Hvordan skjemme deg bort: beste stillinger, fordeler og mer

De beste velværeposisjonene

Enten med din partner, din favoritt firbenet venn eller en Komfortabel pute for kroppsstøtte, Cuddles er en fantastisk måte å eliminere stress og skape intimitet på. Men C’det er mer å skjemme bort enn bare å vikle rundt noen og hold det stramt. Cuddles er et språk D & # 8217, elsker alt hans.

Noen mennesker bor for å skjemme deg bort og holde seg til din partner når de har muligheten. Andre, ikke så mye. Reserve Cuddles for soverommet som en lansering trampoline for hovedarrangementet. Og glem den vanlige oppfatningen at menn ikke er naturlige koselige. Det viser seg at lang tid å krølle opp Mer enn kvinner.

Klemmer, skjem deg bort, massasje og kysse hverandre faller under koseparaplyen. Det er ingen rett eller feil måte å skjemme bort deg selv, men disse vanlige velværeposisjonene kan åpne veien til en Episk velvære-sesjon.

1. TheS # 8220; Spoon & # 8221;

Del på Pinterest

Skjeen er den siste velværeposisjonen. Og vi er ekte: det kan også være seksuelt. Alle kan være den store skjeen & # 8221; Når du katter, men det er ofte den største eller mest dominerende partneren. Når du er # 8220; stor spoon & # 8221;, pakk armene rundt partneren din mens du begge ligger i nærheten av din side; Magen din hviler mot ryggen. Når du er den teasponen / # 8220; din partner bryter armene rundt deg og ryggen din lener seg på magen.

2. Half Spoon & # 8221;

Del på Pinterest

Hvis den tradisjonelle skjeen forlater deg et varmt rot (og ikke i positiv forstand), vurdere Half Spoon & # 8221;. Det lar deg være nær nok til at partneren din føles varm og forvirret, men langt nok til å høre deg klaustrofobisk.

3. Bed & # 8220; Cheek Cheek & # 8221;

Del på Pinterest

I denne posisjonen din er du og din partner adressert i motsatt retning, men baken og den nedre delen av bakover. Knærne er ofte bøyd, selv om du kan strekke et ben og leke med bena hvis du føler deg lekfull. Denne posisjonen betyr at du vil opprettholde en forbindelse med partneren din, men fra verdien til din frihet og søvn er på toppen av agendaen din.

4. L & # 8216; / # 8221; bryllupsreise omfavnelse & # 8221;

Del på Pinterest

Kuddler er overdrevet når forholdet ditt er i fasen av bryllupsreisen, og du og din partner har aldri nok nok l’en av de # 8217;. Du vil ha intertwine, selv under søvn. I posisjon & # 8220; bryllupsreise omfavne & din partner takle deg og intrikate lemmer. Du er så nær, du kan høre morgenpustet lukten. Men det spiller ingen rolle fordi du er vill l’en for # 8217;.

5. The & # 8220; Treasure Cradle & # 8221;

Del på Pinterest

Denne posisjonen brukes ofte når du må mates. Partneren din ligger på ryggen og holder deg mens hodet ditt hviler på brystet. Det er en trøstende form for kosninger som skaper følelser av tillit og velvære.

6. L & # 8216; Hug of Legs & # 8221;

Del på Pinterest

Liker & # 8220; Cheek in Cheek & # 8221;, denne stillingen er populær når søvn er din prioritet, men fortsatt vil ha fysisk kontakt. Etter å ha funnet både praktisk beliggenhet, sett ett ben over den av partneren din. (Husk at du kanskje må justere beinet hvis det er litt og # 8216; det gjør det ubehagelig.)

7. The & # 8220; Pillow for Ass & # 8221;

Del på Pinterest

Hvis du liker å grave og bruke partnerens sitter som en pute, kan du unngå nær kontakt eller du kan føle underdanig. Eller du kan bare trenge mer polstring for å plassere hodet på.

8. The & # 8220; kneet pute & # 8221;

Del på Pinterest

Sett hodet på partnerens knær er en lekfull posisjon. Også vise tillit, når du forlater partneren din mer sårbar. Denne plasseringen gjør det enkelt å rive et kyss eller to & # 8230; eller tre. Er det perfekte stedet for å se ditt favoritt Netflix-program uten grenser. Oransje er ny svart, noen?

9. The & # 8220; Draped Arm & # 8221;

Del på Pinterest

For dette stedet er du og din partner foran armene dine innpakket i # 8217; en rundt den andre. Du er ansikt til ansikt, som er fantastisk hvis du prøver å være romantisk, men distraherer hvis du vil sove & # 8230; Du føler aldri at noen stirrer på deg?

Fordi du burde skjemme bort deg mer

Coccole gjør det bra i den åpenbare følelsen, men de er også gode for helse. Det er hvordan:

Skape mer tilfredshet og seksuell intimitet

Kuddler fører ofte til den fysiske intimiteten, men til og med bortskjemt etter kjærlighet; kjærlighet er viktig. Sekund 2014 Studio, Par som knuste etter kjønn har rapportert større seksuell tilfredsstillelse og større tilfredshet i rapporten.

Øk sammenhengen mellom venner

L’oksytocin kalles ikke & # 8220; l’Cuddly hormon & # 8221; uten grunn. Det er utgitt når du skjemmer deg bort og får deg til å føle deg kjærlig og tilkoblet. C’Det er også et sosialt bindende aspekt med oksytocin. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at oksytocin hjelper deg med å binde med de i din begrensede sirkel. Med andre ord, flere kosninger med dine beste venner, jo nærmere din bånd vil være.

Ytterligere informasjon: Helsemessige fordelene av helsen; intimitet «

Øk immunforsvaret

Hvis du gjør den svenske massasje delen av din velvære rutine, vil immunforsvaret ditt forbedre spillet ditt. Svensk massasje er en massasje teknikk som bruker lange og glidende egenskaper, avgjørende kneading og flekker. Sekund 2010 studio, Folket som fikk en svensk massasje hadde:

  • Flere hvite blodlegemer som bekjemper sykdommer (lymfocytter)
  • Mindre enn et hormon (arginin vasopressin) som øker kortisolen, L’stresshormon
  • En reduksjon i eksisterende kortisolnivåer
  • En reduksjon i cytokiner som kan forårsake betennelse

Det hjelper deg med å kommunisere følelser

Forskning & # 8211; Undersøkelser Bekreft at berøring er en måte å formidle følelser som kjærlighet, takknemlighet og sympati blant dine kjære. Lykke og tristhet kan også kommuniseres gjennom kontakten. Overraskende, resultatene av en 2009 studie Han oppdaget at berøringen også favoriserer følelsesmessig kommunikasjon mellom fremmede.

Senker blodtrykket

Touch har en beroligende effekt som kan senke blodtrykket. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han har vist at korte perioder med håndholding og omfavnet ned det diastoliske og systoliske blodtrykket. L’Hypertensjon er knyttet til hjertesykdom og hjerneslag, så vanlige kosninger bør være en del av en hvilken som helst behandlingsplan for hypertensjon.

Lindrer stress og # 8217; angst

Ifølge en 2004 studie, Massasje i form av kjærtegn, klemme og strekking kan bidra til å lindre stress og # 8217; angst Øk dopamin og serotonin i kroppen. Disse to nevrotransmittere bidrar til å justere humøret ditt. Dopamin regulerer også midten av glede i hjernen.

Bidrar til å lindre smerte

Koser i form av terapeutisk berøring kan også De har makt til å redusere smerte. Terapeutisk berøring er metoden for å legge hendene på eller i nærheten av kroppen for å balansere energien og fremme naturlig helbredelse.

Bunnlinjen

I dagens hektiske verden er det lett å ofre intimiteten og vanskelig å finne tid til å slappe av og lade opp. Coccole hjelper deg med å gjøre begge deler og holde kontakten med de menneskene du elsker. Så hva venter du på? Omfavner, kose, kyss og kjærtegn hver gang du har muligheten. Finn de velvære posisjonene som fungerer for deg og skjem deg bort med partneren din, vennene dine og kjæledyrene dine. Det gjør deg god, kropp og sjel.

Les på: 6 yoga posisjoner for å lage lenker å gjøre med en partner »