12 måter å håndtere akne popup-vinduer, fra kremer til dermis besøk

Når akne bestemmer seg for å holde en popup på ansiktet ditt, puster og puster og puster

Det er få ting så ubehagelige som ankomst av en fremtidig feil. Vi har alle erfarne L’akne mer enn en gang, men dette betyr ikke at vi er mindre og mindre overrasket når en kvise bestemmer seg for å bosette seg igjen.

Puster & # 8211; Greit.

Som Tilstanden til den vanligste huden I USA, har du og alle de du vet sannsynligvis allerede hadde å gjøre med en kvise (eller 20). Denne statistikken betyr ikke at du elsker din akne: det er mer en påminnelse om at noen får deg til å føle deg dårlig for å ha det er galt.

Dine kviser har ingen personlighet & # 8211; Du gjør det, og din personlighet er det som gjør ansiktet ditt bedåret til å se på!

Men vi forstod, du vil hoppe. Så før du gjør det, les vårt sammendrag av de reneste måtene & # 8211; I rekkefølge av den raskeste & # 8211; hvor du kan behandle hudormer, kviser og cyster.

Og uansett hvilken metode du er ferdig for å prøve, husk at disse korreksjonene ikke tenker på å behandle alt ditt ansikt, men for en eller to overraskende kviser. For kronisk akne, gå for å kjenne de langsiktige strategiene, slik at du kan minimere flekker etter at de har blitt eliminert.

Behandlinger som fungerer på 30 minutter eller mindre

1. Kvise deksel: mindre enn 1 minutt

Det er ingen feil som en liten mengde deksel ikke kan skjule.

Bruk en grønn korrektor for å skjule rødhet eller laks / oransje korrektor for å motvirke de blå tonene på mørkere hud. For den lettere eller mindre akne kan bare en hudfargekrasjon gjøre for et jevnt deksel.

Under søknaden, husk dette: Bruk A’tilstrekkelig belysning, Pass på at du har en liten børste for små hodepinner og hold en svamp for å falme for en helt silkeaktig finish.

Tips for huden: For å finne den perfekte sminke og for å beskytte deg mot mulige hudallergi, må du alltid teste produktet på huden din før Dell ‘# 8217;. Hvis du ikke gjør nok til å rettferdiggjøre en pott, vurder sjansen til å lete etter prøvepakker eller ansikt om dagen uten å dekke deg. Du kan innse hvor lite annen varsel.

2. Is på kvise: 1 minutt eller mer

L’isbruk kan gjøre mye. Denne kjølemetoden fungerer best for den inflammatoriske akne som manifesterer seg under huden, inkludert cyster, knuter, pustler og papuler.

Veibeskrivelse:

 • Start huden begynner.
 • Pakk deretter isbiten i et tykt håndkle, en klut eller bruk en kald pakke.
 • Påfør is i 1 minutt og fjern deretter.
 • Hvis din kvise er spesielt betent, kan du følge den med gjentatte økter, men vent 5 minutter mellom hver applikasjon. Fortsett å frigjøre pimple til det er ganske nede for å dekke det.

  Gjør det hver dag hvis pimple fortsetter.

  3. Patches for L’Akne: Minimum 20 min

  Små limpunkter kan virkelig suge sine liv fra din kvise? Ja, selv om tiden som trengs, avhenger av hvilken type akne, hvis du har et hode eller en «8217 åpning for å slippe sebum.

  Fra flekker som reduserer størrelsen på kviser på bare 6 timer ved de vanntette flekkene som vil handle på flekkene om natten, vil du sikkert finne en oppdatering som passer for dine hudpleiebehov.

  Veibeskrivelse:

 • Rengjør L’området rundt pimple.
 • Hvis nødvendig, start pimpleen (bare hvis den har et hode) med et sterilisert verktøy.
 • Påfør limet direkte på kvise og vent.
 • Det er viktig å merke seg at, akkurat som enhver behandling for akne, kan patcher ikke gi de samme resultatene for alle.

  Dermatologen Suzan Obagi, lege og direktør for’UPMC kosmetisk kirurgi & Hudhelsesenter, notater at du finner ditt perfekte regime for å bekjempe akne krever ofte bevis og feil med produktene.

  4. Tøm en pimple: 5-15 minutter

  Derms og skjønnhetspleie som Dr. Obagi advarer om at alvorlige komplikasjoner kan oppstå under eksperimentering hjemme hos punkteringer eller kviser.

  I tilfelle av spesielt store eller smertefulle cyster anbefaler han å konsultere en lege, og merker at bruken av & # 8220; ikke-sterile verktøy kan være en grunn til katastrofe & # 8221;.

  Men vi vet at selv en pimple kan ødelegge vårt estimat, så hvis du ikke har noe imot (eller foretrekker) potensielle arr, følg disse instruksjonene nøye.

  Veibeskrivelse:

 • Begynn å følge den vanlige rengjøringsrutinen i ansiktet. Ikke vask for mye eller irritere området, men sørg for at ansiktet ditt er rent.
 • Etter rengjøring, bør du dekke området med en varm pakke. Du vil fortsette å dekke ufullkommenheten med en varm pakke til den er drenert.
 • I tilfelle av en betent cyste kan du bruke isen mellom behandlingene med varme pakker for å redusere hevelse.
 • Denne metoden vil tillate utslipp av noe stoff av # 8217; akne som forblir i porene, hindrer deg til å bruke fingrene eller et ikke-sterilt verktøy for å pope.

  5. Mask behandling: 15-20 min

  Gi til din pimple litt & # 8216; av TLC med en maskebehandling lett å følge. Før du legger et lag på masken, rengjør huden, exfolia og legg til masken.

  For en maskebehandling, velg et produkt som inneholder ingredienser som kull, aztec leire og svovelholdig leire, notat for å eliminere akne;.

  6. Cortisone Shots: 4 til 8 timer

  I tilfelle av alvorlig og smertefull akne, vil du kanskje planlegge et besøk med legen din for et kortisonskudd. L’injeksjon på over $ 25 (avhengig av forsikringen) injiseres direkte i huden og bidrar til å raskt bekjempe rødheten og akselerere helbredelsesprosessen.

  7. Spot behandling: om natten, i det minste

  Spotbehandling er en målrettet metode som kan ta en tid og det er bedre fulgt med en lapp for akne;. Du vil kanskje fryse kvise før du behandler flekker, spesielt for større kviser.

  Etter å ha vasket ansiktet, stek pimpakten i mindre enn 5 minutter. Følg det med påføring av et produktpimples til ditt valg.

  Pass på at du bruker en spotbehandling som inneholder kjente ingredienser for deres evne til å bekjempe akne, inkludert:

  • Essensielle oljer, som melaleuca eller amamelid
  • svovel
  • Benzoile peroksid
  • aloe vera
  • salisylsyre
  • kortison krem
  • En desiccant lotion

  Når du har brukt, hold fingrene vekk og vent på at kvise forsvinner.

  Hvordan tamme l’akne i 3 dager

  Du har litt & # 8216; Tid til å roe din flamme? Konsentrert på’langsom introduksjon av hurtige løsninger i kombinert rekkefølge, for eksempel punktering, spotbehandling og en lapp for akne. Eller maskering, glasur og igjen en spotbehandling.

  L’ideen er å tømme kvise mens du også barnevesker huden din slik at arr og tørrhet ikke forekommer.

  For å gi huden din et ekstra boost, følg denne 3-dagers metoden for å rekonstruere sine interne og eksterne forsvar:

  • Mer
  • Vask alle objekter som berører huden
  • Øke mengden vann du drikker
  • Følg en diett rik på vegetabilsk-baserte matvarer
  • Bruk patcher til akne hver natt hvis nødvendig

  Selv om prosessen kan ta tid, observerer Obagi at mange deler av vårt daglige liv kan være potensielle utløsende faktorer i «8217; akne, inkludert våre varer for L’frisyre.

  Unngå å la hårprodukter hindre porene dine og sier. «Hvis du er utsatt for akne, hold håret trukket bort fra ansiktet ditt eller unngå disse hårprodukter. Når du gjør balsam i dusjen, følg denne prosedyren ved å vaske ryggen, brystet og ansiktet med såpe for å fjerne balmen som kommer i kontakt med huden.

  Også foreslår å holde hendene vekk fra ansiktet og overvåke kostholdet for skiltene som mat, spesielt mat med meieriprodukter eller gluten, forårsaker de utbrudd.

  Vinner den lange kampen

  Når vi streber etter å frigjøre oss fra den uønskede akne, kan det være nødvendig å behandle den kroniske eller gjentatte akne mer aggressivt fra innsiden;.

  Blå LED-lys hjemme (fra 1 til 4 uker)

  Undersøkelser Effektiviteten av behandlingene med LED-lys for akne forblir ufattelig, men dette har ikke forhindret noen mennesker i å ha fordeler. Denne behandlingen krever åtte 10 eller 20 minutters behandlinger i den ene måneden.

  Retinoider (fra 2 til 4 uker)

  Sammen for å bekjempe akne, er retinoider gode for å redusere arr og utjevne huden. Du bør begynne å merke en endring i huden din etter å ha brukt produktet til alternative dager i to eller fire uker.

  Sink (3 måneder)

  Kjent for sin evne til å bekjempe betennelsen, kan sink potensielt gi lettelse fra den kroniske akne. Det er bivirkninger og risiko i # 8217; ansette et sinktilskudd, men interesserte parter bør alltid konsultere en lege først.

  Rådfør deg med en dermatolog

  Når alt annet feiler, kan du alltid gjøre en avtale med en pålitelig dermatolog. Disse hudpleieekspertene er her for å hjelpe deg og kan ha andre behandlingsmidler som ikke er tilgjengelige fra disken, inkludert:

  • Anbefalinger på en diett for å bekjempe l’akne
  • Narkotika for reseptbelagte akne
  • Hormonell terapi
  • Kjemiske skinn
  • Laserterapi

  Unngå disse produktene til enhver pris

  Det er ikke verdt å prøve alle behandlingene for akne, selv noen av de som er nevnt ovenfor, kan ikke være egnet for din hudtype. Maskeringen kan irritere følsom hud og hud som er sakte å helbrede, vil ønske å unngå punktering.

  Men vær nøye med de gjør-det-selv-rutinene, spesielt de som oppfordrer deg til å bruke uilutørte eller rå ingredienser som:

  • natrium bikarbonat
  • hvitløk
  • honning
  • aspirin
  • Eple cider eddik
  • sitronsaft
  • tannkrem

  Noen kan sverge på disse rettsmidler for å bekjempe deres akne, men forskning har ikke bekreftet disse uttalelsene og kan forårsake mer skade og følsomhet enn helbredelse.

  I stedet foreslår Obagi å starte med en tur til ditt favorittapotek. Du kan begynne med counter medisiner for akne til apoteket for å se om du kan sjekke din akne hjemme. Dette bør inneholde en retinol eller retinaldehydkrem for å redusere akneformasjonen og en vask av akne eller en tørke for akne (helst med salisylsyre og kjærlighet eller olje av’te-treet). & # 8220;

  Øvelse velvære på alle måter

  L’Effektiviteten til disse behandlingene vil variere fra person til type hud og til og med fra tid: det vil virkelig ta litt & # 8216; av eksperimentering! Du kan imidlertid begynne å handle på livsstil for å få en positiv innvirkning på huden din.

  Som det avslører Obagi, er en av de beste tingene du kan gjøre for å behandle din akne, å øve forbedre din generelle trivsel.

  Og dette ser annerledes ut for alle; for noen betyr det å gjennomgå dietten og eliminere sukker eller sove tidlig for å sikre at kroppens forsvar er igjen sterke. For andre betyr det å omfavne din akne og kaste bort all forsiktighet fra vinduet.

  For oss betyr det alt ovenfor: Bli trygg og rolig i vårt velvære, slik at du kan vise vårt beste ansikt.

  Lauren Rearick er en freelance og lidenskapelig forfatter av kaffe. Du kan finne den på Twitter @Laurenelizrrr eller Sin nettside.