Vedvarende moderat astma: årsaker, symptomer og behandling

Så’er astma?

L’astma er en medisinsk tilstand som kan gjøre pusten vanskelig. L’astma forårsaker hevelse og krymping av luftveien. Noen mennesker med astma gir også overflødig slim i deres luftvei.

Disse faktorene gjør suget av luften vanskeligere, noe som fører til symptomer som hissing pust, brystsmerter og hoste.

Legene klassifiserer astmaen basert på alvorlighetsgraden av symptomene. Disse klassifikasjonene hjelper dem med å identifisere alvorlighetsgraden av # 8217; en persons astma. Frekvensen og alvorlighetsgraden av symptomene er to faktorer som forklarer en klassifisering.

Symptomer på astma kan forekomme intermittent (av og til) eller kan være mer vedvarende. Mer informasjon om vedvarende moderat astma, om hvordan diagnostisert, som behandles og mer.

Symptomer

L’Moderat vedvarende astma er mer alvorlig enn den intermitterende eller vedvarende milde astma. Folk med moderate vedvarende astma manifesterte symptomer generelt hver dag eller i det minste nesten hver dag i uken.

Symptomer på’vedvarende moderat astma kan omfatte:

 • Følelse av undertrykkelse eller brystsmerter
 • pust
 • Whistling under pusten (hissing puste)
 • hovne eller betent luftveier
 • slim som dekker luftveiene
 • hoste

Klassifisering

L’astma kan deles inn i fire faser. Evalueringen er basert på frekvensen som symptomer oppstår på deres alvorlighetsgrad når det oppstår og på din generelle helse.

De fire faser av astma er:

 • Intermitterende liten astma. Små symptomer på astma forekommer ikke mer enn to dager i uken eller to ganger i måneden.
 • Vedvarende liten astma. Milde symptomer forekommer oftere enn to ganger i uken.
 • Vedvarende moderat astma. Stadig mer alvorlige symptomer på astma forekommer hver dag og minst en natt i uken. Selv flammene varer forskjellige dager.
 • Vedvarende alvorlig astma. På dette stadiet oppstår symptomene flere ganger om dagen nesten hver dag. Du kan også vise symptomer mange netter i uken. Denne fasen av # 8217; astma kan ikke reagere godt på behandling.

L’Vedvarende moderat astma er ikke like vanlig som L’vedvarende mild eller mild astma. Den minst vanlige typen astma er den vedvarende alvorlige astma.

Folk som opplever moderat og vedvarende astma:

 • symptomer minst en gang om dagen
 • rehabilitering som varer forskjellige dager
 • Tosse og hissing puste som forstyrrer daglige aktiviteter
 • Symptomer som forstyrrer normale aktiviteter
 • Nattrehabilitering som forstyrrer søvn minst en gang i uken
 • Symptomer som gjør søvnige søvn minst en gang i uken

Folk med vedvarende moderat astma har alle «8217; 60 prosent 80 Normal lungefunksjon uten behandling. Med behandling, men det meste av den funksjonen kan gjenvinnes.

Hva betyr det?

Klassifiseringen av Astma-astma er væske. Personer med astma kan komme inn og komme seg ut av disse fasene basert på hvordan deres stoffer fungerer eller i frekvensen som symptomene oppstår.

Disse klassifikasjonene har ingen betydning for alle leger. Faktisk bruker noen ikke engang dem.

I stedet, stadionene i astmaens «astma er en måte for leger å bidra til å kommunisere alvorlighetsgraden av symptomene på en gitt tid. L’Bruke retningslinjer kan hjelpe legen din avgjøre om symptomene dine forbedrer eller forverres eller stabiliseres.

Behandling

Ulike typer medisiner brukes til å behandle astma. For personer med vedvarende moderat astma, kan legen anbefale en kombinasjon av behandlinger for å håndtere daglige symptomer og forverringer når de oppstår.

De vanligste behandlingene for vedvarende moderat astma inkluderer:

Langsiktig kontrollbehandlinger

Disse stoffene brukes som en forebyggende metode. Noen blir tatt daglig; Andre kan vare lenger og krever ikke daglig bruk. Eksempler på stoffer for langsiktig kontroll inkluderer:

 • Daglige piller
 • Kortikosteroidinhalatorer
 • Leucotrien-modifikatorer
 • Beta langvarig agonister d & # 8217;
 • Kombinert inhalatorer

Redningsinhalere

Disse stoffene brukes til nødhjelp under et angrep D’astma eller en plutselig forverring av symptomene. Redningsinhalatorer er typisk bronkodilatatorer. Disse stoffene kan handle om noen få minutter å åpne de betente luftveiene.

Allergiske stoffer

Hvis allergi forårsaker en økning i symptomene på astma, kan legen foreskrive legemidler for legemidler for allergi for å redusere risikoen for et angrep.

Disse stoffene kan tas daglig. Hvis du lider av sesongens allergi, kan du trenge disse stoffene bare i korte perioder hvert år. Allergi-streker kan også bidra til å redusere følsomheten din til allergener over tid.

Bronkial termoplastisk

Denne behandlingen for astma er ennå ikke allment tilgjengelig og anbefales ikke til alle.

Under prosedyren vil en helsevesenet varme opp stoffet i lungene med en elektrode. Dette vil redusere virksomheten med glatte muskler som samarbeider lunger. Når glatte muskler ikke kan være så aktiv, kan du finne mindre symptomer og ha lettere å puste.

Finn ut COS’andre C’er alt & 2217; horisont for behandlinger for astma.

Bo

I tillegg til medisinske behandlinger kan noen livsstilsendringer bidra til å lindre symptomer på Dell’moderat vedvarende astma. Disse endringene kan også bidra til å forhindre forverring av symptomene på astmaen;.

 • Praktiske pusteøvelser. Legen din kan gi deg råd til å jobbe med en pulmon for å lære pusteøvelser som kan styrke lungene dine og bygge kapasiteten D & # 8217;. En pulmonologist er en lege som jobber spesielt med folk som har astma eller andre lungeforhold.
 • Gjenkjenne utløsere. Noen forhold, produkter eller værforhold kan forverre symptomene på astmaen. Disse tingene kalles trigger. Unngå at de kan hjelpe deg med å forhindre astma eller rehabiliteringsangrep. Dell & # 8217 Trigger Factors; Vanlige astma inkluderer fuktighet eller lave temperaturer, sesongmessige allergier og fysisk aktivitet.
 • Mer. Hvis øvelsen kan forårsake et astmaanfall, kan du spørre deg hvorfor øvelsen er en forebyggende metode. Dette skyldes at L’regelmessig trening kan hjelpe lungene til å bli sterkere. Dette kan bidra til å redusere symptomer og forverringer over tid.
 • Lever et sunt liv. Foruten alle’Trening, opprettholde en sunn vekt og spise godt, kan gjøre mye for generell helse. Disse endringene kan bidra til å redusere risikoen for utøver.
 • Hold styr på pusten din. Overvåk pusten din hver dag for å se om dine behandlinger for astmaen fortsetter å jobbe. Hvis symptomene vokser gradvis, kontakt legen din. Dette kan være et tegn du trenger en ny behandling. Hvis symptomene forblir de samme eller forbedres, kan du være sikker på at behandlingen din er tilstrekkelig på dette tidspunktet.
 • Vaksinere. Sesongbasert vaksinasjon for influensa og lungebetennelse kan forhindre disse sykdommene, som igjen forhindrer forverringen av symptomene på astma i astma.
 • Slutt å røyke. Hvis du røyker, er det på tide å bli kvitt deg fra # 8217;. Røyking irriterer foring av luftveiene. Hvis du har L’astma, kan du doble irritasjonen.
 • Følg legen din ordre. Legemidlene for astma kan være effektive, men bare hvis du tar dem som foreskrevet. Selv når symptomene er bedre, holder stoffene. L’plutselig avbrudd av behandlingen kan gjøre symptomene verre.

Bunnlinjen

L’Vedvarende moderat astma er et avansert stadium av astma. Folk som har denne tilstanden opplever symptomene på astma hver dag. De kan også vise symptomer minst en natt i uken. Flammene kan vare i flere dager.

L’Vedvarende moderat astma reagerer fortsatt på medisinsk behandling. Selv livsstilsendringer kan forbedre den. Disse endringene forbedrer også din generelle helse og helse i lungene dine.

Hvis du tror at du har astma, fikser du en avtale for å diskutere symptomene dine med legen din. Hvis du har mottatt en diagnose av astma, men du tror at medisinene dine ikke fungerer riktig, kontakt legen din for å be om hjelp.

Fasene i’astma kan endres i livet ditt. Å holde seg i trinn med endringer kan hjelpe legen din til å gi bedre behandling for deg. Dette gir deg de beste utsiktene for din sunnere fremtid.