Staging av en intervensjon for en alkoholiker

Intervensjon for alkoholikere

En bit & # 8216; Mer enn halvparten av alle voksne i USA rapporterer alkoholdrikker og 7% rapport for å ha en alkoholforstyrrelse, ifølge en årlig undersøkelse utført av USAs rusmiddelbruk og psykisk helsevesenet. Antallet personer som har problemer med alkohol, kan være større, siden 25% erklærer å drikke ukontrollert eller forbruke fra fire til fem drinker innen to timer.

Blant amerikanere som misbruker alkohol, er mange i stand til å redusere alkoholforbruket uten formell behandling. Men noen drikkere kan ikke gjøre det selv.

Familier og venner må kanskje organisere en intervensjon for å overbevise en person med alkoholavhengighet som har et problem. En intervensjon er et møte der du møter den kjære og forklarer at du er bekymret for din helse og velvære. Fra denne intervensjonen håper vi at du kan lede narkomanen til en lege, et avgiftningsprogram eller en støttegruppe som kan hjelpe deg med å møte reaksjonene av avhengighet og gå på vei for utvinning.

Cos’er en intervensjon?

En intervensjon tillater slektninger og venner å presentere til den kjære personen L’muligheten til å akseptere deres problem og gjøre endringer før det verste problemet betydelig. En intervensjon kan bidra til å gjøre følgende:

  • Kan levere anledningen til venner og slektninger for å tilby eksempler på hvordan alkoholismen har vært ødeleggende og har hatt en skadelig innvirkning på den avhengige personen og på folket rundt dem.
  • Kan tilby helsepersonell og familiemedlemmer L’mulighet til å forklare et behandlingsforløp som de tror vil fungere bedre.
  • Kan presentere en narkomanering med konsekvensene av hans handlinger hvis han velger å ikke godta en behandlingsplan.

Hva skjer under en intervensjon?

En intervensjon innebærer generelt følgende trinn.

Planlegger

Intervensjoner krever planlegging, refleksjon og spesifikk oppmerksomhet til narkomantens behov og omstendigheter. Det anbefales å kontakte en lege og en sosialarbeider eller en terapeut for hjelp i planlegging Dell’intervensjon. Du kan invitere dem til å delta i intervensjonen slik at de kan gi relevant medisinsk og terapeutisk informasjon.

Forbered andre for intervensjonen

En intervensjon kan være et veldig dramatisk møte, lasting av følelser. Har potensial til å vekke en følelse av svik eller vred av narkomanene. Snakk med en helsepersonell for å finne ut hvordan du bedre svarer på disse situasjonene.

Sammen sammen et intervensjonslag

Følgende personer er involvert i en intervensjon:

  • Personen med avhengighet: motsatt, narkoman kan nekte å delta eller kan forlate møtet. Mer enn en intervensjon kan trenge.
  • Venner og familie: Hvis narkomanen er et barn, generelt en forelder leder intervensjonslaget. Hvis narkomanen er gift eller har en partner, kjører ektefellen som vanligvis kjører.

Å adressere en alkoholavhengighet kan være et veldig ensomt og skremmende forslag. Se hvor mange venner og slektninger som er villige til å tilby, det kan bare være økningen av oppmuntring hvis narkomanikker trenger å starte vendepunktet ditt.

Konsekvens

Ofte, første gang en narkoman er avhengige av en intervensjon, trekkes tilbake til uttalelsene og blader. Denne oppførselen skal adresseres med konsekvenser som viser hvordan seriøst intervensjonslag er. Disse konsekvensene kan inkludere tapet av besøksrettigheter med barn, tilbaketrekking av bilen eller forespørselen om å bevege seg til de er klare til å starte behandlingen.

Send til en venn

Hvert medlem av intervensjonsteamet vil snakke under intervensjonen. Dette tar sikte på å hjelpe narkomanene til å forstå bekymringene og følelsene som disse lagmedlemmene har hensyn til narkomaner og velvære.

Presenterer L’behandlingsalternativ

Når hvert medlem av intervensjonsteamet har hatt muligheten til å snakke, bør detaljerte tips presenteres for en behandlingsplan. Avhengige kan akseptere tilbudet på den tiden, eller laget kan være villig til å gi ham noen dager for å vurdere hans opsjoner.

Hva er L’Målet med en intervensjon?

L’Total abstinens fra # 8217; Alkohol er ikke alltid målet med en intervensjons- eller behandlingsprosess. Noen mennesker vil kunne lære selektiv atferd i å drikke og fjerne deg selv fra en syklus av alkoholmisbruk. Men for å gi opp alkoholen for alltid og godta en nøkternettighet er den eneste måten noen mennesker er i stand til å overvinne avhengighet. For hver person vil et team av leger og terapeuter bestemme det beste behandlingskurset og ønsket resultat.

Og hvis den kjære nekter å gjennomgå behandlingen?

I noen tilfeller er personen som er avhengig ikke klar eller villig til å akseptere ansvaret for sitt eget problem. L’Intervensjonen i seg selv kan utløse ytterligere atferdsproblemer som kan komplisere forholdet mellom arbeidstaker og medlemmer av intervensjonsteamet.

Uavhengig av resultatet av intervensjonen, er det viktig å være tålmodig og holde fast i planene for å gjøre konsekvensene. Dette kan hjelpe personen med avhengigheten å realisere Dell’Virkningen som deres drikking har på venner og kjære og kan oppmuntre dem til å se etter en behandling.