Kvinner og Opioider: En guide til veldedighetsinstitusjoner

Opioid-bruksforstyrrelsen (OUD) mottok den nasjonale oppmerksomheten for sin alvorlige innvirkning på enkeltpersoner, familier og samfunn.

Stigmaet rundt Oud, også fra helsepersonell, øker bare risikoen for alvorlige komplikasjoner, til og med død, for de som bor med den.

Kvinner har spesielt en høy risiko For alvorlige komplikasjoner. Uavhengig av alder, rase eller sosioøkonomisk tilstand, har kvinner misbruk av opioider a Høyere priser noen menn. De opplever også en rekke hindringer for gjenoppretting:

  • Kvinne Pleier Å utvikle seg i en ung alder oud. Dette kan gjøre det vanskeligere å finne en økonomisk behandling (og tid til behandling).
  • Kvinner er mer sannsynlig å være omsorgsperson. Kan ikke finne eller ha råd til bistand alle «8217; barndommen for tiden som kreves for å være i omsorg.
  • L’Oud kan kompromittere en persons evne til å jobbe. Kvinner med Oud kan trenge økonomisk støtte for å motta og opprettholde behandling.
  • Kvinner med Oud er mer sannsynlig å ha relasjoner med folk som også sameksisterer med en lidelse for bruk av stoffer. De kan eksperimentere Høyere priser av fysisk og seksuell vold.
  • Kvinner som lever med Oud, kan oppleve andre forhold for psykisk helse, som depresjon og angst. Dette kan skape en behandlingsbarriere og øke motivasjonen på 7217; selvmedisinering i stedet for å finne medisinsk støtte.
  • L’Oud øker sjansene for at en kvinne skal lide traumer, hjemløse og død.

Men når kvinner søker eller mottar omsorg gjennom sykehusinnleggelse, er det mindre sannsynlig at legene foreskriver sine stoffer som metadon, til tross for det faktum at Søket viser Farmakologisk behandling er svært effektiv i behandling av oud.

Videre er helsepersonell tre ganger mindre sannsynlig foreskrive naloxon, et livreddende stoff som kan invertere effekten av opioid overdose, til kvinner som har lidd overdose.

Heldigvis er det en rekke organisasjoner som arbeider for å bekjempe Oud, støtte kvinner og gi hjelp til familiene til folk som gjenoppretter fra # 8217; Oud. Økende kvinner Få tilgang til alle & 8217; Barndomsstøtte Under behandling, farmakologisk behandling og psykisk helse, kan vi sikre at utvinningen er mulig for alle kvinner som bor med Oud.

Nedenfor finner du en liste over veldedighetsinstitusjoner som utfører en utrolig jobb rundt’OUD som støtter forskning, behandling og utvinning. Til tross for det viktige arbeidet som er gjort av disse organisasjonene, er de ikke alltid under spotlyset av veldedighet.

Del på Pinterest

Koalisjon for skade reduksjon

Skadeduksjonskalisjonen er en samfunnsbasert progressiv organisasjon som støtter de som lider av Oud og andre lidelser fra stoffet, gjennom pedagogiske og støttende aktiviteter. Det karakteristiske tegn på koalisjonen for skadereduksjon er deres forpliktelse til helsevesenet for mennesker med lidelser fra stoffbruk, en gruppe som ofte marginaliseres i helsesektoren.

Viktige problemer inkluderer L’tilgang til sprøyten, forebygging av overdose og forebygging av overførbare sykdommer. I tillegg til den generelle innsatsen for skadereduksjon, arbeider koalisjonen for skadereduksjon med mødre som gjenoppretter fra Oud for å koble dem til hus, yrkesopplæring og kurs for foreldre.

L’Åtti-ni prosent av donasjonene til forsvaret av det skadereduserende koalitionsfondet og til samfunnsbyggingsaktiviteter, mens L’11 prosent er dedikert til programstyring og kapasitetsutvikling.

Å donere og lære mer, besøk Skader Reduserende koalisjon nettsted.

Oxford House

Oxford House er et nettverk av gjenopprettingshus som støtter folk i tidlig utvinning fra Oud. Det er et samfunn som forvaltes av et fellesskap, som bor på en nykter måte, fokusert på forebygging av konsekvenser og overgang til et liv uten narkotika.

Oxford House inviterte A’bred akademisk forskning utsatt for like vurdering for å utføre suksessrate. En nylig studie har bestemt at bare 13% av en kohorte av beboere har opplevd et tilbakefall i 2 år etter avreise fra et Oxford House.

Omtrent halvparten av husene i Oxford vert bare kvinner. Det er mer enn 60 arenaer som serverer utelukkende kvinner med barn, som garanterer at omsorgspersoner har tilgang til omsorg.

I 2018, 94.4% av donasjonene og Dell’leie betalt av beboere bidro direkte til lokalsamfunnene i Oxford House. De resterende donasjonene (5.6%) har blitt brukt til å kjøpe og starte nye samfunn, så vel som for lønnene til Oxford House-arbeidere. Å donere og lære mer, besøk Oxford House nettsted.

Del på Pinterest

L’American Association for behandling av opioidavhengighet

Arbeidet med American Association for behandling av opioidavhengighet (AATOD) MIRA ALLE & REGJENGELIGHETSKONTROLLER. De fleste som bor med Oud, blir introdusert til opioider gjennom resept. Legene foreskriver opioid kvinner til høyere priser enn menn.

AATOD støtter forskningen på reseptbelagte opioider, fremmer sikker avhending av opioider underlagt reseptbelagte og samarbeider med helsepersonell for å forhindre overdreven resept av opioidmedikamenter. L’Aatod står overfor mangelen på forståelse av kvinners problemer i # 8217; helsevesenet som fremmer leverandører og L’offentlig utdanning på forebyggingsstrategier og risikostyring hos kvinner.

L’AATOD rapporterer å bruke 78% av finansieringen for støtteprogrammer og tiltak og 22% for administrasjon og lønn. Å donere og lære mer, besøk Nettsted Dell’American Association for behandling av opioidavhengighet.

Narkotika Free America Foundation

Drug Free America Foundation (DFAF) har et verktøysett for en rekke opioidproblemer. Deres oppdrag er å utdanne publikum og gjøre den nåværende forskningen tilgjengelig.

DFAF deler muligheter for leger å engasjere seg i Oudformasjon, utdanne helsepersonell på reseptbelagte ansvarlige for opioider og behandling av oud. En DFAF-signaturforebyggende oppdrag er å utdanne mødre på Opioider i løpet av graviditeten og øke tilliten til å søke hjelp fra en medisinsk profesjonell.

Nitti prosent av DFAF-budsjettet er dedikert til utdanningen. L’Andre 10 prosent er beregnet for innsamling og styring og driftskostnader. Å donere og lære mer, besøk Narkotika Free America Foundation nettsted.

Gjør seg klar

Kvinner som gjenoppretter fra # 8217; Oud kan aktiveres gjennom å gi opp, en organisasjon som samarbeider med behandlingssentre og korrigerende strukturer for å gi sykkelhendelser for kvinner som for tiden er utsatt for i overgang fra sykehuspleie eller fengsel til årsak til The’bruk av stoffer.

Frivillige av å gi opp støtte Spin Races og leksjoner fokusert på fysiske, mentale og sosiale fordeler med Dell’Sykling. Gearing opp hjelper også kvinner å kjøpe sykler for L’vanlig trening eller som transportmiddel.

L’organisasjonen samarbeider med akademiske institusjoner for å bestemme effektiviteten av programmeringen. Forskning viser at rides og pedagogiske muligheter er nytte for den fysiske og psykososiale helsen til kvinner som deltar.

Femti prosent av Gearing Up-budsjettet er dedikert til programmer og prosjekter; 27% til utviklingen av virksomheten og samlingen av midler; og 14 prosent til styringen av programmet. Å donere og lære mer, besøk Gir opp nettstedet.

Del på Pinterest

Amy Winehouse Foundation

AMY Winehouse Foundation fokuserer på forebygging og behandling av Oud og andre lidelser fra bruk av stoffer i unge mennesker. Tilbyr skoleforebyggende programmer, et sykepleie og musikkterapi.

Videre finansierer fundamentet samfunnsprosjekter og arbeider for å utdanne lærere, foreldre og frivillige som regelmessig arbeider med unge mennesker. Stiftelsen legger vekt på viktigheten av å støtte unge kvinner og serverer kvinner i alderen 18 og 30 år gammel.

AMY Winehouse Foundation bruker 75% av donasjonene i programmer, 15.5% under innsamling og utvikling og 9.5% i programstyring. Å donere og lære mer, besøk Nettstedet til Amy Winehouse Foundation.

Moms sluttet seg til å avslutte krigen til narkotika

Denne organisasjonen er dedikert til en rimelig politikk på narkotika. Moms United fokuserer på å redusere skade, på utveksling av sprøyter og overbevisning reform. De prøver å utdanne offentlige og beslutningstakere ved hjelp av dagens forskning og deres personlige historier.

Moms Uniteds arbeid inkluderer politisk endring og stigma reduksjon. De gir guider for de som er interessert i å støtte lovgivere for å øke tilgangen til sprøyter, gi mer terapeutiske utsalgssteder for de som lider av Oud og reduserer narkotikarelaterte forbrytelser.

Utover 8217; 80% av donasjonene går for å støtte initiativer og alle 8217; fellesskapsutdanning, 12% går til innsamling og # 8217; 8% Gå til administrativt arbeid. Å donere og lære mer, besøk Moms United Website.

Nord-Amerika sprøyteutvekslingsnettverk

En av effektene av opioider-epidemien er den potensielle overføringen av alvorlige infeksjoner og skader fra overstyrte sprøyter.

Selv om det er et økende antall samfunnsbaserte sprøyteutvekslingsprogrammer takket være det harde arbeidet med tilhenger av skadereduksjon, har disse organisasjonene ofte problemer med å finne statusen til ideelle 501C (3) og finansiere sitt arbeid.

Nord-Amerika Sprøyteutvekslingsnettverk (Nasen) støtter 378 fellesskapsbaserte nåleplaner gjennom sitt innkjøpsnettverk, lånehjelp og forskningsinitiativer.

L’Åtti prosent av Nasen-budsjettet er dedikert til ledelsen av kjøperklubben og fremme av erstatningsreduksjon, mens 20 prosent går til styringen av programmet, opplysnings- og ansattes lønn. Å donere og lære mer, besøk Nord-Amerika Sprøyteutveksling Nettwebside.

Lazzaro-prosjektet

Lasarus prosjektoppdraget er å redusere døden for opioid overdose. Deres arbeid omfatter en rekke viktige problemer i # 8217; vendt mot Oud, inkludert trening og # 8217; Naloxon-tilgang, avhending av narkotika, L’tilgang til gjenopprettingstjenester og L’skoleutdanning.

Lazarus prosjektet arbeider for å utdanne kvinner på bruk av opioider under graviditet, spesielt på Neonatal Abstinence Syndrome. Dette skjer når en nyfødt lider av avholdenhet på grunn av uterusopioideksponeringen.

27% av donasjonene for å projisere Lazarus-finansieringsprogrammer og -tjenester, 3% går til programstyring og xnumx% går til innsamling. Å donere og lære mer, besøk Lazarus prosjektets nettside.

Uknuselig

SHISTERSPROOF er dedikert til sluttavhengighet. Deres hovedinitiativer angår tilgangen til bistanden, kvaliteten på’hjelp og offentlig utdanning. SHISTERSIKTIG Mål Å avslutte stigmaet om stoffbruksforstyrrelser og gjøre behandlingen mer tilgjengelig i lovgiveren og samfunnene.

Videre arbeider Shatterproof å bekjempe overdreven resept av opioidmedikamenter, spesielt kvinner, som har større risiko for overdreven resept. Organisasjonen støtter også behandling av gravide kvinner som lider av Oud, som kan unngå prenatal bistand på grunn av frykten for dårlig behandling av helsepersonell.

Shatterproof bruker 8217; 81% av donasjoner for pedagogiske og bevissthetsprogrammer, 5% for bevissthetsprogrammer og 14% for hendelser, utvikling og administrasjon.

Å donere og lære mer, besøk Ubrutt nettside.

L’Oud er en alvorlig sykdom. Støtter arbeidet med veldedighet som disse, kan du gjøre en forskjell i livene til folk som er rammet av Oud.