10 sunne vaner som hver mor skal lære barna sine

Foreldre perler av visdom

Som foreldre, send flere genier til barna dine. Selv barn får dine vaner, både gode og dårlige.

Vis til barna dine Du holder oss til dem ved å dele disse råd om helse som vil ta med seg lenge etter at du har brakt dem.

Tilpasset 1: Lag fargerik mat

Spise mat av forskjellige farger er ikke bare moro, men det har også helsemessige fordeler. Hjelp barna dine til å forstå næringsverdien til’inkludering av en regnbue av farget mat i deres vanlige kosthold.

Dette betyr ikke at hvert måltid skal være flerfarget. Men du bør gjøre en innsats for å inkorporere en rekke frukter og grønnsaker fra forskjellige nyanser i kostholdet deres. La fargene gå fra rød, blå og oransje, til gul, grønn og hvit.

Regel 2: Ikke hopp over frokosten

Instill en vanlig matrutine i barndommen kan hjelpe deg med å gjøre barna dine mer sannsynlig å holde denne gode vanen når de er større. Lær dem som en sunn frokost:

 • Fotball starter hjernen og # 8217; energi
 • Bidrar til å holde dem sterke
 • Hold kroniske sykdommer i sjakk

Harvard Medical School Bekreft at å gå uten frokost er korrelert fire ganger sannsynligheten for fedme. Og l’høyt fiberinnhold i mange frokostblandinger kan bidra til å redusere risikoen for diabetes og hjertesykdom. Se på sukkerinnholdet, skjønt.

Regel 3: Velg hyggelige fysiske aktiviteter

Ikke alle barn elsker sport. Noen kan frykte gymnastikk leksjoner. Men hvis de ser deg aktive og finner fysiske aktiviteter som liker dem, blir det enkelt å holde seg sunt og aktivt.

Mest sannsynlig kunne de bringe sin kjærlighet til disse aktivitetene i # 8217; voksenlivet.

Hvis sønnen din ennå ikke har funnet sin sporty nisje, oppfordrer dem til å fortsette å prøve å være aktiv med ham. Eksponering for en rekke fysiske aktiviteter som svømming, skyting med bue eller gymnastikk. De er pålagt å finne noe de liker.

Tilpasset 4: Ikke vær en teledant

Ta med barna og deg selv nedover sofaen og ut av døren. De Mayo Clinic Refererer til at barn ser mer enn en og 2217; nå eller to av fjernsynet en dag er mer utsatt for en rekke helseproblemer, inkludert:

 • Redusert ytelse på skolen
 • Behavioral Vanskeligheter, inkludert emosjonelle og sosiale problemer og forstyrrelser i & # 8217, oppmerksomhet
 • fedme eller overvekt
 • Uregelmessig søvn, inkludert problemer å sovne og motstå tiden til sengs
 • Mindre tid å spille

Regel 5: Les hver dag

Utvikling av sterke leseferdigheter er en viktig del av barnets suksess på skolen nå og på jobb senere i livet.

Sekund Cleveland Clinic, Lesehjelp bidrar til å bygge et barns selvtillit, relasjoner med foreldre og andre og avansert suksess.

Det anbefales å lese en del av spillrutinen og gå i søvn av barnet ditt.

Cleveland Clinic foreslår også at daglig lesing for barn kan starte fra 6 måneder gammel.

Velg bøkene du liker til barna dine, slik at du vurderer å lese en fornøyelse i stedet for en rutinemessig jobb.

Tilpasset 6: Drikk vann, ikke soda

Du kan holde meldingen enkel. L’vann er sunt. Ikke-alkoholholdige drikker er usunn.

Selv om barna dine ikke forstår alle grunnene til at for mye sukker gjør vondt, kan du hjelpe dem med å forstå det grunnleggende.

For eksempel, ifølge American Heart Association (AHA), Sukker i ikke-alkoholholdige drikker gir ikke næringsstoffer. Det legger også til kalorier som kan føre til vektproblemer. L’Vann, D’En annen del, er en viktig ressurs som mennesker ikke kan leve uten.

Regel 7: Se på etikettene (matetiketter, ikke designer)

Dine barn, spesielt preetolescents og ungdom, kunne bekymre seg om etiketter på klærne sine. Vis dem at det er en annen slags viktigere etikett for deres helse: matetiketten.

Vis barn som deres favorittpakkede matvarer inneholder etiketter med viktig informasjon om ernæring.

For å unngå overbelastning av dem, konsentrert på noen viktige deler av # 8217; etiketten, som mengden per del av:

 • kalori
 • Sktiske fettstoffer og transfett
 • Gram sukker

Regel 8: Nyt en familie middag

Med de hektiske familieprogrammene er det vanskelig å finne tid til å sitte og nyte et måltid sammen. Men det er verdt det.

Sekund University of Florida, Forskningen viste at deling av et familie måltid betyr at:

 • Familiebånd forsterker
 • Barn er mer godt tilpasset
 • Alle spise mer næringsrike måltider
 • Barn er mindre sannsynlig å være overvektige eller overvektige
 • Barn har mindre sannsynlig å misbruke narkotika eller alkohol

Regel 9: Tilbring tid med venner

Vennskap er svært viktige for den sunne utviklingen av barns barn, ifølge et søk utgitt av Gjennomgang av spedbarn og familie klinikk psykologi.

Spille med venner lærer barnsyrebare sosiale ferdigheter som kommunikasjon, samarbeid og feilsøking. Å ha venner kan også påvirke deres ytelse på skolen.

Oppfordre barna til å utvikle en rekke vennskap og ofte leke med venner. Vil forberede dem med livsferdigheter som de kan trekke i mange år til å komme.

Regel 10: Det forblir positivt

Det er lett for barn å motvirke når ting ikke går som de vil ha. Hjelpe dem å lære motstanden når de opplever stopper D’viser dem viktigheten av å holde seg positiv.

Ifølge et søk i Gjennomgang av spedbarn og familie klinikk psykologi, Barn samt voksne kan dra nytte av positive tanker og gode relasjoner.

Hjelp barna dine til å utvikle en sunn selvtillit og en positiv mentalitet ved å lære dem at de er søte, dyktige og unike, uavhengig av utfordringene de møter.