8 nye generasjons menstruasjonsprodukter

Kostnaden for menstruasjonsprodukter kan virke ubetydelig. COS’er en annen 25 cent buffer, men?

Men ifølge en markedsundersøkelse representerer produktene til den feminine hygiene a 23 milliarder dollar av global industri, Med l’forventning til å vokse & # 8211; en figur som er vanskelig å kvalifisere som disponibel inntekt.

Videre, Frost Consulting Company & Sullivan har gitt ut data som indikerer at kvinner er 75 hundre mer sannsynlig Bruk digitale helsetjenester sammenlignet med menn. Ikke bare det, arbeideralderen kvinner bruker 29% mer per innbygger for helsevesenet for menn.

Kort sagt, kvinners helsevirksomhet & # 8211; og spesielt av menstruasjon og # 8211; den er stor. Og markedet reagerer ved å utvikle produkter alle’tegn på praktisk, komfort og kontroll.

Du er klar til å tenke på helsen? Les disse åtte innovasjonene som er opprettet for å overvåke og administrere perioder på nye måter.

Nannopad

 • Hvem kunne elske ham: alle som ønsker et absorberende med fordeler
 • Pris: $ 7 FOR SALVALIP

Denne puten er laget for multitasking. I tillegg til å håndtere tunge strømmer, Nannopad inneholder & # 8220; nanoparticles & # 8221; Microsize som sies å hjelpe med sirkulasjon og til slutt føre til mindre ubehag og # 8211; Vi snakker om farvel, kramper. Den patenterte nannogen teknologien hevder også å rense puten for å redusere lukt og bakterier. Videre er det laget med 100% organisk bomull og blir entusiasme for pusten. Få din første gratis boks med abonnement.

Livia

 • Hvem kunne elske ham: de som anser deres beste venn ibuprofen
 • Pris: $ 149

Piller for å lindre smerte går hånd i hånd med perioder. Denne gadgeten av Livia Det er ute for å forandre alt dette. Det sies at det virker ved å sende impulser til hjernen som aktiverer den for ikke å oppfatte ulempen. Det angriper bare to klistremerker på huden, mer eller mindre rundt området der du føler smerte, og kroker pulsatoren som er koblet til buksene. Du kan justere pulsrytmen for å øke eller redusere intensiteten, avhengig av hvordan du føler deg syk. Du kan finne en her.

Looncup

 • Hvem kunne elske ham: jenter som vil vite alt om deres strøm
 • Pris: TBA

Hva har begynt som et kickstarter-prosjekt, blir sakte en realitet. Dette er den første menstruasjonskoppen & # 8220; intelligent & # 8221; i verden, som passer sammen med smarttelefonen din via Bluetooth. Lar deg vite hvor full koppen er, og når det er på tide å oppdatere det. Ikke bare det, LOONCUP sporer også væskefarge og analyserer syklusen din, og du kan sammenligne måned etter måned via A’app. Siden endringer i mengden blod hellet og i blodet av blod kan være forgjengelige indikatorer for problemer som livmorfibroider eller tidlig overgangsalder, kan denne innovasjonen hjelpe med for tidlig intervensjon. Finn ut mer om LOONCUP og få tilgang til forhåndsbestillingslisten her.

min.Strømme

 • Hvem kunne elske ham: fansen av pads som trenger ro
 • Pris: TBA

Padsene har to hoved ulemper: potensial for tap og risiko for giftig sjokk syndrom hvis venstre for lenge. min.Flow hjelper med begge deler. Skjermen lar deg vite når ditt interne absorberende er fullt. Bare krok halen av bufferen til skjermen og fest skjermen til buksene. Ikke bare blir du varslet i tide for å unngå overløpskrisen, men dataene samles inn og overføres til A’app slik at du kan overvåke flytforskjeller, dag etter dag eller måned etter måned. For å gå inn i listen og finne ut når min.Flow vil være tilgjengelig for L’Bestill, gå her.

Dame buffer applikator

 • Hvem kunne elske ham: kvinner som hater avfall
 • Pris: 17 pund og over ($ 22)

For tiden finansiert på indiegogo.com og i prototypefasen, dame Det er annonsert som den første applikatoren for gjenbrukbare pads. Før du tenker & # 8220; å vurdere dette: Bruk selvrensende teknologi og medisinsk kvalitet. Alle kommer med sin egen krukke, reisesak og seks organiske dame merkevarebabber. Dette produktet sendes fra Storbritannia, og vil være tilgjengelig i august.

Belbeat

 • Hvem kunne elske det: # 8217; nysgjerrig og forsiktig eggløsning
 • Pris: $ 119- $ 199

Dette tilbehøret av Belbeat Det er spesielt laget slik at kvinner kan lære om deres interne nivåer av stress, reproduktiv syklus og alt annet. Bruk den som et armbånd, et halskjede eller et klipp. Uansett hva du gjør det, er denne grasiøse natursteinen juvelen utstyrt med intelligent teknologi som synkroniserer trådløst med A’app hvor du kan få ulike statistikker, selv under eggløsningen, i tillegg til påminnelse, som når man tar prevensjonspillen . Du finner her.

Gladrags

 • Hvem kunne elske ham: land elskere overalt
 • Pris: Abonnementer er $ 14.99- $ 24.99 per måned

En stoffbuffer Abonnementstjeneste: Hvordan går det for den moderne hygiene? Abonner på Gladrags og motta en ny hygienisk absorberende månedlig. Det er en fin måte å lage samlingen din, eller du kan engasjere for en innledende pakke. Gladrags er håndlaget til Portland med vakre naturlige stoffer. Og dette er bare en av fordelene. Fordi du kan gjenbruke dem etter vask, vil du spare penger med hensyn til disponible elementer. Også, du sender ikke noe til deponi. Du kan finne en boks her.

Cora

 • Hvem kunne elske ham: Den som mener at det er en bedre måte å håndtere den kvinnelige hygiene på
 • Pris: $ 11 og utover, per måned

Hvis du har en tendens til å grave mot merkene med en filantropisk fordel, så Cora og for deg. Selvfølgelig, hver tredje måned vil du motta godt pakkede bokser som inneholder alt, fra pads og absorbenter til klær som du kan bruke til å oppdatere deg selv. Men den beste delen er at for hver måned du kjøper, donerer Cora en måned med menstruasjonsprodukter til en trengende jente. Start A gratis prøveperiode Nå.

Kelly Aiglon er en livsstiljournalist og merkevarstrategi med en spesiell oppmerksomhet på helse, skjønnhet og velvære. Når det ikke skaper en historie, kan du vanligvis finne den i dansestudioet mens du lærer Les Mills Bodyjam eller SH’Bam. Du og din familie bor ute Chicago, og du kan finne den Instagram.