Trans og gravid: Hvordan finne en & # 039; kompetent helsevesen som bekrefter slekten

Del på Pinterest

Trans gravide menn og ikke-binære mennesker kan finne en’medfølende helsevesenet?

Svaret er ja, åpenbart. Men det er ikke alltid lett. Imidlertid må transgenderfolk ikke være fornøyd med å være en malger og misforstått å ha barn.

Trans folk trenger og fortjener en’kvalitet og medfølende helsevesenet. Selv om dette alltid er sant, blir det spesielt viktig under graviditeten. Trans og ikke-binære eller kjønn mennesker som forblir gravid har rett til en «8217; kompetent helsevesen som noen andre, men ofte møter mange utfordringer og barrierer.

Forutsetningen om at bare cisgender kvinner har barn, kan gjøre det Beehaired å finne den rette gynekologen, obstetrisk eller doula. Du kan finne gode morsarbeidere klar til å støtte trans foreldre. Transfolk må ikke bosette seg for dårlige behandlinger eller diskriminering i helsesystemet.

Her er noen forslag og ressurser for å hjelpe folk med å finne et team av støtte og transvennlige leverandører for å gjøre graviditet og fødsel som sunn og glad som mulig.

Bestem hva du leter etter

Det første trinnet er å vite hva slags leverandør og miljøvern.

Folk med sunne graviditeter og uten komplikasjoner har mange alternativer å velge mellom. Høyrisiko graviditet eller visse medisinske forhold kan kreve mer fullstendig behandling i foreldre og barnesikkerhetssykehus.

Ob-gyns fungerer generelt på sykehus eller kliniske miljøer. Noen jordmødre vitner om fødsel på sykehus; andre går til fødselssentre; Noen hjelpe kunder levere hjem. Doulas tilbyr ytterligere støtte til foreldrene som starter, både på sykehuset og andre steder.

Du kan velge å jobbe med en eller en kombinasjon av disse leverandørene basert på dine behov og preferanser.

Lovene som regulerer disse forskjellene varierer fra stat til stat, så først søket ditt. Med hensyn til denne artikkelen, vil vi starte med søket etter fødte leverandører Alle’Interiør i sykehuset, som inkluderer obstetrik og obstetriske sykepleiere som bistår til fødsel på sykehus eller fødselssentre.

Deretter vil vi fokusere på fødselsleverandører utenfor sykehussystemet, som inkluderer obstetrik og doules for hjemlevering, uavhengig av om den faktiske fødselen vil finne sted i sykehusmiljøet.

Pass på at du sjekker ressurser for LGBTQ-fellesskapet

Start med transvennlige anbefalinger kan gjøre oppgaven med å finne en svært enklere fødsel.

For å begrense søket, kan det være nyttig å starte med en liste over leverandører som bruker ressursene til denne veiledningen for å finne en helsepersonell som er en alliert LGBTQ. En annen nyttig liste over leverandører kommer fra den populære Facebook-gruppen Amming og amming eller amming trans og allierte mennesker.

Du kan også prøve å kontakte din lokale LGBTQ-organisasjon eller klinikk. Mange har lister over bedrifter og transvennlige helsepersonell, inkludert fødselsarbeidere.

Husk at bare fordi en leverandør regnes som LGBTQ-vennlig betyr ikke at den er erfaren i transmisjoner eller i behandling av transpasienter. Det kan fortsatt være nødvendig å undersøke dem.

Online revisjoner kan være nyttig, men den beste måten å finne ut er å søke på leverandøren og ringe på kontoret før du foretar en avtale. Spør hvilke tjenester de kan gi, leverandør erfaring og noe annet viktig spørsmål for deg.

Endelig er ord i munn uvurderlig. Hvis du kjenner trans folk i ditt område, fødte de eller har vært gravid, spør dem fra de som har gått for å få hjelp og hvordan deres erfaring var.

Hvis du ikke kjenner noen personlig, kan du finne et transsamfunn på nettet i ditt område. Det er ekstremt sannsynlig at du vil finne noen mennesker som fødte der.

For jordmødre og dougles ut av # 8217; sykehuset er ballen virkelig i ditt felt

Når du tar en leverandør utenfor sykehuset, kan du vanligvis kontakte det via e-post eller telefon. Pass på at du er oppriktig om din identitet og behandling du forventer umiddelbart. Ikke vær redd for å stille spørsmål om deres erfaring med transfolk.

Mange pasienter fører også et uformelt intervju med uavhengige obstetri eller doule før de bestemmer seg for å jobbe med dem. Dette er en flott tid å ha en’ide om hvordan de vil behandle deg som en transgender foreldre. Spør noe annet Spørsmål om deres praksis.

Akkurat som tradisjonelt helsesystem, såkalt & # 8220; naturlig fødselsfellesskap & # 8221; Den har sin andel av transphobi og kjønnsutstyr. Pass på at du er forsiktig, men vet at det er fantastiske mennesker der ute klar til å hjelpe transporten til å ha autoritære fødsler.

Bare du kan bestemme hva og med hvem du føler deg bra. Noen leverandører kan være transvennlige i teorien eller i # 8217; holdning, men har ikke mye erfaring med transpersoner. Du må kanskje utdanne dem underveis.

For noen mennesker er dette kompromisset bra hvis det er en leverandør som de ellers føler godt. Andre kan bare føle seg rolig med noen som er mer kjent med trans folk, identiteter og språk.

Hvis du tar en MIDWIFE for et hjemlevering, informert om eventuelle assistenter eller lærlinger. Pass på at alle er på samme side.

For obstetrik og sykehus herberger, gjør deg klar til å surfe i # 8217; hele sykehussystemet

Leverandører på sykehuset har sine egne unike utfordringer. På mange sykehus kan du se den samme legen eller jordemor for all din prenatal omsorg, men fødsel er assistert av en leverandør programmert for den dagen eller tilgjengelig; Barnet kan ankomme tidlig eller senere (med mindre du har en indusert fødsel eller en planlagt keisersnitt).

Det er en god ide å spørre om politikken til sykehuset (eller i fødselssenteret) på transpasienter. Forsiktig hvis de ikke har en.

Også samtaler på forhånd og spør på forhånd l’leverandør erfaring. Hvis du er i stand til å besøke umiddelbart L’Arbeidsunity og fødsel, er det en annen flott tid å stille spørsmål og evaluere om innstillingen er riktig for deg.

Litt & # 8216; av tillit gjør mye!

Når du møter leverandører, om det er ditt første besøk eller du er i bilen for å komme til sykehuset for å føde, kan du bare ringe på forhånd og angi kjønnsidentiteten din og pronomen du vil bruke.

De fleste bør være imøtekommende. Dette reduserer muligheten for et ubehagelig møte når du ankommer for å møte deg personlig.

Transfolk kan og ha fantastiske fødselsopplevelser med støtte helsepersonell. Ikke vær redd for å stille spørsmål, forsvare deg selv og spør respekt.