Øye teposer: fordeler, modus d & # 039; bruk, typer te, risiko og mer

Hva er fordelene med [8217; bruk av te sachets på øynene?

Bruke Te Sachets på øynene er et populært hjemmemedisin. Te Sachets kan bidra til å forbedre øynene av øynene dine ved å redusere mørke sirkler, hevelse og rødhet. De kan også bidra til å behandle irritasjoner, rosa orzaioli og øyne.

Te Sachets er A’økonomisk og naturlig alternativ som du enkelt kan prøve hjemme. Sette dem på øynene gir deg muligheten til å hvile og slappe av. Gjør behandlingen flere ganger om dagen til symptomene er redusert.

Hvordan å bruke

Sett to teposer i infusjon som du vanligvis gjør hvis du må drikke te. Klem deretter overflødig væske fra posene. La dem kule slik at de er varme eller la dem kule i kjøleskapet i 10-20 minutter. Påfør teposer med øynene lukket i 15-30 minutter.

Du kan bruke fingertuppene til å påføre et lite trykk på øynene eller forsiktig massere området rundt øynene. Hvis du bruker kjølte poser, prøv å dekke dem med skiver av frisk agurk for større lindring. En regenererende Yoga Pose kan hjelpe deg med å slappe av fra dagens stress mens du gjør behandling med tepose.

Hvilke typer te kan jeg bruke?

Det finnes forskjellige typer te som kan brukes til å behandle øyeproblemer. Det er bedre å bruke organisk te når det er mulig for å unngå kjemikalier.

Svart te, hvit og grønn inneholder koffein og antioksidanter som kan hjelpe til med å behandle øyeproblemer.

Herbal-te er beroligende og beroligende. Kan bidra til å redusere betennelse, hevelse og # 8217; irritasjon.

Populære urtete som brukes til å behandle øyevilkårene inkluderer:

 • Rooibos
 • kamille
 • lavendel
 • Eyebright (Sage Sclarea)
 • Carendola
 • konsolidering
 • fennikel
 • Gresk Hay

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du behandler spesifikke øyeproblemer med teposer.

Betennelse eller puffete og hovne øyne

De koffein I svart og grønt te har det en positiv effekt på hovne og hovne øyne og kan bidra til å holde huden spenningen. Koffein begrenser blodkarene ALL’Interiør i dette følsomme stoffet. Dette bidrar til å redusere hevelse og # 8217; betennelse.

Svart og grønt te inneholder også antioksidanter kalt flavonoider og tanniner som har a Anti-inflammatorisk effekt. Tanniner kan hjelpe fri og tiltrekke væsker for å lindre noen hevelser. Grønn te kan være litt mer effektiv på grunn av sitt høyeste flavonoidinnhold. Bruk svarte eller grønne teposer som a Kaldpakke Å behandle posene under øynene.

Andre te som har vist seg å redusere betennelse inkluderer:

Rooibos Og grønn te kan også være nyttig for å redusere utseendet på fine linjer og rynker.

Konjunktivitt (rosa øye)

Calendula, kamille og fennikelte er brukt til å lindre symptomene på det rosa øyet, selv om det er begrenset vitenskapelig bevis for å støtte Dell’bruk av disse teene for behandling av denne tilstanden. Disse teene kan bidra til å fjerne overflødig væske som drenerer fra øynene dine. De kan også lindre hevelse og irritasjon.

Vind te kan brukes til å lindre betennelsen. Den har antimikrobielle egenskaper for å avvise bakteriene og kan bidra til å styrke immuniteten. Grønn te Det kan også effektivt redusere betennelsen.

Mørke sirkler

Påfør kalde svarte eller grønne teposer på øynene for å redusere utseendet på mørke sirkler. Koffein kan hjelpe smale blodårer rundt øynene og begrense blodstrømmen.

Orzaiolo

Svart te er nyttig i behandlingen av pccili takket være det høye tannininnholdet. Dens antibakterielle og analgetiske egenskaper bidrar til å redusere hevelse og # 8217; irritasjon.

Kamille Det kan brukes til å berolige og behandle irritert hud, selv om det er begrenset vitenskapelig bevis på # 8217; bruk av kamille for hudhelse.

Rosacea

De anti-inflammatoriske egenskapene til lavendel, Kamille og grønn te kan være nyttig Lindre symptomene på rosacea. Disse teene kan berolige huden og redusere rødhet og irritasjon.

Du kan sette teposer på andre deler av ansiktet, så vel som. Imidlertid sørg for at behandlingen med te ikke forårsaker ytterligere irritasjon.

røde øyne

Kamille, rooibos og grønn te kan være effektiv i behandling og forfrisket eller irritert øyne. De antiinflammatoriske egenskapene til disse teene kan bidra til å redusere hevelse eller betennelse som følger med irritert øyne.

Tørre øyne

Bruk varm, vind eller lavendel svart teposer for å beholde fuktighet og lindre tørrhet. De beroligende egenskapene til disse teene kan lindre noen irritasjon eller følelse som du kan prøve.

Blåveis

Hvis du har et svart øye, kan du bruke svart eller grønn te for å redusere betennelse. Tanniner kan redusere hevelse og blåmerker. De kan også bidra til å kontrollere den indre blødning. Lavendel og kamille kan være nyttig for å berolige irritert hud og gi smertelindring.

Risiko og forholdsregler

Vær alltid forsiktig når du bruker teposer på øyet fordi området er veldig følsomt. Her er noen ting å huske på:

 • Vask hendene grundig og ansiktet før behandling.
 • Fjern sminke før behandling.
 • Bruk aldri varme teposer.
 • Stopp bruken hvis du føler smerte eller irritasjon.
 • Unngå teposer som inneholder klipp.
 • Bruk ubeskyttede teposer.
 • Hold væsken vekk fra øynene.
 • Fjern kontakter før behandling.
 • Unngå å gni eller berøre øynene dine.

Ta bort

Hvis symptomene dine er seriøse eller ikke forbedrer noen dager, kontakt lege. Hvis du føler deg irritasjon eller plager i øyet, er det en god ide å dedikere litt & # 8216; mer tid hver dag for å hvile med øynene lukket.

Her er noen andre forslag til øyehelse:

 • Nok hvilte og øker væskene for å forbli hydrert.
 • Beskytt øynene mot solen i seg solbriller og en lue.
 • Forpliktet til å holde hendene og ansiktet rent.

Gjør også enkle livsstilsendringer, for eksempel å spise sunt, gjør fysisk trening regelmessig og redusere stress, vil være nyttig for å forbedre ditt velvære.