10 måter som en lege besøk på kan være mye mer behagelig

Det kan være at det eneste som er verre enn å gå til legenes studie er syk. Og det er ofte et ganske nært sekund. La oss gå til legen for å føle seg bedre, men den virkelige opplevelsen av å være en pasient kan være ubehagelig og stressende når det tar hensyn til alt, fra å sitte alle’uendelig i Salt D’venter (full av bakterier) a Å være knapt 10 minutter med legen din før de haster ut .

Det må ikke være slik. I Quest’Era der folk «revolusjonere» og «innovative» hver sektor har kommet til den tiden vår helsevesenet får en kundeservice oppdatering som setter pasientene rolig. Her er 10 forslag til hvordan legekontoret kan være mye mer behagelig.

1. Revurdere hallen d’vent

Del på Pinterest

De fleste medisinske undersøkelser blir ofte brukt krøllet opp utenfor resepsjonistvinduet, og venter på sykepleieren, kaller navnet ditt. Men hvis det øyeblikket ikke var så elendig? Tenk deg å gå inn i et spa venter, hvor magasiner endres minst en gang på # 8217; år, synger gratis agurk vann og slapp av på komfortable møbler.

2. Dell & # 8217 Calming TV;

I en ideell verden kan pasientene stemme hvilke programmer som skal se mens de venter på sine avtaler. Men det bør være noen grunnleggende standarder for å sikre fred i spaet venter:

Bandit: Nyhetskanaler

Pasientene er ganske engstelige uten å bli bombardert av nåværende hendelser garantert å øke blodtrykket. Dette er egentlig ikke den beste tiden å lære alle måtene som verden faller fra hverandre.

Godkjent: Dokumentarer på naturen

Men ikke de stressende hvor gazelles og isbjørn dør av sult dør. Vegetabilsk base.

Bandit: Alle filmer

Fordi du alltid blir kalt for å se legen rett i den gode delen.

Godkjent: Talk Show Days Trash

De tjener som en trøstende påminnelse om at, så langt du føler deg dårlig, kan det være verre. Du kan bli scolded av Judy Dommer.

3. Et absolutt forbud mot fluorescerende belysning

Del på Pinterest

Dette burde virkelig være åpenbart, men så vidt du er syk, er det siste du trenger et belysningsskjema som gjør at du ser 30% verre.

4. En snilleste og mest delikate vekt

Som pasienter har vi lært å akseptere det obsessive behovet for at våre leger blir sett på enhver anledning, men bør ikke få oss til å føle seg som en konkurrent om et reality show, som skal drives av fra # 8217;. Vår vekt bør behandles som kjønn av et foster: Ikke fortell oss med mindre vi vil vite. Videre bør kontorets kontor kreve sykepleiere å frigjøre et kompliment på # 8217; pasientklær hvert tredje sekund der han spiller med små vekter på skalaen.

5. Fordeler for foretrukne statlige medlemmer

Del på Pinterest

Å gå til flyplassen er en av de få opplevelsene som kan konkurrere med å gå til legen til ren ubehag. Likevel kan legene lære noe om kundeservice fra flyselskapene. Spesielt er det ikke nå at deres kontorer etablerer en status D & # 8217, elite for hyppige besøkende? Administrer en kronisk tilstand er ikke en Easy Business. I det minste bør hyppige pasienter ha tilgang til en av de førsteklasses salongene. Du vet, de med varme håndklær, store seter i lær og gratis mimosa.

6. Standardisert tidsenhet

Få setninger på engelsk er mer meningsfylte enn betydningen av legen, vil snart komme til å se deg & # 8221; bare uttalt like før du blir forlatt, skjelvende, i # 8217; klasserom D & # 8217;. Vi forstår alle at ventetiden er en del av medisinsk erfaring, men vi kan i det minste spørre om litt og ærlighet i denne forbindelse. D’Nå skal legenes ventetid overholde noen avtalte standarder. Disse virker nøyaktige:

  • & # 8220; i et minutt & # 8221; på 20 minutter.
  • & # 8220 ;:::::::8217; nå.
  • & # 8220; så snart de kan & # 8221; mot slutten av ditt naturlige liv.

Disse standardene skal brukes som pizza levering: kommer i den lovede tiden, eller bestillingen din er gratis.

7. Couture kjoler

Del på Pinterest

Spre vanlige klær og ha på seg en eksamenskjorter kan gjøre noen små og sårbare. Men dette er i stor grad feil av de nattkantene, som alltid er kjedelig. Vi alle ville føle seg litt & # 8216; lysere i noen dristige modeller, smigrende kutt og spennende farger. Ryggen din kan fortsatt være rundt, men du vil sikker på at du vet at du jobber med det.

8. Stetoskop varmere

Det er 2017, folk. Vi har Wi-Fi i kjøleskap og droner som leverer vår takeaway mat. Sikkert kan vi lage medisinske instrumenter som ikke forårsaker hypotermi å kontakte.

9. Vennlig språk

Del på Pinterest

Lovgivere og forsikringsselskaper er mestere i # 8217; bruk et sukkerspråk for å maskere upopulære retningslinjer. Men hvis de kan gjøre det, fordi vi ikke kan? Ingen ønsker å gjøre en «8220; blodundersøkelse & # 8221; eller gjennomgå A & # 8220; eksamen & # 8221; bekkenet. Vi har ikke studert! Og hvis vi mislykkes? Det ville være alt mye mindre engstelig hvis vi begynte å ringe ham en & # 8220; se-see & # 8221; av blod og A & # 8220; påstand og oppmuntring vertex & # 8221; bekkenet.

10. Håndterer

Et av de sikreste tegnene du nådde den voksne alderen, er øyeblikket når klinikken er stoppet for å tilby deg lim og lollipops for å la deg ta tak i det. Men hvorfor? Bare fordi vi er voksne betyr ikke at vi ikke fortjener en liten belønning for ikke å gråte mens sykepleieren ser ut som en anstendig vene. Våre delikatesser kan tilpasses for det voksne markedet, som et stykke mørk sjokolade eller et gavekort iTunes. Men hvis det er for dyrt, tror jeg at vi kan være alle D’enighet om at en tegneseriepatch av vårt valg ville være bedre enn noe.

Elaine ATWELL er A’forfatter, kritikk og grunnlegger av Dart. Hans arbeid ble presentert på vice, toast og mange andre salgssteder. Han bor i Durham, i North Carolina.