Viral Cardiac Disease: Symptomer, Behandling og mer

Beskrivelse

Viral kardiopati, også kjent som myokarditt, er en hjertesykdom forårsaket av et virus. Viruset angriser kardiale muskelen, forårsaker betennelse og forstyrrer de elektriske veiene som signaliserer til hjertet av å slå riktig. Mesteparten av tiden vil kroppen helbrede deg selv, og du kan aldri vite om å ha et problem. Men i sjeldne tilfeller, L’infeksjon selv og den resulterende betennelsen kan skade og svekke hjertet. Dette kan også utløse hjertesvikt og uregelmessighet av hjertehytme.

Denne tilstanden kan forekomme for folk som synes å være sunne. L’Enkelt tegn på viral hjertesykdom er influensalignende symptomer for noen mennesker. Selv om A’bredt utvalg av virus kan slå hjertet, er bare noen få mer vanlig knyttet til myokarditt og andre hjerteproblemer.

Virus typer

adenovirus

L’Adenovirus er en av de vanligste virale årsakene til myokarditt både hos barn og voksne. Generelt forårsaker det åndedrettsinfeksjoner. Det kan også forårsake blære og # 8217 infeksjoner; tarmene. Viruset sprer seg gjennom kontakt med dråper fra nesen og halsen til en infisert person.

Cytomegalovirus (CMV)

Denne virusgruppen inkluderer Dell & # 8217 virus; Herpes Simplex, Varicella-Zoster-viruset (som forårsaker vannkopper og # 8217; Herpes Zoster) og Epstein-Barr-viruset (som forårsaker mononukleose). Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging er ca 50 personer ut av 100 infisert med CMV når de er 40 år gamle. Opptil 90% av voksne har blitt smittet av Epstein-Barr-viruset.

CMV er typisk sovende og ufarlig i kroppen, men kan forårsake infeksjoner, inkludert den virale hjerteinfeksjonen. Virus spredt gjennom kontakt med kroppsvæsker av en infisert person. De kan også overføres fra en gravid kvinne til et foster under graviditet.

Coxsackievirus B

Dette er den vanligste årsaken til myokarditt, anklaget for omtrent halv av alle tilfeller. Kan forårsake påvirkning eller angripe hjertet, skape en «-infeksjon som varer fra 2 til 10 dager. Hjertelsessymptomer kan potensielt manifestere seg innen to uker.

Symptomene kan omfatte feber, tretthet og brystsmerter. Vanligvis forårsaker det ikke døden, men kan forårsake permanent skade på hjertet, spesielt hvis du gjentar. Dette viruset overføres gjennom fecal materiale, så noen av de beste forebyggingsmetodene er å vaske hendene og forbedre din generelle hygiene.

Human Orphan Viruses Enteric Cytopathic (ekko)

Denne familien av virus forårsaker vanligvis gastrointestinale infeksjoner og kutane utbrudd. Viruset kan også forårsake myokarditt. Du kan kontrakt viruset ved å komme i kontakt med forurenset avføring eller pustepartikler D’luft fra en infisert person.

Human Parvovirus B19

Dette viruset forårsaker den såkalte femte sykdommen, en sykdom preget av et lite mer vanlig utslett hos barn enn voksne. Av og til er det også forbundet med akutt myokarditt. Viruset sprer seg gjennom spytt eller nasal slim. Vask hendene og dekk munnen og nesen når du hoster eller nyser, kan bidra til å redusere spredningen av viruset.

Rubella

Kjent som viruset som forårsaker tyske meslinger, kan Rosolia forårsake virale hjerteinfeksjoner. Det er også forbundet med spontane aborter, dødfødte og mangler ved fødselen. Kan forårsake myokarditt hvis hjertet smitter, selv om det ikke er vanlig. En vaksine mot Rosolia er tilgjengelig.

Symptomer

Fordi mange virale hjerteinfeksjoner ikke lager synlige symptomer, kan infeksjonen gå ubemerket. Symptomene som kan oppstå inkluderer:

 • Et unormalt hjerterytme
 • brystsmerter
 • utmattelse
 • feber
 • Muskelsmerte
 • sår hals
 • Smerte eller hevelse til leddene eller bena
 • besvimelse eller kortpustethet

Blodprøver, elektriske tester, røntgenstråler og kjernefysisk hjerteanmelding kan vise tegn på stress på hjertet og kan gi råd til en lege av problemet.

Behandling

Behandling for den virale hjerteinfeksjonen kan inneholde rusmidler som:

 • Antivirale agenter for å behandle infeksjonen
 • Anti-inflammatoriske legemidler for å redusere hevelsen i hjertet
 • diuretika for å fjerne overflødig vann og # 8217; ødem

Legene kan også anbefale noen endringer i livsstil, hvordan du følger et lavt saltdiett og reduserer aktiviteten. Legen vil trolig gi narkotika til å standardisere unormale hjerterytmer eller bidra til å redusere risikoen for blodpropper hvis hjerte muskelen har blitt skadet eller svekket. Behandlingen vil variere avhengig av alvorlighetsgraden av # 8217; infeksjon og dets effekter på hjertet.

Ta bort

Viral kardiopati oppstår når et virus angriper hjertemuskelen. Dette kan føre til betennelse og avbrudd av elektriske veier som signaliserer til hjertet av å slå riktig. De fleste som har en viral kardiopati, vil bare oppleve influensalignende symptomer. Hvis testen fører til en diagnose, fungerer det tett med legen for å utvikle en behandlingsplan. Ta alle stoffene som foreskrevet og kontroller symptomene.