Valanting uten valance: vs vs ikke-brudd, årsaker og diagnose

COS’er det vailing ødem?

L’ødem er det medisinske termen for hevelse forårsaket av ekstra væsker. Mange ting kan forårsake ødem, fra det varme klimaet til vilkårene i skjoldbruskkjertelen.

Legene klassifiserer vanligvis den voldsomme eller ikke-vervalature-reisen. Hvis du trykker på A’hovent område med fingeren og forårsaker ikke en hud tilbake.

Pitting vs ødem uten valance

Vailing ødem områder reagerer på press, vanligvis fra en hånd eller en finger. For eksempel, når du trykker på huden med fingeren, vil den legge igjen en utsparing, selv etter at du har fjernet fingeren. L’Kronisk brudd ødem er ofte et tegn på leverproblemer, til hjerte eller nyrer. Det kan også være et symptom på et problem med nærliggende årer.

L’Trykkapplikasjon på en VAJOLLADING IVHEMA, D’Andre deler, ikke forårsaker ikke varig fordypning. Det er ofte et tegn på en tilstand som påvirker skjoldbruskkjertelen eller lymfesystemet.

Hva forårsaker valsjollading, dvs?

Lymphedem

Lymphedem er en tilstand som gjør riktig drenering av den lymfatiske væsken vanskelig på grunn av en blokk. Det er ofte forårsaket av en kirurgisk prosedyre eller som en sekundær tilstand. Du kan også bli født med den.

Når lymfatisk væske ikke dreneres, akkumuleres og forårsaker hevelse. Lymphedem kan bryte eller ikke-valsjollading.

Myxedema

Noen mennesker med alvorlig eller avansert hypothyroidisme utvikler en tilstand som heter Mixedema. Det har en tendens til å forårsake hevelse i bena og til føttene, men det kan også forårsake hevelse i øyelokkene og leppene. I noen tilfeller kan det også føre til hevelse av språket.

Lipedem

Lipedemet forårsaker vekst og proliferasjon av fettceller og fører til større oppbevaring av væsker rundt cellene som oversetter til vajollating ødem som ofte er øm eller smertefullt. Det slår vanligvis ben og føtter og oppstår nesten utelukkende Hos kvinner.

Hvordan diagnostisert er diagnostisert?

Hvis du har en uvanlig hevelse, er det flere ting legen din kan gjøre for å bestemme årsaken. De vil trolig begynne med å påføre trykk på # 8217; området for å se om ødemet ditt bryter eller ikke vervisere.

Hvis du nylig har fjernet en lymfeknude, kan de bruke lymfoscintigrafi. Dette er en bildebehandlingstest som bruker et radioaktivt stoff for å se hvordan væsken beveger seg gjennom lymfesystemet. Avhengig av din medisinske historie, kan de være i stand til å diagnostisere lymphedem med en grunnleggende fysisk undersøkelse.

De kan også utføre en skjoldbruskkjertelfunksjonstest for å måle skjoldbruskkjertelen (TSH) stimulerende hormonnivåer, sammen med nivåene av tyroksin (T4). Lave nivåer av T4, sammen med en høy TSH, indikerer hypothyroidism som forårsaker blandingem. Hvis du allerede har blitt diagnostisert med hypothyroidisme, trenger du kanskje ikke andre tester for å diagnostisere blandingem.

Lipedem kan være vanskeligere å diagnostisere fordi den ikke alltid manifesteres i bildebehandlingstester. I stedet vil legen din sannsynligvis se etter deg for fysiske tegn, for eksempel:

 • Lett blåmerker
 • ømhet
 • inellered føtter
 • Overdreven vekt som ikke svarer på dietten eller alle «8217

Hvordan det blir behandlet?

L’Vailing uten reise er vanligvis vanskeligere å håndtere brudd ødem. Jeg har ofte på grunn av overflødig vann, og reagerer ofte godt alle’høyde og diuretika. L’Vailing fartøy, D & # 8217, er vanligvis forårsaket av andre faktorer enn enkel væske, noe som gjør drenering vanskeligere.

Lymphedema behandlinger

Lymphedem reagerer vanligvis godt på kompleks decongestant terapi (CDT). Dette innebærer:

 • Bruker en lysmassasje for å stimulere væskebevegelse og åpne lymfatiske kapillærer
 • Vikle området med bandasjer
 • Etter en hudpleie rutine for å holde det berørte området hydratisert
 • Gjør regelmessig trening
 • Bruk komprimerende klær

Behandlinger for lipedem

Selv om det ikke er noen behandling for lipedem, finner mange mennesker at CDT fungerer bra også for lipedem symptomer. Lipektomi, en modifikasjon av fettsuging, kan også hjelpe med lipedem i sine opprinnelige stadier.

Mixedema Behandlinger

Mixedem krever vanligvis narkotika, som et syntetisk T4-hormon som kalles levothyroxin. Dette vil bidra til å gjenopprette balansen mellom skjoldbruskhormonene dine. Husk at det kan ta noen uker før denne behandlingen begynner å fungere.

Det er komplikasjoner?

Hvis ikke behandlet, kan volden uten reise forårsake en rekke komplikasjoner. Når huden forlenger som svar på hevelse, kan den bli tørr og tynn, noe som gjør den sårbar for infeksjoner. Over tid kan hevelse selv permanent scarriper det dype vevet under det aktuelle området. Det kan også føre til dårlig sirkulasjon og øke risikoen for å utvikle sår.

Årsaken til blandingem kan føre til noe som heter MixedEMEMA krise. Dette er en medisinsk nødsituasjon som forårsaker:

 • Reduksjon av pusten
 • lav kroppstemperatur
 • forvirring
 • sjokk
 • koma
 • anfall
 • Lavt nivå av oksygen i blodet
 • Høy karbondioksid i blodet
 • Lavt natrium i blodet

En mixedema krise kan også forårsake døden, så det er veldig viktig å se etter umiddelbar behandling.

Bunnlinjen

L’Vailing uten reise er vanligvis et tegn på en tilstand nedenfor, så det er bedre enn legen din gir en titt på det berørte området. Avhengig av årsaken, kan du trenge massoterapi, narkotika, trykktøy eller en kombinasjon av alle tre.