Uregelmessige abdominals: genetiske og muskulære årsaker, så vel som behandlinger

Ditt abdominal rektum er hovedmuskel i’magen. Dette lange og flate fiberbåndet, som strekker seg fra # 8217; pubic bein opp like under ribbeina, ligger over organene dine og bidrar til å holde dem på plass.

Muskelen er delt i halvparten og hver halvdel er delt inn i tre bindevevssegmenter, også kjent som seks-pakke.

Hvis du jobbet hardt for å få en pakke med seks, kan det være litt & # 8216; motløs å legge merke til at abdominalene dine ser gal. Faktum er at de asymmetriske bukene er ganske normale, og folk med perfekt symmetriske egenskaper av noe slag er få og langt fra hverandre.

Selv om det er andre mulige årsaker, er det meste av tiden uregelmessige abdominaler ingenting å bekymre seg for og bare et spørsmål om genetikk.

Årsaker til uregelmessige buk

Det er flere forklaringer på hvorfor abdominalene dine kan være uregelmessig.

Genetikk

Genetikk er den mest sannsynlige årsaken til uregelmessige buk, som også er angitt som forskjøvede abdominaler.

Med forskyvning av abdominals, begge sider av rektummuskelen i # 8217; magen har de samme dimensjonene, men de tre segmentene på hver side som utgjør at seks-pakken ikke justerer seg, og skaper en uregelmessig effekt.

Forskning & # 8211; Undersøkelser Det viser at selv genetikk spiller en rolle i fordelingen av kroppsfett. Uregelmessige fettavsetninger i # 8217; Abdomen kan bidra til et asymmetrisk aspekt, selv om du kanskje kan rette opp med treningen.

Dysfunksjonell muskulatur

L’aspektet av feil abdominals kan ha mindre å gjøre med abdominale muskler og mer å gjøre med andre kroppsmuskler. Bakmuskulaturen gir for eksempel stabilitet til ryggraden.

Muskelskader eller svakheten i ryggen kan føre til en feilaktig justering av vertebral kolonnen. Dette kan føre til at den ene siden av vertebral kolonnen er høyere, noe som kan forårsake overdreven strekk av muskler og bindevev assosiert på den siden.

Resultatet er et forskjøvet eller skiver utseende i pakken med seks.

Hvis årsaken er den dysfunksjonelle muskulaturen, kan du merke at en skulder er høyere enn den andre. Du kan også ha ryggsmerter.

Atletisk forberedelse ubalanse

En ubalansert treningsøkt kan gjøre en side av kjernen din mer Dell & # 8217;.

Det er Undersøkelser Å støtte uregelmessig muskelutvikling hos mennesker som praktiserer hovedsakelig ensidig sport, som tennis eller golf. Musklene i den overarbeidede delen av kroppen blir tykkere.

Det samme kan skje i # 8217; vekt trening og forsterkning hvis du foretrekker en side mer Dell’mer når du gjør abdominalarbeidet. Du kan gjøre det uten å realisere det. Vær særlig oppmerksom på holdning og teknikk kan hjelpe.

Uregelmessige abdominals fra skoliose

Skoliosen er en unormal krumning i ryggraden. I skoliosen kan ryggraden ta en kurve i form av S eller C. Krumningen utvikler seg vanligvis like før puberteten og er ofte mild, men kan bli mer alvorlig over tid.

Skoliosen gjør en skulder fremstilt og en & # 8217 hipper; Annet, som kan gjøre uregelmessige abdominaler vises. C’rettssaken at skoliosen forårsaker asymmetri i noen abdominale muskler, slik som tverrsnitt av # 8217; magen, men ikke spesifikt rektum i nr. 8217; Abdomen.

Hvis du har skoliosen, kan du også legge merke til at en scapula er mer fremtredende enn den andre. Ryggsmerter og respiratoriske problemer avhengig av alvorlighetsgraden av kurven er også mulige.

Uregelmessig abdominal behandling

Å ha uregelmessige abdominals er vanligvis en medisinsk estetisk bekymring. Det krever ikke omsorg med mindre det er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand.

Noen øvelser kan hjelpe enhetlige abdominaler hvis den ikke-balansert treningen eller overflødig fett er årsaken. Plastikkirurgi kan også være et alternativ for & # 8217.

øvelser

Du kan kanskje rette noen asymmetrier ved å utøve begge sider av kjernen individuelt.

Nøkkelen er å bruke øvelser som strekker bukene og de som krever ryggraden for å motstå rotasjonen. Stillingen og teknikken er grunnleggende, så hold skuldrene tilbake og på bunnen mens du gjør øvelsene.

Her er tre ujevne abdominaløvelser:

  • Lateral plank. Ligge på en side med underarmen på gulvet rett under skulderen. Skyv hoften mot L’høy og heve den fra gulvet og hold stillingen så lenge som mulig ved å opprettholde kroppen rett. Å gjenta.
  • Koffertholder med dumbbells. Velg en tung vekt for å gi en utfordring og legg den på gulvet ved siden av foten din. Bøy hofter og knær og hold brystet opp for å støtte vekten med en hånd. Hold en rett stilling og ta vekten så langt som mulig før du plasserer den på gulvet og gjenta med den andre hånden.
  • Woodchops. Du kan bruke en kabel, en kettlebell eller en medisinsk ball for å gjøre denne øvelsen. Stå med bena til skulderbredden og bruk begge hender til å holde kabelen, kettlebell eller medisinsk ball over en skulder. Med rette strukket armer, trekk ned diagonalt på bysten opp til det motsatte kneet uten å vri bysten.

Uregelmessig abdominal kirurgi

Det er estetiske kirurgiske prosedyrer som kan brukes til å gjøre de mest symmetriske bukene. Fettsuging kan brukes til å fjerne overflødig fett fra områder som kan gjøre uregelmessige buk og å skape et mer formet utseende.

Den 4D vaser High-Definition-fettsuging er en prosedyre som utføres ved å utvinne fett og sette inn det i bukområdet for å skape. Fett brukes som leir for å skape et definert og utskåret utseende som kan forbedre og til og med utseendet på din seks-pakke.

Ta bort

Selv kroppsbuilderne som har dedikerte år til å skape kroppene, har ofte sterling eller uregelmessige abdominaler.

På samme måte som fargen på øynene og formen på tærne, blir abdominalene bestemt av genetikk og C’det er lite at du kan gjøre med det utenfor estetisk kirurgi.

Hvis ditt utseende forårsaker deg angst, snakk med en lege. Ellers, å ha en pakke med seks, uansett hvor uregelmessig, er det noe å være stolt av.