Slik kjører du cunnilingus: 32 tips, teknikker og andre

Del på Pinterest

Jewel strøk, spise boks, licks bønne, cunnilingus & # 8230; Denne kopierte seksuelle loven kan være varmt å gi og motta, så lenge donoren vet hva de gjør.

Det er her dette Cunnilingus Cot-arket kommer inn i spill.

Rull ned for alt som vulva-havers vil at du skal vite om # 8217;.

Første ting

Før vi går ned, legger vi ting i vulven klar: de er alle forskjellige!

Alle har en lukt

Vulvene kan virke blomster (skrik georgia eller # 8217; Keeffe), men Odorano (* panting *) som en vulv. Noen har en saltet eller kopiert lukt, mens andre har en musky eller skinnaktig lukt.

Og med mindre du beskriver det’lukt som fisk eller dårlig & # 8211; eller er ledsaget av en uvanlig eksos eller kløe & # 8211; alt er bra.

Og alle har en smak

Selv den samme skjeden kan ha en annen smak av dag i dag & # 8221; sier L’Sarah Sloane Sex Educator, som holdt leksjoner av sexleksaker a Gode ​​vibber Og Tonehøyde Siden 1991.

& # 8220; [er] basert på ting som en diett, hydreringsnivåer, narkotika, hvor personen er i sin egen syklus og mer.& # 8221;

Labia er tilgjengelig i mange farger, former og størrelser

Å se andres lepper for første gang er hvordan du åpner en boks med assorterte sjokolade: Du vet aldri hva du får.

Noen lepper slengte og svinger frem og tilbake. Andre er korte eller asymmetriske eller buede. Det er ingen normale lepper #lewk.

Så det gjør pubic hår

Pubic hår har samme stil, tekstur og lengde på hodet håret.

«Noen helt fjerne håret, andre kutter dem i en form eller en tegning, andre gjør ingenting og» 8221; sier Sloane.

Oralsex har fortsatt risiko

Graviditet kan ikke være en risiko, men mange seksuelt overførbare infeksjoner (IST) kan være utbredt gjennom oralsex.

Din plan D’handling: Snakk med partneren din for deres status for seksuelt overførbare sykdommer før du diskuterer det og anser L’bruk av en tanndam.

Hvis du ikke har tilgang til en dam, kan du:

 • Kutt en kondom som dette.
 • Klipp en latexhanske som dette.
 • Bruk gjennomsiktig film.

Vanlige spørsmål

Hvis du leser dette, er det sannsynlig å håpe å bryte ned noen med en vulva. Så la oss svare på dine spørsmål, stat.

Seriøst, Dov’er klitoris? Fordi jeg ikke finner det?

Den ligger øverst på det punktet hvor de to interne leppene er sammenføyet. & # 8220; Trail sømmen til leppene til navlen til partneren din for å finne klitorisen & # 8221; sier Sloane.

Du kan også bruke fingrene til å forstørre leppene dine for å gjøre klitorisene mer synlige.

Husk at den delen av klitoris som du vanligvis kan se og føle, er bare toppen av’isfjellet. Klitorisen selv utvider noen få centimeter tilbake i kroppen.

Jeg må virkelig skrive l’alfabet med mitt språk?

Nei! Ifølge Sloane trenger de fleste samme identiske berøring igjen og igjen for å nå orgasmen, og deretter slikke alfabetet er alfabetet er det nøyaktige motsatt av det du bør gjøre.

Jeg burde slikke det som en iskegle?

Egentlig er det ikke en dårlig ide å starte. & # 8220; Start som om du prøver å slikke all iskrem i juli & # 8221; sier Sloane.

Tenk på lange og myke licker, i motsetning til fugler som ligner på fugler.

Hva gjør jeg hvis håret sitter fast i munnen?

Dette er NBD. & # 8220; pinlig seksuelle ting skje og er ikke et stort problem i det hele tatt, sier den seksuelle læreren Tara Struyk, medstifter av Kinkly, En online ressurs for seksuell velvære.

Stopp, fiske håret ditt og deretter tilbake dit inne.

Hvordan vet jeg om jeg går bra?

Spørre! Det er så enkelt. Noen setninger for å prøve:

 • & # 8220; foretrekker denne [demo a] eller denne [demo b]?& # 8221;
 • & # 8220; Jeg kan gå videre?& # 8221;
 • Dette presset gjør at du føler deg bra?& # 8221;

Struyk sier at selv kroppen deres burde gi deg indikasjoner. For eksempel beveger de seg mot deg eller går bort fra deg?

Hvis partneren din nærmer seg, er det sannsynlig å føle seg bra. Hvis du beveger deg bort eller klemmer beina, kan følelsen være for intens, og du må kanskje komme tilbake.

Hvor lenge skal jeg gjøre det?

Sloane sier at vulva eierne i gjennomsnitt tar fra 20 til 45 minutter for å nå orgasmen.

Det betyr at du slikker deres bønn så lenge? Hvis din partner du samtykker, og du har det gøy, kan det!

& # 8220; Gi noen muntlig til det punktet du ikke har det gøy alene, er ikke en flott spillplan & # 8221; legger til Sloane. & # 8220; Det er godt å bytte til noen og deretter komme tilbake.& # 8221;

Jeg må sette inn språket mitt i skjeden?

Bare hvis de kommuniserer at han vil like det! Mindre trykk på språket, mer berøring med tungen din er vanligvis bedre.

Og hvis de har menstruasjon?

Alle har forskjellige nivåer av komfort og seksuelt overførbare sykdommer som overføres av væsker, kan spres gjennom menstrual blod, deretter sjekke med partneren din.

Ting å gjøre og ikke å gjøre generelt

Hver kropp er annerledes, så du vil sannsynligvis måtte teste forskjellige teknikker for å finne ut hva partneren din fortsetter. Her er noen generelle tips for å fortsette mens du får en blowjob.

Kom inn

Hvis du kjører cunnilingus fordi du tror det er hva & # 8220, du burde & # 8221; gjør, eller du er halv absurd, din partner vil vite det.

Så hvis du vil være der, vær helt der.

De fleste vulva eiere har blitt sosialisert for å tro på ikke å fortjene glede og føle seg skyldig til å være i sentrum under sex.

Å være fullt til stede og entusiastisk kan bidra til å lindre noen av disse bekymringene og la dem virkelig nyte sex!

Sett rytmen

Start lyset og øker sakte press og hastighet. & # 8220; Det er lettere for noen å be om mer enn å måtte be deg om å komme tilbake & # 8221; sier Sloane.

Vær oppmerksom på kroppsspråket

Ikke-verbale signaler er fortsatt signaler. Innstilt på partnerens puste modeller, på vei der sidene vipper mot eller vekk fra leppene dine og hva hendene gjør.

Stol på oss, hvis han liker det du gjør, vil de gi deg beskjed.

Blokker øynene dine

I resepsjonen vil noen mennesker holde øynene for det meste stengt, og de vil slappe av i følelsen. Andre nyter utsikten over sin partner mellom bena.

I alle fall, ifølge Sloane, er ingenting mer intimt enn å etablere en visuell kontakt med en partner under det muntlige spillet. Gå videre og se din partner fra tid til annen.

Gjør litt & # 8216;

Stønn mot partnerens kropp kan skape en varm og støyende følelse som virker utrolig på deres vulva. Selv tygge lyder, aspirat og spyt er bra (les: oppmuntret).

Bruk hendene dine

Husk hva vi sa om klitorisene som strekker seg tilbake i resten av kroppen? Bruk hender er en fin måte å dra nytte av alt ditt fornøyelsespotensial.

Skriv inn fingrene om to tommer i skjeden og finn deres poeng g. Eller bruk dem til å forstørre Loveres lepper for å gi munnen din mer direkte tilgang til deres rubin.

Endre ting

Mens de fleste vulva-eiere trenger en direkte og konstant klitorisstimulering for å nå orgasme, sier Struyk: Hvis du konsentrerer deg for mye, er du sannsynlig at partneren din er overfølsom og kanskje irritert & # 8221;.

Hans anbefaling? Varierer trykk, rytme og teknikk til partneren din er nær for å holde følelsen hyggelig, ikke irriterende.

Når Grunnleggeren lærte, er du klar til å gjøre flyttingen din

Klar til å gå i sentrum? det er hvordan.

Hvordan har du det?

Akkurat som med penetrativ sex, gjør Preliminaries en lang vei. Hvorfor ikke starte med et kyss på nakken eller leppene og kysse ham over hele kroppen?

Du vil slå de viktigste erogene områdene som ørene, fingrene, brystvorter, navlen, den nedre delen av magen og # 8217; lårinnredningen.

Sloane sier en god praksisregel er å ta tre ganger lenger for å komme til den faktiske muntlige sexet som du tror du trenger.

Plasseringen er viktig?

L’misjonær oral & # 8211; med mottak av partner på baksiden & # 8211; er en favoritt cunnilingus.

Hvis det er ubeleilig for nakken, legg en pute under partnerens sider for å løfte dem. Eller spør dem om å ta med seg på kanten av sengen og knelte foran dem.

Facesitting og 69 (eller tilbøyelig 69) er andre alternativer. & # 8220; Pass på at du bare er i din komfort, slik at du kan nyte det tilstrekkelig & # 8221; sier Struyk.

Klær eller ingen klær?

Tør din partner gjennom undertøy og slikke den langs sømene er varmt. Og hvis partnerens klit er svært følsom, kan dette også være deres preferanse.

Sannsynligvis, men begge til slutt vil du ønske å fjerne undertøyet.

Og for det? Du kan spørre & # 8220; Jeg kan ta dem av?& # 8221; O & # 8220; du er klar til å få deg til å smake?& # 8221;

Når du får samtykket, gå videre og trekk den ned!

Ok hadet. Og nå?

Til å begynne med er mange mennesker klar over sine vred.

Mens de fleste ikke liker å ha dine egne åpne munnstykker, er det nå en god tid å tilby dem et kompliment. Er vakker? De har en god lukt? Ikke se’tid til å smake dem? La ham få vite det.

Nå som du har verdsatt sin kropp, prøv noen av disse teknikkene.

Hva gjør jeg med mitt språk?

Cunnilingus er ikke et gyldig spill for alle. Erfaring med forskjellige rytmer, trykk, posisjoner og bevegelser for å finne det som er bra for din nåværende partner.

& # 8220; Start med et bredt og delikat trykk, fortsett deretter derfra & # 8221; foreslår struyk.

Noen teknikker for å prøve:

 • opp og ned
 • Klart med urviseren
 • Med urviseren sirkler
 • side ved side
 • knappen på et punkt
 • Vikle munnen rundt klitoris og suge litt

En ting å merke seg: Ikke alle elsker direkte stimulering, så du kan faktisk ende opp et sted veldig nært, men ikke direkte, til klitoris selv.

Hvordan jeg holder tennene bort?

Faktisk er dine chompers mindre et problem enn du tror. Bekymret? Guide med språket og skaper et lite belegg rundt fangene med lepper.

Jeg kan ta det til territoriet til Rim Job?

Åpenbart! Så lenge partneren din gir deg det grønne lyset. Bare ikke gå bakfra fremover: så du kan introdusere bakterier fra # 8217; anus til vagina / vulva av partneren din, som kan øke risikoen for infeksjon.

Hva gjør jeg med hendene mine?

Ikke vær sjenert, du kan absolutt spise med hendene dine, så lenge partneren din samtykker.

& # 8220; hvorfor la dem være enestående når du kan røre [din partner] et annet sted og stimulere dem enda mer?& # 8221; sier Struyk.

Noen alternativer: Bruk dem til å redigere og rette partnerens brystvorter, for å trenge inn i front- eller bakhullet på partneren din eller for å holde partnerens sider på plass mens du gni mot kysseren din.

Jeg burde prøve penetrasjon?

Bare hvis partneren din kommuniserer at han vil gjerne gjøre det.

Hvordan kan jeg legge til sexleksaker til blandingen?

Enten du beholder dem, sier at partneren din holder dem eller legger dem, sier Sloane at vibratorene til Punto G-innsettet, dildoer og analplugger kan forbedre opplevelsen.

Jeg burde stoppe her? Hva skal jeg gjøre neste?

Ikke c’det er måte å vite på forhånd for hvor lenge du blir der, hvis de når orgasmen eller hva du skal gjøre etter licking. Hold disse forslagene i buksens baklomme og følg strømmen!

Hvordan vet jeg om jeg må fortsette?

Hvis partneren din klager eller holder hovedstoppet, er det sannsynlig at du ikke vil stoppe. Så lenge du har det gøy, fortsett å gjøre akkurat det du gjør.

Ikke la spenningen få deg til å gå raskere eller vanskeligere, fordi dette faktisk kan ødelegge tempoet i velvære som du har etablert og # 8221; sier Sloane.

Eller hvis de vil at jeg skal gjøre noen’andre?

At jenta har nådd orgasmen eller mindre, hvis du trekker henne tilbake i ansiktet ditt eller skyver deg bort, kan de være ferdige.

Sjekk hva de er Braming etter. En forfriskende kose? Penetrerende sex? En ryggmassasje?

Husk: Bare fordi du ga dem hodet, betyr det ikke at du har hodet ditt. K?

Og når alt er sagt og gjort?

Ferdig? Av ‘8216; til kjæresten din for å vite hvor mye du likte å diskutere det.

Selv krydret: La deg bli smakt på leppene dine som du sier hvor mye du elsker deres smak.

Bunnlinjen

Cunnilingus kan bringe undertøy i soverommet. Så gå videre, kyss dem på de andre leppene!

Gabrielle Kassel er en velværeforfatter basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en marina person, prøvde hele 30-utfordringen og spiste, full, børstet, vasket og vasket med kull, alt i navnet på journalistikk. På fritiden kan du finne lese selvhjelpsbøker, flatbenk eller poledans. Følg den opp Instagram.