Bite of Stork: Mitt barn har en?

Etter barnets fødsel, kan du sitte i timevis ved å undersøke hver centimeter av hennes lille kropp. Du kan legge merke til hver dimple, fregne og du kunne se ett eller to lyst.

Et ønske er et fargerikt tegn som vises på huden til en nyfødt baby. De kan også vises innen den første måneden av livet. Disse tegnene finnes hvor som helst på huden, inkludert barnets barn:

  • tidligere
  • gjøre
  • nakke
  • Ben
  • væpne

Det finnes ulike typer cravings. Noen er små og knapt merkbare, men andre er flotte. Noen cravings har et jevnt og flatt utseende, mens andre ser ut som en fremspring på huden.

Et vanlig ønske er en storkbit, også kjent som laks eller jordbær merkevare patch.

COS’er en storkbit?

Kroppene i storkbitene er vanlige. De vises på Fra 30 til 50 prosent av nyfødte.

En storkbit har en karakteristisk rosa og flatt utseende. Dette gjør dem enkle å identifisere.

Disse cravings kan vises i følgende områder av barnet ditt:

  • panne
  • nese
  • øyelokk
  • Nakke tilbake

Del på Pinterest

Hva forårsaker en storkbit?

Det er normalt å ha spørsmål og tvil om tegn som vises på barnets hud.

Hvis du ikke vet mye om cravings, kan du panikk eller tro at tegnet var forårsaket av et traumer ved fødselen. Du kan klandre deg selv eller tror du kan gjøre noe annet under graviditeten.

Det er viktig å forstå at cravings er ekstremt vanlige. De kan bli arvet, men ofte ikke C’det er et notat.

I tilfelle av en storkbit, utvikler ønsket når blodkarene under huden strekker seg eller dilaterer seg. Følgelig vises laks eller rosa blotter. Barnets ønske kan være mer synlig når hun er sint eller gråt eller hvis C & # 8217, det er en endring i romtemperatur.

En storkbit vil forsvinne?

En scoga bite er et godartet sted på babyens hud, så behandling er ikke nødvendig. L’aspekt av en nyfødt endringer når huden utvikler seg og tykkere. En storkbit kan virke mindre åpenbart eller forsvinne helt med alderen i alderen;.

Du kan finne mer enn 95 prosent The Cravings of the Stork Bite Lighten og helt forsvinne. Hvis ønsketen vises på baksiden av barnets hals, kan det aldri bli helt forsvunnet. Men skiltet skal bli mindre synlig som babyen din vokser håret ditt.

Det er ingen spesifikk test for å diagnostisere en bit av stork, men din nyfødte lege kan identifisere ønsket under en rutinemessig fysisk undersøkelse.

Laserbehandlinger for storkbitt

Storkbittene varierer i størrelse, men du kan ha tvil om et betydelig ønske som ikke forsvinner etter flere år. Laserbehandlinger er A’alternativ for å redusere størrelse og # 8217; utseende av en storkbit. Selv om dette er et alternativ, bør du vente på at barnet ditt skal være større for å se om skiltet blir irriterende.

Laserbehandlinger tar sikte på blodkar under huden. De er indolor og effektive, men kan ta mer enn én behandling for å få de ønskede resultatene.

Hvis du bestemmer deg for å unngå laserbehandlinger, kan barnet ditt være i stand til å camouflere ønsket om trikset senere i livet.

Når du legger merke til en lege

Generelt, krever ikke-trangene noen problemer og krever ikke medisinsk behandling. Men en storkbit som utvikler dager etter å ha tatt det nyfødte hjemmet fra # 8217; sykehuset kan være alarmerende. Hvis du er bekymret, ikke nøl med å informere barnelegeren om eventuelle endringer i … utseendet til din nyfødte.

Legen din kan undersøke barnet ditt og sjekke tegnet for å sikre at det er et ønske og ikke en hudsykdom. Det er også viktig å informere legen din dersom barnet ditt bløder, prude eller virker smertefullt.

Ta bort

Stork biter er generelt ikke permanente, men en liten prosentandel av nyfødte har dem for livet. Hvis barnet ditt har et tegn på ansiktet som ikke forsvinner, kan du møte blikket løst eller motta uhøflige spørsmål fra fremmede eller familiemedlemmer.

Dette kan være frustrerende, men tror ikke du må gi en lang forklaring. Bare forklarer at det er et ønske. Hvis spørsmålene blir påtrengende eller ubehagelig, uttrykk for hvordan du føler deg.

En permanent storkbit kan være spesielt utfordrende for små barn. Snakk med din sønn av ønsket og svar på alle spørsmålene de måtte ha. Du kan også hjelpe sønnen din til å forberede et svar i tilfelle klassekameratene ber om et tegn på pannen, ansiktet eller nakken.