Seksuelle treningsøkter: Forbedrer ytelsen blant arkene

Bla etter et bedre sex

Når du prøver å snakke med din partner, kan en svak kjerne bringe til # 8217; utmattelse før en av de to er ferdige, mens en dårlig kardio helse kunne forlate deg pusten. I alle fall, vær i god form vil gjøre sex ikke bare enklere, men også mer behagelig for begge sider.

C’er vitenskapelig rettssaken at treningen med jevne mellomrom kan forbedre seksuell funksjon, og at menn som trener oftere, har mindre sannsynlig å lide av seksuell dysfunksjon. Selv om trening regelmessig er et godt utgangspunkt, er det noen bedre øvelser enn andre for helse og seksuell ytelse.

1. Kardiovaskulære øvelser

Til American Heart Association, A’vanlig aktivitet fra moderat til kraftig i hver uke forbedrer generell kardiovaskulær helse. Dette kombinert med et sunt kosthold kan hjelpe deg med å kontrollere vekten din og kroppen din vil takke for dette. En av måtene du vil takke, forbedrer din evne og motstand når du gjør fysiske aktiviteter.

TIL Meta-analyse av fem studier som involverer nesten 400 menn, indikerte at den spesielt aerobic trening var effektiv i behandlingen av erektil dysfunksjon.

Så fra hvor du begynner? De Mayo Clinic Anbefaler å sakte starte, for eksempel med en vanlig vandringsrutine som arbeider på en vedvarende rytme eller jogging. Men du kan også bruke A’elliptisk i treningsstudioet, gjør en’utflukt eller svømming. Alt som øker og holder hjertefrekvensen høy i lang tid fungerer. Velg en’aktivitet du liker for å følge den regelmessig.

2. Kjerneopplæring

Når vi snakker om kjernen din, snakker vi om alle musklene i din sentrale del.

Tren din Kjerne muskler Det kan utføres på ulike måter, inkludert abdominal crunches, bøying og plank. For å sikre at du treffer alle kjerne musklene, inkludere sidetabellene, som vil tonify og forsterke musklene langs sidene, noe som gjør det lettere å endre posisjon og holde seg i balanse.

Kjør en sidedashboard som ligger på den ene siden og løft opp på albuen, og hold hoften hevet fra gulvet og benene stablet eller forskjøvet. Skulderen din skal plasseres rett over albuen og kroppen din skal være i en rett linje. Når dette blir enkelt, hevet videre ved å løsne fra albuen og bringe deg på hånden din. Puste og hold posisjonen i flere sekunder før du skifter side.

3. Balanse øvelser

En sterk kjerne vil hjelpe deg med å holde balansen i sengen (og andre steder, hvis du blir mer eventyrlystne). Men det er andre gratis kroppsøvelser som kan bidra til å sikre stabilitet.

fjellklatrere Aktiver mange av muskelgruppene du bruker under kjønn, inkludert kjerne, skuldre og armer, og krever også balanse og koordinering. Sett deg i pushup posisjon og bringer et ben fremover slik at kneet kommer under brystet. Hold ryggen rett hele tiden og bytt ben. Flytt frem og tilbake mellom beina som om du kjører.

Side Lunges er en annen god måte å forbedre balansen på, balanse og koordinering. Lunge til venstre, holder venstre kne rett over foten. Skyv og løft stående, heve venstre benet fra bakken og balansere øyeblikkelig på høyre ben før du går tilbake til vasken. Pass på at du er begge sider.

4. Øvelser for bekkenbunnen

Kegel øvelser kan bidra til å styrke bekkenbunnsmuskulaturen både hos menn og kvinner. I tillegg til deres effekt på urin og kolonfunksjon kan Kegel-øvelser også ha ekstra fordeler i feltet # 8217; aktivitet og seksuell funksjon.

Identifiserer musklene i bekkenbunnen ved å forstyrre strømmen av urin i midten av strømmen. Musklene som hindrer deg i å passere gassen, støtter også bekkenbunnen. De Mayo Clinic foreslår å trekke disse musklene i 3 sekunder før du slapper av i 3 sekunder og å gjøre minst 3 serier fra 10 repetisjoner hver dag. Også, ikke vane med å utføre kegeløvelser under urinering etter å ha identifisert bekkenbunnsmusklene.