20 ideer for å lindre allergi;

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Hvis du prøver å lindre eller forhindre allergi symptomer, er det noen handlinger du kan gjennomføre umiddelbart, så vel som noen mer permanente endringer du kan gjøre.

Del på Pinterest

Kontrollerer L’eksponering for allergener hjemme

Hold dører og vinduer lukket

Dette betyr ikke å bli en låst opp. Du kan ønske deg velkommen lysbrisen fra et åpent vindu, men hvis du er allergisk alt’gress, ALLE’Ambrosia eller trær, åpne et vindu kan invitere pollen i din personlige plass.

Før du drar hjemmet ditt, bruk en Weather App for å sjekke den daglige pollenindeksen. Det er også værmeldinger for vinden. Hold dørene og vinduene lukket på dagene da pollenindeksen for L’aktivering av allergi er moderat eller høyt, spesielt hvis vinden er sterk.

Bruk et filter i luften;

Filtrene på’luft er tilgjengelig i en rekke størrelser og kapasiteter med design som ligner på fans og elektriske ovner. Og arbeid på en lignende måte: Hovedforskjellen er at de sirkulerer luften gjennom filtrene.

L’Bruk av et høyt effektivitet partikkelfilter (HEPA), ofte kombinert med et annet filter, kan være den enkleste måten å forbedre kvaliteten på luften i hjemmet eller i de viktigste boligområdene.

Et HEPA-filter fjerner partiklene fra luften, som stykker av pollen og pulvermider.

Kjøp D & # 8217 rensemidler; luft og filtre.

Endre filtrene dine regelmessig

Filtrene Dell’luft effektivt fungerer bare så lenge før filteret er vesentlig å kapasitet med støv og partikler.

Endre filtre hver 30 til 90 dager, Avhengig av alvorlighetsgraden av allergiene dine og hvis du har kjæledyr. Også i dette tilfellet er HEPA-filtrene designet for å redusere støv, pollen, kjæledyrhår og andre allergener.

Også, du vil kanskje inspisere kanalene i ditt hjem og, om nødvendig, rengjør dem hvis du mistenker at de mister eller er fulle av forurensninger. Dette vil ytterligere redusere tilstedeværelsen av allergier som utløse faktorer.

Suge opp

Teppet kan fange allergener, deretter passerer L’støvsuger minst en eller to ganger i uken. Hvis du har tunge telt, passerer også «8217; støvsugeren.

Hvis nødvendig, velg en støvsuger med HEPA-filter.

Også, ikke forsøm den normale støvet av skodder, skjørtbrett, takvifter, møbler og andre overflater.

Start en avfukter

For en’moldallergi kan bidra til å holde fuktighetsnivået i hjemmet ditt Mindre enn 50 prosent For å hindre mold. Installer en avfukter i kjelleren, et av de vanligste stedene som formen vokser. Og hvis du mistenker tilstedeværelsen av mugg i ditt hjem, må du en mold inspeksjon og ta skritt for å rette opp problemet.

Et tap D’vann bak veggene, en tidligere flom, et fundament som mister eller et tak som mister, kan skape gunstige miljøer til veksten av mugg.

Du kan bruke en fuktighetsmåler, også kalt Hygrometer, for å måle fuktighetsnivåer i rommene i ditt hjem.

Kjøp fuktighetsmonitor.

Fjern planter D’leilighet

Noen innendørs planter kan utløse allergi symptomer. Iført brensel hjemme er en annen utløserfaktor.

Hvis du starter nysing eller hoster, eller utvikler en neseflås eller ondt i halsen etter å ha brent i brensel eller planter, flyttes det fra hjemmet og beveger seg der de ble lagret for å se om symptomene dine forbedres.

Forebygging av allergi og selvhjelp

Ta en dusj og endre klærne dine

Husk at når du kommer i kontakt med pollen, kan hår eller pulver allergener holde seg til klær, lær og hår. Hvis symptomene er alvorlige, ta klærne dine når du kommer hjem og ta en rask dusj for å friske opp.

Gå ut etter det regner

Dette rådet er mindre på’unngå å utløse faktorer for allergi og mer på og dra nytte av de øyeblikkene som pollen har en tendens til å være lavere (dvs. etter tordenvær).

En god regndusj kan bokstavelig talt rydde opp luften i en periode. Så dette kan være en god tid å gjøre trening alle’åpen, kutte gresset eller hagen.

Armer og ben dekker

Hvis du er allergisk mot gress, trær, planter eller noen insekter, kan det forårsake urtikaria og kløe. Beskytt huden din iført langermet skjorter og bukser. Dette kan være nyttig for sesongbaserte allergier og allergisk kontaktdermatitt.

Bytt til produkter uten parfyme

Noen ganger, en viss duftende dusjgel, sjampo eller parfyme induserer allergi symptomer, spesielt hudutslett. Du kan være allergisk eller følsom for en ingrediens. Reduser antall produkter du bruker til å finne det som gjør det, og hva som ikke tar en reaksjon. Når skyldige er identifisert, avbryter bruken av bruken.

Hvis du er følsom for alle duftende produkter, gjør en samordnet innsats for å bruke produkter til den personlige hygiene uten parfyme.

Drikke varme drikker

Allergene kan også øke produksjonen av slim, noe som forårsaker ondt i halsen og hosten. Pust damp kan tynne slim og lindre symptomene. Du kan få samme lettelse ved å spise eller drikke varme væsker, for eksempel te, supper og buljong.

Hold hodet over en Full Bowl D’varmt vann til det avkjøles, eller ta en varm dusj og sitte på badet fullt av damp. Hvis du ikke liker varme væsker, kan du drikke ferskvann eller romtemperatur også fortynne slimet.

Bruk en støvsikker maske

En kjemisk følsomhet kan også produsere allergi symptomer. Bruk en støvsikker maske eller lignende ansiktsmaske før du bruker rengjøring eller malingprodukter.

Du kan også redusere L’eksponering for allergener ved å dekke ansiktet ditt mens du drinker og fungerer i hagen.

Skyll nesen

Brystskylling kan eliminere allergener og andre irriterende stoffer fra nesen, noe som reduserer symptomene på # 8217;. Legg til saltvann eller saltvann til et PAN-nett eller et annet nasal vanningsanlegg.

Å skape skylling med saltvann:

 • Tilsett 1/2 teskje salt og 1/2 teskje natriumbikarbonat ved 8 gram destillert vann eller kokt vann som er avkjølt.
 • Å skylle brystene:

 • Vippe sidegangen og brettet på en vask. Alternativt kan du gjøre det som står i dusjen.
 • Hell langsomt løsningen i øvre nesebor slik at den kan tømme nedre neseboret. Pass på at du puster gjennom munnen din mens du skyller brystene dine.
 • Du kan også kjøpe forberedt saltvannsløsninger.

  Vurder disse 3 vaskeromendringene

  Vask sengetøy og plysj

  Støv og andre allergener kan akkumulere på sengetøy, puter, tepper og polstret leker spesielt, siden vev og gjenstander med mange tomter har flere vinkler og sprekker på hvilket støv samler inn.

  Vask disse elementene i varmt vann regelmessig for å redusere allergener og allergi symptomer. Vask sengetøy en gang i uken og noen ganger enda andre gjenstander.

  Ikke la klærne i vaskemaskinen

  Sett på klær i # 8217; tørketrommel så snart de er ferdig med å vaske dem. La klærne stå i vaskemaskinen i lengre perioder kan utløse mold formasjon. Hvis de ved et uhell forlater plagg i vaskemaskinen, skyller dem før de legger dem i # 8217; tørketrommel.

  Husk at å strekke ut klær alle’eksternt å tørke dem kan bringe allergener allergener til det indre av ditt hjem.

  Endre vaskemiddelet

  Ingrediensene i vaskemiddelet for vaskerom og i bladene på’tørker en tendens til å bli i de vasket klærne. Noen av disse ingrediensene, enten de er fargestoffer, parfymer i vaskemiddel eller andre kjemikalier, kan irritere huden lenge etter vaskeri.

  Hvis du har en tendens til å manifestere kontaktdermatitt med A’kontaktutbrudd, test:

  • Bruker et flytende vaskemiddel uten parfyme, uten fargestoffer
  • Sett klær gjennom en ytterligere skylling med vann
  • Gi opp arkene til tørketrommel, bruk et halvt ark for last eller bruk A’alternativ som baller å tørke ull

  Andre metoder som kan påvirke allergi

  Få røykfrie rom

  Be om et røykfritt rom ved bestilling av et hotellopphold og velg Røykfrie restauranter. Hvis du besøker et sted hvor røyking er tillatt, ta en dusj og vaske klærne så snart som mulig.

  Smoky miljøer kan utløse allergisk rhinitt, med familiens symptomer som en lukket nese og nesedråpe.

  Vurder dine varmekilder

  Husk at røyken i en peisovn kan også forårsake allergi symptomer. Vurder alternative varmekilder som elektriske varmeovner og midlertidige isolasjonsløsninger som isolerende filmer for vinduer og isolerende gardiner for å forbedre varmeoppbevaring i hjemmet ditt.

  Dette kan bidra til å redusere treet ditt, og dermed redusere røykeeksponeringen.

  Kjøp den isolerende filmen.

  Viktige endringer i huset

  Noen mennesker opplever alvorlige allergi symptomer som ikke forbedrer seg. I et slikt scenario kan det være på tide å ta andre tiltak. For noen vedvarende allergier kan mer aggressive tiltak inneholde endring av stedet der du bor, endre det eller overføre deg selv.

  • Hårde gulv i stedet for teppe eller tepper. Du kan prøve å fjerne teppet og erstatte det med harde gulv, som fliser, laminat eller tre. Hårde gulv kan redusere symptomene fordi disse overflatene er mindre tilbøyelige til å fange allergener.
  • Elektriske eller gassvarmere. I stedet for å stole på en peis eller en varmeovn, bruk et elektrisk eller gassvarmesystem, hvis det er mulig. Disse skaper ikke aske og partikler som gjør trebrennere.

  La folk få vite om allergi

  Hvis du vet eller mistenkelig for å ha en’seriøs allergi, er det viktig å jobbe med en allergiker, om mulig. Informer også helsepersonellene dine. For eksempel kan en allergisk latex-reaksjon forekomme etter en tannlege, medisinsk eller kirurgisk prosedyre.

  Det kan også sjekke mens du spiser mat. Hvis du har en’latexallergi ikke diagnostisert, kan du feilaktig tenke på å være allergisk mot en mat som ble håndtert av noen som hadde på seg latexhansker. Hvis du har en ‘8217; latexallergi, kan du også oppleve kryssede reaksjoner med visse matvarer.

  Kommunisere med folket i livet ditt kan hjelpe deg med å bedre administrere allergene dine.

  Iført et armbånd eller et medisinsk identifikasjonshalsbånd kan også hjelpe deg med å varsle andre om allergi, hvis du ikke kan kommunisere etter en ulykke.

  Hva du kan gjøre neste

  Snakk med legen din eller en allergisk test allergisk for å bestemme individuelle utløsende faktorer. Legen kan utføre en hudtest, som vanligvis innebærer punktering av huden med forskjellige allergener for å se om C’er en reaksjon. Eller de kan bestille en blodprøve.

  Blodprøver kan også se etter et bestemt antistoff i blodet på grunn av A’allergi mot et bestemt allergen, som kan utelukke eller bekrefte et bestemt allergen. For å lindre symptomer, kan en lege eller apoteker anbefale en passende antihistamin eller allergi skudd.