10 naturlige rettsmidler for våt hoste for voksne og barn

COS’er en våt hoste?

En våt hoste er noen hoste som forårsaker slem. Det kalt også produktiv hoste fordi du kan føle den overskytende katarren som kommer opp og går ut av lungene. Etter en produksjonshoste, vil du føle katarre i munnen.

Refleksjonen av hoste er en forsvarsmekanisme som bidrar til å beskytte kroppen mot irriterende stoffer, for eksempel støv i # 8217;. Når ditt nervesystem oppdager et irriterende stoff i luftveiene, advarer du hjernen din. Hjernen din sender en melding til brystet og # 8217 musklene; mage, forteller dem å kontrakt og presse ut en burst d & # 8217;. Dessverre, din hoste refleksjon er lett utløst av slim.

En våt og produktiv hoste er nesten alltid et tegn på en viral eller bakteriell infeksjon på 8217, spesielt hos barn. Når du har en «øverste luftveisinfeksjon, som en forkjølelse eller en» 8217 påvirkning, produserer kroppen din mer slim enn normalt. I nesen din kan du kalle dette mucus & # 8220; Mocca & # 8221;. Men i brystet kalles det Catarro.

Når slimet akkumuleres i brystet, kan det være vanskelig å puste. Du kan hoste mer om natten, fordi katarrene akkumuleres på baksiden av halsen når du krone. Selv om det kan forstyrre søvn, er en våt hoste vanligvis ingenting å bekymre seg for. Virus tar tid til å kjøre kurset, så din hoste kan vare i flere uker, men vil vanligvis løse uten behandling.

Våt hoste hjemme og naturlige rettsmidler

Våt hoste er vanligvis forårsaket av et virus. Ikke c’det er mye at en lege kan gjøre hvis du ikke anbefaler forslag til å lindre symptomene. Lagre en tur fra legen din med disse naturlige hjemmemedisinene for våt hoste:

Luftfukter

En luftfukter kan hjelpe deg med å unngå å puste tørr luft. Dette er spesielt nyttig om natten, når halsen naturlig tørker. En tørr hals er mer gjenstand for irritasjon og betennelse. Slem i luftveiene blir mer subtil og lettere å bevege seg fra lungene.

Varm dusj

En varm dusj kan hjelpe deg med å fukte øvre luftveier. Det kan også bidra til å bryte slimet i brystet. Prøv å bli i dusjen eller på et bad fullt av damp i minst fem minutter. Du kan gjenta om nødvendig.

Honning

Honning d’naturlige bier er en av de mest effektive måtene å behandle fuktig hoste på. Litt Klinisk eksperimentering han fant det å spise 1.5 ts honning 30 minutter før du går i seng kan bidra til å redusere hoste og oppmuntre til en dyp søvn hos barn. Det burde fungere like godt for voksne.

Drops for Herb hoste

Du kan prøve de naturlige tabletter for honningbaserte hoste, sitron, eukalyptus, salvie, timian eller peppermynte mynte.

C-vitamin

En stor dose vitamin C kan styrke immunforsvaret og hjelpe deg med å bekjempe en «-viral infeksjon i» 8217. Prøv å spise en’oransje eller drikke juice d’fersk oransje to ganger om dagen til symptomene forbedres.

Geranium ekstrakt

Forskning & # 8211; Undersøkelser Vis at geraniumekstraktet kan bidra til å kurere hoste, kald og bronkitt. Prøv å legge til Geranium Essential Oil til en diffusor. Men merk at du kan være allergisk all’geraniumolje.

Hydrering

Å holde seg hydrert er ekstremt viktig når du kjemper med en infeksjon i & # 8217;. Det forhindrer også halsen i tørking og blir irritert eller betent. Prøv å drikke minst 10 glass D’otto ounce vann per dag.

Net potten

Et nettfartøy er en praktisk måte å utføre nesen vanning på, i hvilken vers saltinnløsning i neseborene. Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at nesen vanning er god mer enn en enkel lukket nese, kan redusere symptomene på våt hoste både hos barn og voksne. Det kan også berolige sår hals.

Ingefærte

Ginger er rik på anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper. Noen få kopper ingefærte om dagen kan hjelpe beroligende halsen betennelse som holder deg hydrert.

Timian te og nelliker

Forskningen viser at det er timianen og nellikene har antimikrobielle egenskaper. Eller som essensielle oljer eller fargestoffer, kan de hjelpe kroppen din til å kjempe mot en øverste luftveisinfeksjon. Legg til det friske timianen og bladene av carnation nagler alle’kokende vann. La kokes i 10 minutter, så filtrer og server.

Hjem Behandlinger for små barn og nyfødte

Hoste er en av de vanligste årsakene til å besøke barnelege. Generelt C’Det er lite at legen kan gjøre, siden disse er virale infeksjoner som må følge deres kurs. Hvis barnet ditt er mindre enn 2 måneder, er det en god ide å bringe ham til legen hvis du legger merke til hosten.

Ellers kan du behandle barnets symptomer hjemme hos mange av de naturlige rettsmidler for hoste som diskuteres i denne artikkelen. For å ta vare på hoste i nyfødte og små barn, prøv følgende rettsmidler:

Steamed bad

Skyv en varm dusj i noen minutter og bringer barnet til å puste dampen i ikke mer enn 5-10 minutter.

Honning

Honning er en trygg og effektiv behandling for barn over en alder av 1 år. Honning bør ikke administreres til barn under 1 år fordi Det kan forårsake botulisme.

Nasal vanning

L’Nasal vanning er trygt for barn og nyfødte. For nyfødte og små barn er det lettere å bruke en pære sprøyte for å sprøyte saltoppløsning i nesen og et sekund å suge nesepassene.

Luftfukter

Luftfuktere er en fin måte å holde luften i barnets soverom våt. Mange foreldre opprettholder luftfuktere i drift i sine barns rom.

Hydrering

Riktig hydrering er svært viktig for nylige syke babyer og barn. Hvis barnet ditt ammer, prøv å programmere mer hyppig mat enn normalt. Dette vil bidra til å holde barnets hals fuktig. Små barn bør oppfordres til å drikke vann eller en drink basert på elektrolytter, som Pedialyte.

Når skal du se en lege

Mest våte hoste vil gå bort alene. Dessverre kan dette ta litt tid. Din hoste kan fortsette i flere uker, og på et tidspunkt kan det bli en tørr hoste. Så lenge det ser ut til å forbedre, heller enn forverring, trenger du sannsynligvis ikke å konsultere en lege.

Hvis hosten din foreslår gradvis, eller hvis den ikke forbedres etter tre uker, se en lege. Fikse en avtale med en lege hvis du ikke kan puste eller spise eller hvis du får blod.

Ta med din sønn fra legen din hvis:

 • de er mindre enn 3 måneder
 • har feber (barn under 6 måneder) eller ferdig feber 102 ° F
 • de har problemer med å puste
 • de blir blå
 • har problemer med å våkne opp
 • De avgir A & # 8220; Scream & # 8221; når de hoster
 • har voldelige hosteangrep

Årsaker til våt hoste

Mest fuktige hoster er forårsaket av virusinfeksjoner. Noen ganger kan disse infeksjonene bli noe mer alvorlig. Andre årsaker til våte hoster inkluderer:

 • kronisk bronkitt
 • lungebetennelse
 • Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL)
 • astma
 • Cystisk fibrose (de fleste barn blir utsatt for fødsel)
 • Miljømessige irritasjoner
 • Pertussis
 • rump hoste

Legen din vil kunne diagnostisere hosten basert på dine symptomer og fysisk undersøkelse. Av og til vil legen kanskje utføre flere tester. Test som kan brukes til å diagnostisere hoste inkluderer:

 • Thorace X-stråler
 • Pulmonal funksjonstest
 • blodanalyse
 • Analyse av’Spektor (mikroskopisk ser på katarronen)
 • Pulseoksimetri (måling av Dell’oksygen i blodet)

Ta bort

Våt hoste er generelt et symptom på A’viral infeksjon. Infeksjoner forsvinner vanligvis. Du kan bruke naturlige rettsmidler til å behandle hoste symptomer. Mange av disse rettsmidler er også trygge for nyfødte og små barn.