De beste veganske bloggene i 2017

Vi har nøye utvalgt disse bloggene fordi de aktivt jobber for å utdanne, inspirere og styrke leserne dine med hyppige oppdateringer og informasjon om høy kvalitet. Hvis du vil snakke med oss ​​om en blogg, naminere den ved å sende oss en e-post til BestBlogs @ Healthline.com!

Veganisme er en økende trend i USA. Ca 3.7 millioner amerikanske voksne følger et vegansk kosthold, ifølge en 2016-undersøkelse av Vegetariske ressurser Group. Mange tror at å være veganer betyr å være vegetarianere mer & # 8220; ekstreme & # 8221;. Men å være veganer betyr mye mer enn å eliminere fra kostholdsdyrprodukter som kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter og honning. Betyr å engasjere seg i en livsstil fri for grusomhet.

De Amerikansk vegansk samfunn Forklar at det fullt omfavner veganisme innebærer å lage etiske valg på klær, som ikke bruk pels, lær eller silke. Det betyr å gi opp produkter for hjemmet og kosmetikkene som er testet på dyr. Er å velge bionedbrytbare produkter sammenlignet med de som forurenser deponier og kilder d’vann. Og å være veganer betyr å arbeide for å beskytte rettighetene til dyr og # 8217; miljø.

Følg også en vegansk livsstil er ikke fordelaktig. Forskning tyder på Et balansert vegansk kosthold er forbundet med mange helsemessige fordeler, for eksempel å redusere blodtrykket, risikoen for noen svulster og # 8217; forekomst av slag. Men som med kosthold, er balansen grunnleggende. Veganer kan være spesielt utsatt for ernæringsmessige mangler hvis de ikke balanserer kostholdet deres.

Det er mange nyanser av veganer skjønt. Den beste måten å være vegan på er hva som fungerer for deg. Mange av våre favoritt veganske bloggere har funnet veien til veganismen. Praktisere veganske livsstil av mange grunner, enten de er allergier, forpliktelse til dyrerettigheter eller bare fordi han ikke liker kjøtt. De tilbyr sine beste oppskrifter, favorittprodukter og inspirerende forslag til å bli veganer.

Gi en’se på våre valg for de beste veganske bloggene i året.

Vegan skjønnhet gjennomgang

Vegana og Cruelty-Free I 17 år styrer den solfylte subramanske bloggeren The Beauty Guide Vegan skjønnhet gjennomgang. Sunny plass er full av forslag. Det er en fantastisk ressurs for alle som ønsker å bringe veganisme utover dietten eller gjøre mer oppmerksom på sminkevalgene.

Sjekk dine oppføringer Vegan Og Cruelty-Free Bedrifter for å se om ditt favorittfondet gjemmer seg mer enn dine mangler. Eller bla gjennom arkivene for de viktigste innleggene som denne veiledningen vegansk sjampo.

Oppskrifter for både spiselige veganske delikatesser (som disse bakt donuts) og hjemmelaget Skjønnhetsbehandling de er sprinklet, som de er Videoanmeldelser av vegansk skjønnhetstjenester. Sunny praksis hva som søker (bare ta en fil Peek inne i posen hans). Den briljante tolkningen av vegansk skjønnhet viser at skjønnhet ikke bør være smertefullt.

Besøk bloggen.

Vegansaurus

Siden 2008 hadde denne livsstilsguiden basert i San Francisco sin veganske rytme. LED av Laura Hooper Beck, IL Vegansaurus Teamet undersøker restauranter, vegansk produkter og holder vegansk nyheter i kontroll over hele landet.

Søk etter restaurant Anmeldelser Basert på stedet, spesielt hvis du er i Bay Area. De spesifikke guider i nabolaget gir deg den indre scoop på de beste veganske reklamefilmene, uansett om du er Alameda eller Upper Haight. Hvis aktivismen er mer hastighet, fra en & # 8217, se på den siste utgaven av Dyr nyheter du kan bruke. Det er et nyhetsbrev som samler utviklingen på nasjonalt nivå om dyrettigheter.

Besøk bloggen.

Chic Vegan

Grunnlagt i 2008, Chic Vegan er stedet å bo for å holde tritt med mote grusomhet-fri. Dianne Wenz er den nåværende utgiveren.

Bloggen har utvidet seg utover fokus på mote for å dekke alt du trenger for å leve et liv helt uten grusomhet og veganer. Innlegg spenner fra deilig diktum, som 10 grunner til å spise mer sjokolade, i stykker av tenkning mer enn de reflekterer Dyrs grusomhet i # 8217; underholdning. Hvis mote er det du leter etter, finner du vurderinger på den nyeste stilen når det gjelder stil bøtteposer Ved siden av forslag til Gjenkjenne kvalitet i # 8217; klær.

Du vil også finne intervjuer med andre Vegan bloggere, Inkludert Vegan Beauty Review Sunny. Chic Vegan er en flott plass til å utforske hva det betyr å leve helt veganer. Hvis du nettopp har startet, stopp på Fordi veganen? Side for deres tolkning av livsstil.

Besøk bloggen.

Din daglige veganer

KD-vinkel-trackeren startet Din daglige veganer I 2009, selv om det har vært veganer i mer enn 12 år. Hans kjærlighet til dyr l’inspirert til å vedta en vegansk livsstil og å gjøre dyr sitt liv. Det er også grunnleggeren av A’non-profit organisasjon Sanctuary av de fire urbane benene. Å tro på # 8217; ideen om at bloggen er aktivisme, er rommet i KD en blanding av oppskrifter, Personlige innleggog guider på alt som er veganer (inkludert som Start din Vegansk blogg).

Oppskrifter inkluderer velsmakende biter som Saltet Rosemary Tomato pantings. Det er også Guider å veilede deg gjennom grunnleggende begreper som Vegan proteinkilder. KD inkluderer også anbefalinger for Bøker Og film Å markedsføre din vegansk utdanning. Uansett hva dine veganer trenger, vil din daglige vegan sikkert ha noe du vil elske.

Besøk bloggen.

Varm for mat

Forvaltet av den kanadiske Lauren og John-paret, Varm for mat er det rette stedet å være kult, & # 8220; Jeg kan ikke tro det er veganer!& # 8221; gjøre. Veganer i over 10 år, sammen, Lauren og John skaper fantastiske oppskrifter som spenner fra fastfoodimitasjoner, som I-n-out dyre stil pommes frites, til elegante forretter, som Oyster sopp kamskjell Med spaghetti, pinnsvinkål og granateple.

Hovedsakelig en matlaging blogg, varmt for mat inkluderer også oppskrifter for hjemmet og skjønnheten. Noen alternativer for å skjemme bort, du inkluderer en gjør-det-selv Skiftenøkkel blomsterbath Mens du har det gøy Brussels sprøyter tater med ost (Jeg sverger at de er veganer). Denne bloggen er et must for alle som ønsker å riste sin egen matrutine. Og det er en god ressurs for alle som har problemer med å gi opp sine favoritt kjøttfulle delikatesser.

Besøk bloggen.

Gå uten meieri

Akkurat som navnet sier Gå uten meieri Det er alt et spørsmål om livet uten meieriprodukter. Grunnleggeren Alisa Fleming åpnet bloggen i 2005 som en måte å dele intuisjonene til reisen til en diett av meieriprodukter. Gå Meieri Gratis tilbud Tonnevis av oppskrift, Produktanmeldelser (Du har noen gang lurt på om de supermarkeder Blandinger for hermetikk kaker De er veganer?) Og guider til meieriprodukter restaurant Og hurtigmat Alternativer.

Selv om dietter uten meieriprodukter og vegan ofte overlapper, må du ikke alltid justere. Men ikke bekymre deg. Alisa inkluderer både en fil Indeks for veganske oppskrifter og kostholdsnotater med hver oppskrift slik at du kan være helt trygg. Vegan oppskrifter spenner fra dessert appetittvekkere og alt annet. Gi en’se på de innbydende sommeren søtsaker som Sorbet Alle’svarte druer Eller mer betydelig som Stekte bete smørbrød med aromatiske urter alle’hvitløk.

Besøk bloggen.

Vegan Yack Attack

Da Jackie Sobon, naturlig nysgjerrig, begynte å lese på’bruk av kjemikalier i produksjonen av matvarer og forbruksvarer, passerte ikke lenge før han viet seg til et vegetarisk kosthold, og deretter Vegana.

Vegan Yack Attack Det er en historie om turen din ved å prøve nye oppskrifter og jobbe med hvordan det ville være for henne å være veganer. Resultatet er en vegansk skatt (og noen ) Oppskrifter som vil få deg til å komme til munnvannet. Prøv det Tofu benedict wire lommer for din neste brunsj, eller drømmer om åpne øyne å gjøre Smørbrød med hvit bønne Chipotle Salat Til du kan handle. Selv en fotograf, inneholder Jackie flotte bilder med alle hans oppskrifter, noe som gjør dem enkle å følge.

Besøk bloggen.

Full hjelp

Etter å ha kjemper i årevis med spiseforstyrrelser, fant gen at veganismen l & # 8217, bidro til å se å spise som en måte å gjøre godt i verden i stedet for noe han måtte sjekke. Nå har en sertifisert ernæringsfysiør, Gene aksjer sin svakhet for medfølende spising Full hjelp.

Bland oppskriftene med Helgavlesning Innlegg og samlinger av interessante artikler som omhandler emner som helse- og dyrrettigheter. Gena designer også sine oppskrifter for å være trøstende, næringsstoffer og bare deilig. Prøv det Mandelmuffins og krydret chai gulrøtterEller feire våren med en enkel Sitron bygg pasta salat. Du vil ikke finne ernæringsmessige opplysninger som er inkludert i oppskriftene. Men Geno tilbyr Ernæringsmessig rådgivning Økter hvis du vil lære mer om balansen på parabolen din.

Besøk bloggen.

Minimalistisk baker

Inspirert av å eksperimentere med melkefri matlaging på grunn av laktoseintoleransen, startet Dana Minimalistisk baker i 2012. Nå, med en liten hjelp av mannen sin John, skriver Dana minimalistiske oppskrifter uten meieri og veganer. Alle oppskrifter har 10 eller mindre ingredienser, bruk en bolle eller ta 30 minutter eller ikke å forberede dem.

En fantastisk ressurs for de som ikke har tid på deres side eller for de dagene når du bare har det Jeg vil ikke lage matDen minimalistiske bakers oppskriftsarkiv går utover søtsaker og dekker også saltede biter. Prøv enkle og raske desserter som de fire ingrediensene Peanøttsmør karamell, eller snacks som veganer og Glutenfri kjeks. Dana inkluderer også praktisk Praktiske guider For det grunnleggende som produksjon blomkål ris og dine Pulver karry.

Besøk bloggen.

Keepin & # 8216; det slag

Da vegetarisk kristy ønsket å prøve å bli vegan, var mannen sin krist umiddelbart om bord. Nå løper paret Keepin & # 8216; det slag Hvordan registrere sine veganske eventyr. Kristy skriver oppskrifter og innlegg på bloggen mens Chris Snaps Photos.

Prøv deres favorittoppskrifter, Mi-mindre ball boller meg Og Buffalo blomkål vinge pizzaEller bla gjennom kategorier hvordan Testet på barn Og glutenfri Oppskrifter. Også kristy og chris Spor deres turer og postby guider og restauranter for å spise veganer flytte. Hvis du fortsatt er ubestemt eller du er nysgjerrig på å vite hvordan andre har funnet veganisme, ta en titt på Min veganske historie Seksjon for historier om lesere, kokker og andre i Vegan Community.

Besøk bloggen.

Sunt liv glad

Sunt liv glad inneholder oppskrifter av Kathy Pasalsky Cookbooks. Kathy har blitt veganer for mer enn 13 år siden, delvis på grunn av hans kjærlighet til dyr. Siden da har han skrevet om de personlige fordelene med Vegan, Han produserte en myriade av deilige oppskrifter og guidede guider på alt fra kakao til Veganost. Hans mest populære oppskrift er en Vegetarisk hamburger av søte poteter. Men sørg for at du gir et vårlignende titt på hvor lett Asparges suppe Og Røkt avokado toast.

Besøk bloggen.

Gaffel og bønner

Basert på dine erfaringer med matallergi, ønsket den kjære bloggeren å skape et rom for andre med kostholdsbegrensninger. Resultatet? Gaffel og bønner, Et paradis for glutenfrie oppskrifter, egg og meieriprodukter.

I tillegg til oppskrifter som Glutenfri pitabrød Og Italienske Quinoa Bites, Kjære offentlige tonnevis av nyttige guider under henne Kok 101 fanen. Hovedposter på navigasjon Glutenfri mel Og Eggsubstitutter De er uvurderlige for alle som ønsker å lage mat uten allergener, utforske veganske erstatninger eller bedre forstå hvordan du får mest mulig ut av deres bokhvete. Gaffel og bønner har også en fantastisk Spill med maten din Seksjon med morsomme prosjekter og søtsaker og egnet for barn verdt å gi en titt.

Besøk bloggen.

Bitter-søt

Administrert av # 8217; Smart Blogger Hannah Kaminsky, Bitter-søt Det er et arkiv for kreativt kjøkken og mye mer. Hannah er en fotograf for hobbyer og en talentfull jersey og hekle. Og han deler sine lidenskaper i dette rommet.

Hvem er interessert i Photography vil sette pris på hans stille søndags lagerfotografier, mens de som leter etter nye strikkevarer, vil bli kittet mat-tema prosjekter som Hotdog strikket. (Pass på at du bruker akrylgarn for å gjøre dem virkelig veganer!)

Oppskriftsposter samsvarer alltid med maten på historier og går fra den søte (som Firemannsrom Chocolate Honeycomb) til saltet (som Dykk for fire lagrede hagespartier). Hannah har åpenbart publisert fire kokebøker på veganske desserter, så du ville gjøre deg selv en disservice ved å rulle på søtsaker og kaste på søtsaker som Tex-mex iskrem smørbrød (Jalapeno sjokolade iskrem med mais mel blondiner)).

Besøk bloggen.

Kristen Barta er en doktorand i kommunikasjon ved University of Washington, hvor det ser etter kryss mellom teknologi, sosial støtte og formidling av seksuell aggresjon. Før spesialiseringsskolen jobbet han som lærer og aktivist i bevegelsen for å avslutte volden mot kvinner. For tiden bor han i buktområdet og i fritiden liker han å hage og lage matbehandlede vegetariske retter.