspenningen på brystet. Vektløfting, et fall eller til og med transportere et barn eller en tung kurv av undertøy, kan alle være skyldige. Costocondrite, som er en’betennelse i thoraxveggen, er ofte en kilde til sterke brystsmerter. Bruk av en kald pakke flere ganger om dagen på det berørte området kan bidra til å redusere betennelse og smertelindring.

Tilleggsinformasjon: Hva er forskjellene mellom mageforbrenning, sur refluks og GERD? »

Når skal du ringe nødstjenesten

Husholdningsartikler bør ikke brukes som førstegangsbehandling for brystsmerter. Enhver smerte i det uvanlige brystet for deg bør evalueres fra det medisinske synspunktet.

Hvis du føler deg vedvarende thoracic smerte med eller uten andre symptomer, som kvalme, kortpustethet og svette, ringer umiddelbart nødtjenester. Du kan ha et hjerteinfarkt.

Hjerteinfarkt symptomer kan intensivere raskt. Du bør vente på ankomsten av A’ambulanse eller i noen situasjoner, møte deg underveis. Nødtjenester personalet er dannet og utstyrt for å håndtere forverringen av medisinske situasjoner som kan oppstå under reisen til sykehuset.

Husholdningsartikler for å fremme generell helse i hjertet

Del på Pinterest

Noen hjemmemedisiner gir ikke rask lettelse fra hjertesmerter, men de jobber for å forbedre helsen til ditt langsiktige hjerte. Faktorer relatert til livsstil som et sunt kosthold rik på frukt og grønnsaker, vanlig trening og røykfrie er velkjente rettsmidler for å forbedre hjertesykdom.

Flere kosttilskudd kan også bidra til å holde hjertet ditt sunt og sterkt. Kvaliteten på kosttilskudd varierer, så kjøp dem bare fra pålitelige produsenter. Følg doseringsinstruksjonene på flasken for å begrense risikoen for bivirkninger. Kosttilskudd inkluderer følgende:

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer kan hjelpe:

 • Redusere risikoen for dødelig hjertearytmier
 • Redusere triglyseridnivåer
 • redusere progresjonen av aterosklerosen
 • lavere blodtrykk

Omega-3 ligger i fettfisk som laks, makrell og hvit tunfisk. Hvis du ikke kan spise to deler av fisk i uken, kan du ta kosttilskudd av fiskeolje med høyt innhold av omega-3.

Kjøp fiskeolje kosttilskudd.

Granateple juice

L’å legge til granateple juice til kostholdet ditt kan være gunstig for hjertet ditt. Pomegranates er rike på antioksidanter, som kan bidra til å holde kolesterolet under kontroll og opprettholde sunne arterier.

Sekund Cleveland Clinic, Forskning viser at granateple juice kan bidra til å redusere kolesterolet & # 8220; dårlig & # 8221; (LDL) i blodet. Det kan også bidra til å forhindre eller redusere dannelsen av plakett i arterier, noe som kan forårsake en reduksjon i blodstrømmen til hjertet.

Minst en studere Han oppdaget at drikking av granateple juice bidrar til å senke blodtrykket.

Kjøp Pomegranate Juice.

Capsaicin

Capsaicin er ansvarlig kjemikalie for å gi paprika sitt krydret spark.

Ifølge en 2015 studere, Capsaicin kan ha et bredt spekter av fordeler som bidrar til å beskytte hjertet:

 • Øk driftstiden hos personer med angina (hvis det brukes lokalt)
 • senker utviklingen av # 8217; aterosklerose
 • Redusere risikoen for metabolsk syndrom
 • Senking av blodtrykk
 • Kontroller sukkeret i blodet
 • Redusere risikoen for fortykkelse av hjerte muskel
 • Støtte vekttap

Mange capsaicin-studier har blitt utført på gnagere. Flere menneskelige tester er nødvendig.

I mellomtiden foreslår nåværende forskning å ta ca 20 milligram (mg) kapsler av capsain en dag og å integrere dietten med krydret mat og krydret saus. Husk at for noen mennesker spiser krydret mat kan forårsake fordøyelsesproblemer.

hvitløk

Både l’fersk hvitløk som hvitløk kosttilskudd har blitt brukt i årevis for å bekjempe hjerteproblemer. Forskning & # 8211; Undersøkelser Det har vist seg at hvitløkekstraktet kan bidra til å forhindre dannelse av plakk i arteriene og til og med omvendt hjertesykdommer.

Ulempen? Som l’fersk hvitløk, noen hvitløk kosttilskudd forlater mindre duftende pust enn frisk. Hvis du ikke kan komme over lukten, se etter inodorløse hvitløkskapsler.

CoQ10

Coenzyme Q10 (CoQ10) er et stoff som kroppen din naturlig produserer og er grunnleggende for hjertes helse. Aldring, kroppen din produserer mindre coq10. Lav COQ10 nivåer i kroppen har vært koblet til kronisk hjertesvikt. CoQ10 kan også bidra til å senke blodtrykket og forhindre thoracic smerte indusert av’trening.

Ingefær

Det antas at krydret ingefær har antiinflammatorisk og antioksidantkapasitet.

Kan hjelpe:

 • Lavere blodtrykk
 • redusere kolesterolet
 • Redusere triglyserider
 • Hindre blodkoagulasjon

Ginger er kjent for å berolige magen og redusere gasser. Det er også en naturlig antikoagulant, så unngå å bruke den hvis du tar antikoagulanter på resept.

Curcumin

Ifølge en 2013 å gjennomgå Kliniske studier, curcumin, forbindelsen som gir gurkemeie sin gyldne farge, kan bidra til å redusere betennelsen som fører til hjertesykdom. Det kan også redusere totalt kolesterol og dårlig kolesterol i kroppen mens økt godt kolesterol. Dette kan bidra til å forhindre aterosklerose.

Kjøp curcumin kosttilskudd.

Alfalfa

De medisinske gresspirene er ikke godt studert for hjertes helse. Men mange hevder at det medisinske gresset er en tryllestav for å senke kolesterolet. En studere Han fant ut at saponiner i # 8217; medisinsk gress ekstrakt redusert kolesterol og forhindret frigjøringen av leverenzymer i diabetiske rotter.

Holy Basil

Holy Basil er et populært ayurvedisk gress. Det brukes hovedsakelig til å bekjempe stress og forhindre stressrelaterte sykdommer. Det brukes også til å redusere kolesterolet. Kronisk stress kan øke kolesterol og blodtrykk. Stress kan også øke risikoen for hjertesykdom hvis du møter stress på usunne måter, som å spise for mye eller røyking.

Bunnlinjen

Alle føler smerte rundt hjertet fra tid til annen. Hjertesmerter skyldes vanligvis fordøyelsesproblemer eller overbelastede muskler, men noen ganger kan det skyldes en mer alvorlig tilstand.

Siden det er vanskelig å skille mellom et hjerteinfarkt eller en dårlig gass, bør du alltid ta hjertesmerter på alvor.

Når du vet hva som er vanlig smerte for deg, og legen din har utelukket et potensielt hjerteproblem, prøv hjemme rettsmidler.

Selv om noen hjemme rettsmidler ikke er godt studert, er de fleste delikat og er usannsynlig å forårsake bivirkninger. Kombinasjonen av hjemmemedisiner med en sunn livsstil for hjertet kan bidra til å bringe smertelindring og holde hjertehelsen.

Les videre: skille typer brystsmerter »