Majones for lus: Effektivitet og hvordan å prøve dette anekdotiske middel

Lus er små parasitter uten vinger som lever på hodebunnen og fôr på blod. De er svært smittsomme og spre forskjellige egg per dag og leve opp til en måned om gangen.

Det er forskjellige effektive behandlingsmuligheter for lus. Hjem Remedies og Counter Products (OTC) kan fungere i noen tilfeller, men ikke alltid. Dette inkluderer majones. Selv om majonesen blir en lusbehandling, er det ikke mange vitenskapelige bevis som fungerer.

Som majones treffer lus

Majones er en kombinasjon av eggeplommer; egg, eddik og vegetabilske oljer. Disse ingrediensene er ikke designet for å drepe lus og egg (samtaler notater) som reseptbelagte og benkformler. Men mange bruker majones i et forsøk på å finne et middel for trygt og mer naturlig lus.

For å bli kvitt lus effektivt, er det nødvendig å eliminere både parasittene og notatene. Teorien på majonesbasen er at den vil hjelpe & # 8220; Stifle & # 8221; lus slik at de dør.

Det er imidlertid ingen konkret bevis på at denne metoden fungerer. Hvis noe, kan du midlertidig se en «8217; redusert aktivitet i hodebunnen, men lus vil trolig komme tilbake.

En annen ulempe ved # 8217; bruk av majonesen for lus er at den ikke fanger og kveler alle parasittene med samme effektivitet av de andre metodene. Videre har majones ingen effekt på notatene. Dette betyr at nettene kan helbrede i nær fremtid, og du må starte behandlingen av lus fra hodet.

Risiko knyttet til majones bruk

Den største risikoen i # 8217; ved hjelp av majones for lus er at det ikke er en garanti for at denne metoden virkelig fungerer. Du kan derfor sette deg selv og andre i fare for å kontrahere en lussinfeksjon på 8217.

Hvis du har håret ditt og naturlig fetthalsen, kan det hende du finner at mayonnaise legger til ekstra olje du ikke trenger. Dette i sin tur kunne forårsake utbrudd rundt håret hengende, ansikt og nakke, spesielt hvis du allerede er utsatt for akne.

En annen bivirkning er den mulige ubehagelige lukten, spesielt hvis du forlater majonesen for lenge. L’bruk av majones med eggeplommer.

Fordi majones inneholder eggeplommer; egg, kan til og med utløse en allergisk reaksjon hos mennesker som har en allergi allergi.

Slik stifter du lusene ved hjelp av alternativer til majones

Selv om majones ikke anbefales som behandling for lus, er det noen kvelende behandlinger som fungerer bra.

Nøkkelen er å kamme håret med en fin tenner kam etter å ha dekket håret ditt. Mange eksperter mener at kvelende behandlinger stun bare lus, noe som gjør dem mer sakte og enkle å fange med kam.

Hvis du vil prøve choking-teknikken, bruk oliven eller mandelolje i stedet for majones. De er ikke så uorden og de er lettere å rydde opp håret ditt. Du vil også trenge en kam for lus.

Bruk disse trinnene:

 • Helt våt håret, klemmet overflødig vann.
 • Dekke håret ditt med olivenolje eller mandler. Eller du kan prøve å belegge kammen for lus i stedet for hår, gjenspeiler oljen etter behov. Prøv begge metodene og bruk det som fungerer best for deg.
 • Bruk et hårklips for å skille håret i en liten del. Skyv deretter en lusekam på hver del av håret, og beveger seg sakte på hele hodebunnen. Skinner ofte kammen under varmtvannet.
 • Etter å ha kombinert alt håret, vask håret med sjampo, skyll og gjenta. Tørk deretter håret.
 • Vask alle håndklær du brukte og forsiktig rengjør kammen. Senk kammen i en 10% blekemiddeloppløsning i 30 minutter, og skyll deretter godt.
 • Følg disse trinnene hver dag i en uke. Så, i ytterligere to uker, sjekk kammen hver kveld for å sikre at lusene er forsvunnet.
 • Andre behandlinger mot lus

  I tillegg til kvelningsteknikken, er det mange andre behandlinger mot lus du kan prøve. Her er noen av de vanligste.

  Hårfarge

  Noen typer hårfarger inneholder potensielle ingredienser som dreper lus. Disse inkluderer hydrogenperoksid og L’ammoniakk. Ulempen med dette middelet er at det ikke er garantert som dreper innfødte og er ikke det ideelle for små barn.

  OTC Lice Kit

  Kittene for L’eliminering av benk lus inneholder spesifikt formulerte ingredienser for å drepe lus. Disse inkluderer peretrin og pyretrin, som du finner i Lice Shampoos.

  Bruk disse produktene ved å bruke dem på hodebunnen, slik at de skal handle i flere minutter og skyll dem deretter. Du må da bruke en lusekam for å fjerne eventuelle avanserte parasitter og deres utlån.

  Disse produktene brukes i flere dager til hodebunnen er helt lusfri.

  Kokosolje

  Som majones, l’kokosnøttolje har en rik og tett konsistens som noen ganger brukes som et middel til å kvele lus og deres utlån.

  Imidlertid, så vel som å få jevnt hår fra denne behandlingen, er det ikke noe bevis på at 8217; kokosnøttolje vil definitivt eliminere lus.

  Essensielle oljer

  Essensielle oljer øker som alternative behandlinger til narkotika og kjemikalier. Noen essensielle oljer som har antiparacsurance og antifungale egenskaper, kan også tilby lettelse fra lus, men ytterligere studier er nødvendig.

  Blant de mulige oljene du kan bruke, er det olje av te-treet, L’eukalyptusolje og peppermyntoljen.

  Men bare fordi essensielle oljer er alternative rettsmidler betyr ikke at de ikke er uten risiko. Du må fortynne oljene dine ved hjelp av en tidlig olje på forhånd for å unngå kontaktdermatitt i hodebunnen.

  Når skal du se en lege

  Når OTC-produkter eller hjemmemedisiner ikke klarer å løse problemet med lus, er det på tide å konsultere en lege. De kan anbefale reseptbelagte styrkebehandlinger, for eksempel benzilisk alkohol eller malathion.

  Hvis disse metodene ikke fungerer, er Last Resort Behandling den Lindanian Shampoo. Dette er et ekstremt kraftig stoff som kan forårsake bivirkninger. Det anbefales ikke for L’bruk i gravide eller ammende kvinner, eldre voksne, folk med en historie om kramper, mennesker med hudsykdommer og små barn.

  Ta bort

  I tillegg til å gjøre rotete og fettete hårfølelsen, er det lite sannsynlig at majones lus. Hvis du har å gjøre med en parasittisk infeksjon, er det best å bruke benk-top-stoffer eller konsultere en lege.