Veteraner skal abonnere på Medicare?

Verden av veteranfordeler kan være en kilde til forvirring, og det kan være vanskelig å vite hvor mye dekning du virkelig har. Integrering av veteranhelsetiden med en Medicare-plan kan være en god ide, spesielt fordi helsevesenet til veteranens administrasjon (VA) kan variere drastisk fra person til person og over tid.

Her vil vi undersøke de forskjellige Medicare, Tricare og VA-medisinske fordeler og hvordan alle jobber sammen.

Del på Pinterest

Jeg må abonnere på Medicare hvis jeg har en dekning går?

Helse dekningen som tilbys av VA er et annet Medicare Health System. Vanligvis samhandler disse systemene ikke med hverandre, så ofte er det opp til veteranen å forstå hvilket dekke som er gitt av hver plan.

Helse dekning går

VA Healthcare dekker tjenestene for medisinske forhold som er både tjenester og ikke-relaterte til tjenesten. For å motta 100% dekning, må du søke hjelp på et sykehus eller i en klinikk går.

Hvis du får hjelp i en medisinsk struktur, er det galt, du må kanskje betale en kopi. I noen tilfeller kan GO tillate hjelpen i en struktur går ikke, men dette må godkjennes før behandling.

Medicare deksel

Så hva skjer hvis du mottar omsorg i en struktur, ikke går for en tilstand som ikke er relatert til tjenesten og ikke er dekket av din VA forsikringsplan? Hvis du er over 65, er det her at Medicare hjelper deg.

Ved å abonnere på hver del av Medicare, skape en mer komplett helsedekning for deg selv. Du vil også ha mindre sannsynlig å betale høye kostnader.

Deretter gir vi en’se på de forskjellige delene av Medicare.

Medicare del A

Medicare del A er generelt gratis og inkluderer ikke en premie. Denne delen dekker L’sykehushjelp går ikke i nødstilfeller eller hvis du bor vekk fra en struktur går.

Medicare del B

Medicare del B tilbyr flere dekningsmuligheter for helsepersonell ikke gå og andre ting som helseplanen ikke skal dekke.

Dekningen kan endres over tid, avhengig av finansieringen av kongressen. Hvis midlene er kuttet for helsedekning, er prioriteten tildelt veteranene basert på behov. Dette betyr at helsedekning må være permanent, er ikke garantert, noe som er viktig å huske når man vurderer en annen helsepersonell som en ekstra dekning.

Det er viktig å merke seg at hvis du ikke umiddelbart registrerer seg til Medicare del B, og deretter mister dekningen, vil en sen registreringsavgift bli brukt. Besøk Medicare Dedikert portal for flere detaljer.

Medicare del C

Medicare del C, også kjent som Medicare Advantage, tilbyr en helsedekning og grunnleggende Medicare tilbyr ikke. Dette inkluderer tannlegen, visning, hørsel, reseptbelagte legemidler og mer.

Medicare

Medicare Part D er en plan for reseptbelagte legemidler. Selv om det generelt er høyere narkotikapriser enn VA-nivået, kan det dekke narkotika som ikke er dekket av VA. Planene for del D tillater deg også å gå til din favoritt Retail Pharmacy og fylle ut reseptene av leger ikke gå.

Men hvis du ikke umiddelbart registrerer deg for del D, er et supplement planlagt når du registrerer deg hvis du gikk uten reseptbelagte legemiddeldekning i 63 påfølgende dager. Du kan lære mer om denne straffen for sen påskriften på Medicare Dedikert portal.

Hvis du har problemer som dekker legemidlene dine, kan du kvalifisere deg for Medicare Extra Help Assistance-programmet. Også kjent som lavinntektsstøtte del D, gir dette programmet ytterligere hjelp til reseptbelagte basert på inntekt og nivået på økonomiske behov.

Medigap planer

Ekstra planer, som Medigap, er nyttige for å dekke nødsituasjoner eller når du reiser utenfor USA.De er nyttige selv om du ikke bor i nærheten av en leverandør eller en medisinsk struktur godkjent av VA, eller hvis du har en lavere prioritering av ytelsesgruppen, går.

Hvordan det fungerer sammen går og Medicare?

Når du har Helse dekning går, Gå til å betale medisinske undersøkelser, bestemmelsene i VA-leverandørene og besøkene til en struktur går. Medicare betaler alle tjenestene og kravene til leverandører og helsefasiliteter ikke gå.

Det kan være øyeblikk der de vil betale både veien til medisinering. Dette kan skje hvis du går på et sykehus, ikke går for en tjeneste eller behandling godkjent av VA, men du trenger ekstra prosedyrer som ikke er dekket av helseplanen. Medicare vil ta ansvar for noen av disse tilleggskostnadene.

Husk at du fortsatt er ansvarlig for prisen din B og Copay eller medforsikringskommisjoner med 20%.

I tvilstilfeller er det alltid mulig å kontakte VA og Medicare for et bestemt spørsmål om dekning.

Hvordan fungerer Medicare med Tricare?

Tricare Det er L’Medisinsk forsikring Dell’Army. Det er delt inn i flere etasjer, basert på din militære tilstand. Disse planene inkluderer:

Etter å ha trent fra militærtjenesten og en alder av 65, kan du dra nytte av Tricare for livet hvis du er registrert hos Medicare Parts A og B.

Hva å dekke Tricare for livet?

Tricare for livet regnes som en annen betaler. Dette betyr at Medicare-planen din faktureres først for enhver medisinsk tjeneste du mottar. Etter at Medicare har betalt, vil Tricare betale resten, hvis de dekker disse tjenestene.

Eksempel

Gå til din årlige medisinske undersøkelse og kom til kardiolog for første gang. Til det kardiologiske besøket blir du fortalt at du må lage et ekkokardiogram og en stresstest.

Din grunnleggende lege, kardiologen og strukturen der du mottar disse testene, vil først fakturere din Medicare-plan. Når Medicare betaler alt som er dekket av planen, sendes resten av fakturaen automatisk til Tricare.

Din Tricare-plan vil dekke de resterende kostnadene som Medicare ikke har betalt, så vel som noen medforsikring og fradragsberettiget du måtte betale.

Kunne å melde seg på Til Tricare for livet i løpet av sesongen av åpne registreringer for Tricare, som starter i november. Du kan også abonnere utenfor den åpne sesongen hvis du har en kvalifiserende livshendelse som en pensjonering fra den aktive tjenesten, ekteskapet eller døden til et familiemedlem. Du har 90 dager etter en kvalifiserende livshendelse for å endre dekning eller # 8217;.

Hvordan registrere deg for Medicare?

Du kan enkelt abonnere på Medicare online. Det er bare noen få ting å huske:

 • Hvis du nærmer deg de 65 årene, kan du registrere deg under den første registreringsperioden. L’Registrering i Medicare, deler A og B, starter 3 måneder før de når 65 år, måneden av bursdagen din og 3 måneder etter 65 år.
 • Hvis du ikke er registrert, vil du gjøre endringer i en Medicare-del A eller B eksisterende, eller du er mer enn 65, men du prøver fortsatt å registrere, den åpne registreringsperioden er fra 1. januar til 31. mars hvert år.

For å starte med påskriften, besøk Medicare-nettstedet Registrerings side og følg instruksjonene.

Hvordan velge en plan for ekstra dekning?

Hvis du prøver å integrere Medicare-dekselet ditt og gå med flere planer, har du noen alternativer:

 • Medicare fordel (del c)
 • Medicare
 • Medigap

Disse planene er tilgjengelige gjennom private forsikringsselskaper, og kan dekke ekstra levende utgifter som ikke er dekket av helseplanene, går eller Medicare. Disse kostnadene kan omfatte:

 • medforsikring, copays eller medicare premier del b
 • Reseptbelagte legemiddelkostnader
 • Medisinsk utstyr
 • Vision Tjenester for å bidra til å betale briller og kontaktlinser
 • dental, inkludert forebyggende og terapeutisk dekning
 • Dekning av reseptbelagte legemidler
 • Tjenester for hørsel for å bidra til å betale høreapparater og tester
 • Fitness- eller velværeprogrammer, inkludert gymnasium abonnementer

Når du vurderer ekstra dekning, søk hvilke tjenester som allerede er dekket av dine eksisterende planer. Hvis du tror du trenger mer dekning i fremtiden eller nylig blitt diagnostisert med kronisk sykdom, kan du vurdere kjøp av tilleggsplaner.

Hvordan holde kostnadene mine lave?

Hvis kostnaden er et problem, er det Medicare Advantage Premium Plans på $ 0. Husk at det kan være begrensninger i dekningen og hvilke leverandører du kanskje ser. Du kan også bruke andre assistanseprogrammer som Medicaid Og Ekstra hjelp, Hvis det oppfyller egnethetskravene.

For å finne riktig etasje for deg, prøv å bruke Medicare-verktøyet finner en plan.

L & # 8217;

Hvis du er veteran med helsedekning går, og du er over 65 år, L’En Medicare-plan kan gi en mer fullstendig dekning.

VAIS og TRICARE-planene kan integreres med Medicare planer. Ytterligere tilleggsplaner er tilgjengelige via Medicare, og du kan velge en som oppfyller dine krav til dine behov og fordeler.

Det er mange alternativer som hjelper deg med å skape et mer balansert helsepersonell etter 65 år.