Slik bruker du en vibrator: 35 tips for onani og sex mellom partnere

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Ny til vibratorer? Slik får du den beste verdien for pengene.

At du bruker den alene eller med en partner, kan en livlig venn gjøre ditt seksuelle liv mye mer interessant.

Pleasure Partner

& # 8220; Vibratorer er verktøy som gir glede i ditt sexliv og sier stater Cassandra Corrado, En seksuell lærer informert om traumer.

Dette gjelder spesielt for personer med nedsatt mobilitet og visse funksjonshemminger, som kanskje ikke kan nå eller stimulere kjønnsorganene sine & # 8221;.

Idem for folk med større kropper som har problemer med å nå sine stykker, sier L’Carly S fornøyelsespedagog., Grunnlegger av Dildo eller dildon’t.

«Noen mennesker som har lidd seksuelt traumer, oppdager at følelsen av hender på kroppen deres er en utløsende faktor & # 8221, legger til Corrado. & # 8220; for disse menneskene, kan du være i stand til å onanere med hender fri kan være utrolig kurativ.& # 8221;

Innkjøp i butikk vs. på nett

& # 8220; Hvis du kan, gå til en butikk & # 8221;, sier Corrado. Du er i stand til å få hendene på vibratorene du kan kjøpe, og det er sexeksperter på gulvet som kan svare på eventuelle spørsmål du kan ha.& # 8221;

Hvis du ikke bor i en by hvor sexbutikker feminister og seksuelt positive er i overflod, er det noen fantastiske forhandlere av online sexleketøy som er diskret:

En ytterligere fordel med online shopping? Brukeranmeldelser! De er nesten alltid utrolig lange, kreative og overraskende beskrivende.

Bare ikke å basere kjøpet ditt utelukkende på en Internett-person som garanterer det.

& # 8220; Hva fungerer for en persons kropp, kan ikke fungere for din Carly S / # 8221;.

Tenk på hvilke følelser du allerede liker

Del på Pinterest

Ikke c’det er nødvendig for å fullt ut gjenoppfinne hjulet (er, gni). Tenk på hvilke følelser du allerede liker under sex i par eller solo.

; Vet hvilke steder du liker å bli rørt, kan gjøre det lettere å finne et verktøy som hjelper deg med å berøre det stedet på en fin måte, sier Carly S.

Hvis du liker klitorisk stimulering

Nub-dekk på forsiden! Hvis du foretrekker å spille uten penetrasjon, eller elsker å skinne perlen din under vaginal-penetrerende forhold, velger du en klitorisvibrator.

Noen ganger kalt ekstern vibrator, er det, typen, en milliard av forskjellige typer og former for klitvibratorer.

Kjøp kule vibratorer som vi-vibe tango e Palm Palm. Disse er små, roligere, vibratorer med summende vibrasjoner som bare fokuserer på A’område, forklarer Carly S.

Gi en’se på vibratorene på staven som tverrsnittet. Ha et langt håndtak for et lettere omfang, de er mer støyende og mye mer intense.

Griper steinformede håndholdte vibratorer, som vi-vibe ønsker eller Dame Pom, som i utgangspunktet er en midtbane mellom de to.

Siden leketøyet kan holdes i forskjellige vinkler, fungerer palmvibrasjoner bra for folk som nyter en bred stimulering av &. Vi er oppvarming, men trenger målrettet stimulering for å gå ned.

Når du kjøper en’klitorisk atmosfære, vil du legge merke til at C’er en annen type leketøy kalt Clitoral Suge Vibrators.

Disse er ikke teknisk vibratorer. De bruker luften til å skape en følelse av å suge på klitten din.

Dessverre, den eneste måten å vite om du liker et leketøy for klitoralsuget, er å prøve det & # 8221; sier Carly S.

Hvis du liker å suge klitoris under oralsex, verdt å prøve Womanizer Premium eller Satisfyer Pro, sier han.

Hvis du liker (eller tror du kan sette pris på) den indre vaginale stimulansen

Tenk om du liker dyp eller litt overfladisk.

Under penetrativ sex finner du deg selv å trekke din partner dypere inni deg? Elsker doggy stil eller ri på toppen?

Det er sannsynlig å være fordi du liker å ha livmorhalsen (punkt c) eller stimulert front (punkt a), både på baksiden av vaginalkanalen.

For å kopiere denne dype følelsen, eller dyp og full, velger du en lang vibrator som kan settes inn som Lelo Liv 2, morsom fabrikk stronic g o Ikke-koblet bender.

Hvis du imidlertid liker å ha stimulering av noen få forsiden av din vaginale kanal, liker du sannsynligvis stimulering av punkt g.

Kjøp en vibrator av punkt g som Lelo Gigi, Lady Bow, eller tilfredsstille petting hippo i stedet.

Hvis du liker det (eller du tror du kan sette pris på) intern og ekstern stimulering

Du vil føle deg som en «8217; kanin atmosfære, som har en & # 8220; Tree & # 8221; lengre for intern bruk og et eksternt angrep for klitstimulering.

Dette er faktisk typen leketøy carly s. Anbefaler oftere til nye vibrerende brukere. & # 8220; siden det ikke er nødvendig å bruke det internt hvis du ikke vil ha det, er de veldig allsidige.& # 8221;

Noen kaninvibratorer anbefalt av eksperter du finner online:

 • Lelo Ina Wave
 • Vi-vibe nova
 • Sjarmerende tilfredsstillende Bunny

Hvis du liker det (eller du tror du kanskje liker det) anal stimulering

Ja, det er vibratorer som kan gi deg en gave av anal glede (og kanskje til og med en anal orgasme).

Tenk om du vil ha noe som svarer det analforholdet, noe som betyr at det kan bevege seg og skyve innvendig og ut av deg, eller noe går inn og forblir stoppet (som en stikkontakt).

& # 8220; Hvis du kjøper et leketøy som går inn og ut, og du skal bruke det alene, vil du ha noe som har nådd & # 8221; sier Carly S.

Anbefal en dobbel ende pulserende dildo som LoveHoney Strapless Strap-on eller Fun Factory Share.

Hvis du foretrekker den vedvarende trykkfølelsen, anbefaler du en vibrerende analplugg som B-Vibe-rimming pluggen.

& # 8220; Uansett det leketøyet du legger i rumpa, husk at det må ha en base som holder den fast plantet ut av kroppen og sier.

Hvis du liker det (eller du tror du kanskje liker) prostatisk stimulering

Corrado forklarer at prostata er funnet fra 2 til 3 knokker i dybden i endetarmen i folket som har penis.

& # 8220; stimulere dette stykket stoff kan være veldig hyggelig fordi prostata har mange nerver og er veldig sensitiv & # 8221;.

I motsetning til de fleste andre anal leker, som er rett eller laget av gulrot, er Lelo Hugo og andre prostata leker buet for å hjelpe deg med å nå Point P.

Pass på at du bare begynner sakte.

; Hvis du aldri har utforsket prostatisk stimulering før, bruk leketøyet uten først å aktivere vibrasjoner & # 8221; sier Corrado. & # 8220; Vibrasjoner kan være for intense for noen.& # 8221;

Hvis du liker det (eller du tror du kanskje liker det) stimuleringen av penis

Det første spørsmålet å svare på er: Vil du prøve vibrasjoner og innsnevring, eller bare vibrasjon?

Den vanligste penisvibratoren er en phallic ring med en vibrator festet & # 8221; sier Corrado. Disse går rundt bunnen av penis for å begrense blodet, og legge til vibrasjoner til penis.

En vibrator for penis, som Lelo Tor 2, kan også brukes under penis-vaginale rapporter for å stimulere klitoris av vulva-eieren.

«Hvis du ikke vil tvang, er det også pulserende masturbers som Hot Octopus Pulse Duo, som du kan bruke til å onanere din penis eller sette inn din penis og la leketøyet gjøre din plikt & # 8220;, sier Corrado.

Uansett hva du har, sørg for at det er trygt for kroppen din

Dessverre er det fortsatt noen vibratorer på markedet som ikke er trygge for kroppen. Dette betyr at kjøpet av A’atmosfæren krever litt & # 8216; av erfaring av forbrukere.

Porøs> porøs

Porøs i hovedsak betyr at det er mikroskopiske hull i leketøyet (som du ikke vil kunne se) som kan felle bakteriene og hindre deg i å få leketøyet helt rent & # 8221; forklarer Corrado.

& # 8220; Hvis du ikke fullt ut kan rengjøre leketøyet, når du bruker det, kan du introdusere bakterier i brikkene dine, noe som kan forårsake infeksjoner.& # 8221;

Du vil ha et leketøy laget av et ikke-porøst materiale (les: helt rengjøringsmiddel), som:

 • silikon
 • ABS plast
 • rustfritt stål

For de som bruker atmosfæren for første gang, er silikon det beste

I tillegg til å være helt trygg for kroppen, overfører silikon vibrasjoner veldig bra, det er super mykt og veldig lett å rengjøre.

Hvis du føler deg ekstravagant, kan du se på Chrome Collection Wand.

Finne Staven peker Palmformet vibrator, mens The Wand Grand Bullet Online Oversized Bullet Vibrator.

Tenk på andre klokker og fløyter du kanskje vil ha

Sexteknologi opplever en infernal tid.

Den gode nyheten er at hvis C’Det er en funksjon du leter etter, det er definitivt et sexleketøy på markedet som jeg kan.

Dårlige nyheter er at alle disse alternativene kan være litt & # 8216; undertrykkelser.

Tenk på hvilke funksjoner du vil bruke eller hvorfra du vil ha nytte i stedet for å prøve å få den mest teknologiske vibratoren tilgjengelig & # 8221; sier Carly S.

Vanntett

Hvis badet og dusjen allerede er et av stedene hvor du liker å komme seg ut, få en og # 8217; vanntett atmosfære.

Det samme gjelder hvis badet er en del av selvhjelpsrutinen, og du kan se deg selv ved hjelp av badet.

& # 8220; lekene du kan bruke i badekaret eller dusjen er spesielt egnet for folk som ikke har mye privatliv i sitt soveområde, som college gutter eller folk som lever med sine foreldre og sier Corrado.

; Vannet er de som du kan sette deg under’vann for å rense deg, du kan sannsynligvis bruke dem i dusjen, men leketøyet kan ikke bære å bli nedsenket i et badekar eller i et basseng & # 8221; sier Corrado.

App og fjernkontroll

Noen vibratorer kan styres av A’vedlagt app eller en fjernkontroll. Ganske vill, sant?

Begge er gode alternativer for personer med problemer med mobilitet og større kropper, fordi du ikke trenger å fele seg med knapper som er vanskelige å nå mellom bena & # 8221; sier Carly S.

& # 8220; og sexleksaker med app, som vi-vibe synkronisering og vi-vibe moxie, er en fin måte å leke med en avstandspartner.& # 8221;

Oppladbart vs batteri drevet

En dag d’I dag er de fleste vibratorer oppladbare.

Hvis du ikke har noe imot å kjøpe batterier hvert par måneder, og du har et begrenset budsjett, er batteridrift et anstendig valg.

& # 8220; Kan ikke ha så mange intensitetsinnstillinger eller andre klokkene og fløyter, men de er mye billigere & # 8221; sier Corrado.

Velg et leketøy som du føler deg tiltrukket

& # 8220; Hvis du ikke ser leketøyet visuelt, vil du ikke ha det? Ikke ta det, sier Carly S. & # 8220; stol på ditt instinkt og kjøp det du er mer tiltrukket eller tiltrukket.& # 8221;

Og ikke føler deg selv for å tilbringe mye $$. Sannelig!

Til du er villig til å bruke $ 30, kan du få en god vibrator laget med et trygt materiale for kroppen & # 8221; legger til Carly S. Puh.

Legg til noen seksuelle opphører i handlekurven din

Allerede at du er & # 8230;

Kjøp smøremiddel

Smøremiddel, smøremiddel og fortsatt smøremiddel!

; Smøremiddel reduserer friksjonen, som øker glede & # 8221; sier Carly S. & Smøremidlet sprer vibrasjonene, noe som gjør dem til å føle seg bedre [E] som hjelper deg med å ikke ha den følelsen av overliggende kløe.& # 8221;

Hvis du bruker en silikon leketøy, ta en d & # 8217 smøremiddel; vann som Sliquid Sassy.

Og vaskemiddel for sexleksaker

Dette er et must? Nei! & # 8220; men hvis du er veldig følsom for såper eller du er lat etter at du onanerer, tror jeg det er verdt det & # 8221; sier Carly S.

Nå som du har leketøyet ditt, er det på tide å bli forelsket!

Før du kommer inn og rundt kjønnsorganene dine, dedikert tid til å bli kjent med ditt nye leketøy.

‘Lær å kjenne knappene og de forskjellige intensitetene, slik at når de ikke er direkte i siktlinjen, vil du kunne styre alle knappene og sier Carly S.

Tillit, ikke C’Det er ingenting så sjokkerende som når du ved et uhell får leketøy til bunnen når du prøver å senke den fra et hakk & # 8230;

Bruk den på dine ikke-genitiske erogene områder

Vibrasjoner er ikke bare for brikkene dine.

De kan også brukes til å stimulere og «slå på» 8221; De andre erogene områdene, som nakke, armhuler, lår i låret og føttene.

& # 8220; All’Begynn kan du føle deg dumt med en vibrator på armer og ben & # 8221; sier Carly S. & # 8220; men det er virkelig en fin måte å bli kjent med leketøyet ditt og forberede hele kroppen din til å spille og # 8221;.

Prøv det over undertøyet

Dette er spesielt viktig hvis du vet at du har en klitoris eller et super følsomt tre!

Siden kombinasjonen av bomull og vibrasjon kan være litt & # 8216; & # 8230; Irriterende, erstatt dine vanlige skivvies med noe sateng eller silke.

Dette vil skape litt & # 8216; av glidning og vil glide inn i kroppen din, undertøy og leketøy.

Selv L’å legge til en liten mengde smøremiddel på den nedre delen av truser kan bidra til å redusere friksjonen.

Eksperimentere med trykk og # 8217; hjørne

Utover # 8217; intensiteten som å kø av atmosfæren, selv trykk og # 8217; vinkel du bruker til å trykke leketøyet mot stykkene dine!

Ulike følelser å prøve:

 • stramming eller gjør vibratoren beveger seg mot kroppen din
 • ligge over leketøyet eller # 8220; ridning & # 8221;
 • Bruke det for & # 8220; Tickle & # 8221; Kjønnsorganene dine
 • Batting ham mot kroppen din i et konstant tempo

Dra nytte av innstillingene

Tbh, det er ganske vanskelig å skru opp når rommet ditt lukter av avansert laks, og du har kledd klær overalt.

Det er derfor Carly S. Anbefaler å sette scenen. & # 8220; tenk på å gjøre noe som kommer på hver av dine fem sanser.& # 8221;

Dens forslag og triks:

 • Lyd. Spill en sexy spilleliste, Active L’lydporno eller lytt til erotisk lydbøker.
 • Utsikt. Rengjør rommet ditt, slå på porno eller se på bildene av dine fløyter.
 • Lukt. Slå på et lys.
 • Smak. Vask tennene, smake deg selv eller spis mørk sjokolade.
 • Å røre. Her er hva din vibrator er nødvendig og hendene dine!

Nå vet du hva du liker, eksperimentere med kanten

Hvis du er noen som har orgasmen og lærte å bruke leketøyet for å få deg til å komme, kan du prøve brettet (også kjent som kontroll over’orgasme).

Kantet er praksis med å nærme seg nær å komme, bakover, rekonstruere deg selv umiddelbart og deretter fortsette å gjenta de to fasene til du gjør det lenger.

Corrado sier at dette kan øke andres kroppsbevissthet, så vel som å føre til utrolig kraftige orgasmer.

Prøv å bruke din nye livlige jente med fløyten din

Hvis du bruker en vibrator, får du deg til å føle deg bra når du er alene, tenk på hvor veldig varmt det ville bruke det med nummeret ditt!

Slik tar du det for å presentere partnerens ide.

Vent til du har sex

& # 8220; Sikkert ikke å gjøre denne samtalen når du allerede gjør sex & # 8221; sier Corrado.

& # 8220; Gjør det når alle er kledd og du nyter et øyeblikk eller en åpen dag, kjærlig og stressfri sammen.& # 8221;

Ramme som A’lagt til, ikke som en kritikk

Det er ikke at sexlivet ditt er dårlig & # 8221; Og du vil legge til et sexleketøy for å gjøre det bedre, det handler om å legge til noe i ditt sexliv som du kan sette pris på begge deler.

For eksempel:

 • & # 8220; Jeg brukte denne leken mens jeg onanerer, og jeg tror det kan være veldig varmt å bruke det sammen.& # 8221;
 • «Har du noen gang prøvd å bruke et sexleketøy før? Jeg tror det kan være noe veldig gøy å utforske sammen? & # 8220;
 • «Jeg har nettopp lest denne artikkelen om vibratorer, og jeg tror de virkelig spiller moro? En kveldsavtale i en sexleketøy kan være noe du kanskje vil like? & # 8220;
 • «Jeg tror det kan være veldig varmt å se deg gå ut med en vibrator & # 8230; Det er noe du kan interessere deg?& # 8221;

Gjør deg klar til å forsikre deg om din partner

Sørg for at partneren din vet at å legge til en vibrator i sexlivet ditt betyr ikke å erstatte dem, men tilbehør til sex du gjør sammen og sier Carly S.

Kjøp et sex leketøy sammen

Eventkvelder ankom i sexbutikken! Kveldene med filmer er over!

& # 8220; Kjøpet av en vibrator sammen kan være en’virkelig intim og morsom opplevelse for et par & # 8221; sier Carly S. & # 8220; og [can] gjør det ser ut som en bit’mer som en felles eller samarbeidsbeslutning & # 8221;.

Oppfordre dem til å bruke leketøyet eller vibratoren

Vibratorer kan gjøre ting som mennesker ikke kan gjøre, hvordan man trykker i-8217; vann til en’nå eller beveger seg veldig raskt frem og tilbake uten å tråse & # 8221; sier Carly S.

& # 8220; oppfordrer partneren din til å tenke om det er et sexleketøy som kanskje vil prøve på kroppen din.& # 8221;

Når du begge har et leketøy du liker, prøv å bruke dem foran # 8217; andre. Gensidig onani er varmt, folk!

Husk: Sexleksaker er en vektor

Hvis du har en bakteriell vaginose, en «8217» gjær infeksjon eller en STI og bruker din vibrator og deretter gi den til din partner for å bruke den, risikoen for at partneren din bidrar til at infeksjonen er høy.

& # 8220; med mindre du og din partner allerede er knyttet til væske, vil du vaske leketøyet ditt før du utveksler hvem som bruker det & # 8221; sier Corrado. & # 8220; eller bruk en barrierebeskyttelsesmetode som du kan bytte mellom bruk.& # 8221;

Forskning & # 8211; Undersøkelser Studier viser at rengjøring ikke kan være ganske effektiv når du deler sexleksaker i samme møte, deretter SEPEN 8217; bruk av kondomer eller andre barriere metoder er en bedre metode for å redusere overføringen av IST.

Pass på at du rengjør leketøyet ditt før du legger det bort

At du har brukt alene eller med dine kjønnskammerater, det er god praksis å rengjøre den etter å ha blitt satt på jobb.

; Hvis din vibrator er laget av et ikke-porøst materiale som silikon, kan du bare vaske det med varmt vann og en ikke-duftende antibakteriell såpe og særskars carly s.

Tørk det, så lagre i en klut eller en silkepose.

Silikon kan tiltrekke seg mange hår, hår og støv, så hvis du ikke legger det i en av disse posene, vil det sprinkle & # 8221; sier Corrado.

Bunnlinjen

PSA: Ikke C’Det er feil å bruke en vibrator!

Vibratorer eksisterer for å få deg til å føle deg bra og ingenting stopper glede som press.

Så hvis du føler deg stresset for å ha brukt det riktig, er du sikker på at du føler deg bra, du gjør det til-ohhh-kay.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.