12 ting å vite før du hjelper en venn med depresjon

Det faktum at du leter etter måter å hjelpe en venn som sameksisterer med depresjon, er fantastisk. Du ville tro det i en verden av dr. Google, alle ville gjøre forskning på noe som er i midten av skruen i vennens liv. Dessverre er det ikke alltid slik. Og selv om de gjorde sin forskning, betyr det ikke at alle vil finne de rette måtene å støtte sine venner og kjære.

Jeg møtte den store depresjonen på 12 år gamle faser. Noen ganger fikk jeg medfølelse og støtte jeg trengte, og andre ganger nei. Her er det jeg ønsket at vennene mine skulle vite før jeg prøvde å støtte meg.

1. Depresjon er en sykdom

Sannsynligvis den’Du har allerede hørt før & # 8211; igjen og igjen. Jeg er ikke her for å forklare kompleksiteten til det som gjør depresjon en sykdom, du kan finne dem overalt. Det du trenger å vite er at grunnen til at det er så vanskelig å forstå dette punktet, ikke bare i teorien, men i praksis er det på grunn av & # 8217;. Selskapet er bygget for robuste personer og sinn. Til oss alle læres fra den høyeste alderen for å støtte dette undertrykkelsessystemet.

2. Treffer selvtillit

Ikke bare har vi å håndtere symptomene og med måten selskapet ser oss, men vi må også gjøre med mange av våre frustrasjoner knyttet til våre gjenoppdagede funksjonshemninger. I et øyeblikk har vi ikke lenger samme verdi i henhold til samfunnet, ifølge oss selv og mesteparten av tiden du tror.

3. Vi ble såret

Fra andre, fra venner, fra familie og til alle typer kjære. Og hvis vi ikke var, hørte vi om andre som gjorde det. Jeg skulle ønske det var all kjærlighet, medfølelse og støtte fra hele oss, men det er sjelden så. Vi kunne ikke stole på deg for å vise oss disse tingene av denne grunn.

4. Vi trenger ikke deg å fikse oss

Det er ikke din jobb, det er vår. Det er så enkelt.

5. Vår sikkerhet har det beste på din støtte

C’Det er veldig bra at du kan gjøre, men dessverre, det er mye at du kan gjøre det, det vil være galt. Øyeblikkene kan oppstå hvor du ikke lenger er trygg for oss, og vi må flytte seg for å konsentrere seg om vårt velvære.

6. Det vil være øyeblikk når ingenting av dette kan være fornuftig

Velkommen til depresjonens verden. Depresjon er en sykdom som har tusen forskjellige ansikter. Du kan ha noen symptomer en dag og helt forskjellige symptomer neste dag. Det vil være en kilde til forvirring og frustrerende for begge.

7. Vi kunne selv-sabotasje vår utvinning, og dette vil frust deg

Endring er skremmende og en av de vanskeligste tingene. Hvis vi har vært overbevist om i lang tid med depresjon, kanskje ubevisst kunne vi ikke være villige til å gjenoppta.

8. Vi vil lære å leve med det

Det ser enkelt ut, men du må være forberedt på å ha en venn som åpent og # 8211; og med stolthet & # 8211; Kom igjen med depresjon. Det er ikke at vi har overgitt, det er ikke at vi er i stykker. Det er bare at dette er en del av oss, og for noen av oss forsvinner ikke. Det er en del av vår virkelighet, og hvis vi velger å akseptere det, må du også gjøre det.

9. Vi vil at du skal introdusere deg

Vi avviser støtte, medfølelse og alle «8217, kjærlighet på forskjellige øyeblikk. Men vi vil fortsatt ha desperat at folk er til stede, fordi vi alle trenger støtte.

10. Den største tingen du kan gjøre for oss er også ditt velvære

Det er så mange som vil spionere råd om hvordan man skal forbedre våre liv, men de vil ikke sette det råd i deres liv. Modelleringsadferd er den beste måten å sende oss denne meldingen og minner oss også også at disse verktøyene ikke bare er for oss, men for alle.

11. Vær ærlig om kampen din for å akseptere alt dette

Gjenkjenne dine feil og lær å endre. En svært få av oss blir lært hvordan å faktisk bli støttet av mennesker i våre liv som sameksisterer med psykisk lidelse. Du har mye å lære. Vi har mye å lære. Men hvis vi ikke godtar det, gjenkjenner vi våre feil og endringer: Vi vil ødelegge hverandre.

12. Finn støtte i livet ditt

Støtte andre i sine utfordringer er aldri lett og har styrkede støttesystemer som er avgjørende for å støtte deres støtte.

Det er mange andre ting du må lære og dukke opp igjen i løpet av denne turen. Til slutt vil livet ditt aldri være det samme igjen. Men det er ikke alltid en negativ ting.

Hvis du eller noen du vet hvordan du skal lider av depresjonssymptomer, kontakt legen din for å motta støtte og behandlingsalternativer. Tallrike former for støtte er tilgjengelige. Sjekk vår psykiske ressurs side for videre hjelp.

Ahmad Abojaradeh er grunnlegger og administrerende direktør for Livet til mine dager. Det er en ingeniør, en verdensreisende, en spesialist i peer support, en aktivist og en romanist. Det er også en psykisk helse eller sosial helse eller rettferdighet og er spesialisert på # 8217; oppstart av vanskelige samfunnssamtaler. Han håper å spre bevisstheten om å leve et liv med velvære gjennom hans skrifter, seminarer og hendelser med høyttalerne. Følg Ahmad opp Twitter, Instagram Og Facebook.