Slik Poop: 12 Remedies å gjøre hjemme

Beskrivelse

L’Øvelse og spisevaner, alder, alder, kjønn og tilstand av helse påvirker antall tarmbevegelser som oppstår på en gitt dag. Selv om det ikke er noe fast antall intestinale bevegelser som en person burde ha, er det unormalt og kanskje farlig å gjøre det tre eller mindre ganger i uken.

Ofte forårsaker forstoppelse intestinale bevegelser ikke bare sjeldne, men også vanskelig og vanskelig å overvinne. Dette fører til overdreven innsats og tid på badet.

Årsakene til forstoppelse varierer. Tilstanden kan rett og slett skyldes ting som dehydrering eller forbruk av mat med liten fiber. I andre alvorlige tilfeller kan forstoppelse være et resultat av stress, hormonelle endringer, spinalskader, muskelproblemer, svulster og andre strukturelle problemer som påvirker fordøyelseskanalen.

Hurtige moduser for å poop

Følgende raske behandlinger kan bidra til å indusere en tarmbevegelse om noen timer.

1. Ta et fibertilskudd

Fiber kosttilskudd er lett tilgjengelige og effektive i # 8217; indusere intestinale bevegelser hvis en dårlig fiber diett er årsaken til forstoppelse. De jobber ved å legge til volum eller volum til avføring. Dette bidrar til å skyve avføres gjennom tarmene og ut av kroppen.

Du kan kjøpe fibertilskudd på Amazon. Her er noen kommuner:

 • Fotball polycarvophil (fibercon)
 • Psillio (Metamucil, Konsyl)
 • metylcellulose (citrucel)

2. Spis en del av fiber rik mat

Prøv disse fiberrike matene:

 • havre
 • Hele hvetebrød eller frokostblandinger
 • Fibrøse grønnsaker og frukt
 • stige og bønner

Pass på at du drikker mye vann med disse matvarene, da det vil hjelpe videre å skyve avføringen gjennom systemet.

3. Drikk et glass D’vann

Riktig hydrering & # 8211; Typisk minst åtte glass 8 gram transparent væske per dag & # 8211; Det er nødvendig for normale tarmbevegelser. Hvis du er forstoppet og du ikke har drukket en tilstrekkelig mengde vann, kan forbruket av et stort glass D’vann eller annen gjennomsiktig væske kan utløse en tarmbevegelse.

4. Ta en avføringsmiddelstimulerende

Laxative stimulanter er utformet for å tvinge en tarmbevegelse ved å komprimere tarmen. Du kan få benkstimulerende midler på ditt lokale apotek. Noen populære alternativer inkluderer:

 • Bisacodile (Dulcolax, Ducody, Correctol)
 • Senna-Sennosides (Senokot)

5. Ta en osmotisk

Osmotiske avføringsmidler virker litt forskjellig fra stimulerende avføringsmidler. De er designet for å flytte væsker gjennom tykktarmen. Noen eksempler er:

 • Magnesiumhydroksyd (Phillips Milk av Magnesia)
 • Polyetylenglykol (Miralax)
 • magnesium citrate
 • Laktulose (Kristalose)

Med reseptbelagte legemidler er det mulig å oppnå polyetylenglykol med større motstand, også kalt PEG (Goyley, NulyLy).

6. Prøv en smørende avføringsmiddel

Smøringsavføringsmidler som mineralolje gir en jevn jakke på veggene på # 8217; tarmene, slik at avføringen kan bevege seg lettere gjennom tykktarmen og ut av kroppen. Ta mineralolje ikke mer enn to timer etter kveldsmåltid. Vent på resultater innen seks til åtte timer.

7. Bruk en stoffmykner

En vanlig årsak til forstoppelse er dehydrering, som kan forårsake harde avføring. L’Bruk av en fecess sodaser, som natriumdokumentert (magert) eller dokumentert fotball (Surfak), kan fukte avføringen ved å trekke ut vann fra Dall’tarmene. Dette gjør det mulig for faeces å komme seg ut av kroppen lettere.

8. Prøv enema

Det finnes ulike typer enemas du kan prøve. Enemas arbeider mykning av avføring nok til å produsere en tarmbevegelse. Noen vanlige typer enema inkluderer natriumfosfat (flåte), såper og enema med vann fra springen. Oppdag de riktige måtene å administrere enema på.

9. Prøv et stikkontakt

Rektale suppositorier bidrar også til å oppmuntre intestinale bevegelser som mykgjør avføringen. Prøv en glyserin eller bisacodile antagelse, som du kan finne på ditt lokale apotek.

10. Sett deg i en liten posisjon til å poop

Ta med en liten avføring på badet ditt neste gang du trenger å poop. Sett føttene på en avføring foran toalettet mens du pokker, slik at kroppen din er i hovedsak i en krokestilling i stedet for å sitte, kan hjelpe deg med å overvinne avføringen uten å belaste deg selv.

11. Trening

En lett trening, som å gå eller jogge, kan oppmuntre intestinale bevegelser ved å øke blodstrømmen gjennom # 8217; magen.

12. Prøv kolonmassasjen

Masserer tykktarmen kan bidra til å stimulere tarmene.

Endringer i livsstil som kan hjelpe deg med å kutte

Ovennevnte tips kan bidra til å oppmuntre til en rask tarmbevegelse for å lindre kortsiktig ubehag. Imidlertid kan noen livsstilsendringer også holde forstoppelse til sjakk mer permanent. For regelmessighet, prøv å sette inn disse forslagene i din daglige vane.

 • Legg til flere fibre i kostholdet ditt, med friske frukter og grønnsaker, belgfrukter, bønner og hele korn. Du bør konsumere minst 14 gram fiber om dagen for hver 1000 kalorier i kostholdet ditt. Hvis du trenger å ansette et fibertilskudd for kronisk forstoppelse, start med lav dose og øker hvis tolereres. For noen mennesker kan en stor mengde fibre forårsake hevelse.
 • Tren nesten hver dag uke med en daglig tur, jogging, sykling, svømming eller andre former for trening. En liten øvelse bidrar til å opprettholde riktig sirkulasjon og kan holde tarmene i god helse.
 • Konsumere mange væsker, hovedsakelig vann og andre klare væsker, hver dag. Mål for minst åtte 8 gram briller av lys væsker om dagen.
 • Administrer stresset ditt.
 • Ikke-8220; hold & # 8221; aldri Fecs.

Når skal du se en lege

Kronisk forstoppelse kan gjøre det vanskelig for en person fokus på deres daglige aktiviteter og aktiviteter. Hvis forstoppelse varer mer enn en uke og ikke svarer på behandling, er det på tide å konsultere en lege for å utelukke alvorlige årsaker. Kontakt lege umiddelbart hvis forstoppelsen er ledsaget av svimmelhet, tretthet, kramper eller spasmer.