Slik forhindrer du rynker og nakkesmerter under søvn

En av de mindre ventet årsakene til rynker er bare soveposisjon. Hvis du sover på din side eller på magen din, kan ansiktet ditt presses mot puten, noe som forårsaker bretten på huden og dannelsen av vertikale rynker.

Siden vi også bruker omtrent en tredjedel av livet vårt, sover, disse & # 8220; søvnlinjer & # 8221; de er gjentatte ganger forsterket og påtrykt i huden din over tid, som folder i skinnsko. Den beste måten å unngå dem sover på ryggen.

Tren til å sove på ryggen

En enkel (og gratis) måte å trene til å sove på ryggen er å bruke et rullet håndkle under nakken.

Et håndkle i stedet for en pute eliminerer muligheten for at ansiktet ditt mot tørr bomull i løpet av natten. Flater også rynker på brystet de kan danne når du sover på din side.

Rollingsmetoden til håndklær

  • Tørk … Håndkle og glatte klumper.
  • Brett det i halvparten (fra den kortere siden til den kortere siden).
  • Ta den korte siden og begynn å rulle den tett.
  • Bruk hårbandene eller strengen og binder endene slik at det ikke sokker i midten av natten.
  • Fjern puten og legg håndkleet der nakken går.
  • Ligge på baksiden, slik at håndkleet støtter nakken.
  • Hvis håndkleet ikke er behagelig, kan du eksperimentere med større eller mindre håndklær eller plassere en lav pute under hodet. Det skal være solidt og adherent, og trykke på hodet.

Men den virkelige fordelen med å sove med et rullet håndkle under nakken? Reduksjon av risikoen for nakkesmerter. Denne improviserte puten støtter virkelig nakken din mens du beveger deg om natten. Jo mer det ruller det opp, jo vanskeligere, etterligner de avslappende effektene av en skumrull uten all smerte.

Profesjonell sminke: Hvis hodet ditt ikke er stoppet på håndkleet (eller faller fra hverandre om natten, selv når du vikler elastikkene rundt endene), velger du en silke eller kobberpute. Du kan finne dem på nettet for $ 20 til $ 40.

Michelle forklarer vitenskapen på foten av skjønnhetsprodukter oppe Laboratorie muffin skjønnhet vitenskap. Han har doktorgrad i syntetisk medisinsk kjemi. Du kan følge den for skjønnhetsbaserte forslag Instagram Og Facebook.