Se etter det beste ferien salg? De kunne være på Botox og Juvederm

Det er mange ting å elske i et godt feriesalg. Hvis du er en erfaren kjøper, er denne perioden på året din sjanse til å fylle opp med perfekte gaver til dine kjære og kanskje gi deg noe til deg selv også.

Mens du og mange kjøpere du kan fokusere på sesongmessige favoritter som elektronikk og klær, en kategori under radaren som ofte er på salg i denne perioden av året; år er året er året, er, injiserbare og prosedyrer som involverer Botox , Juvéderm, radiesse og coolsculpting.

Hvis du prøver å gi deg luksusen til deg selv, kan dette være den beste tiden å se deg rundt. Vi spurte rådgivende komité for Healthline estetikk deres ekspert meninger om svart fredag ​​& # 8211; Og hver dag & # 8211; Skjønnhets tilbud.

Vet hvem, hva og hvor

Plastikkirurg basert i New York Dr. David Shafer sier at mange kontorer tilbyr spesialtilbud som tegner seg på sesongmessige temaer som Valentinsdag, mors dag og svart fredag. Det gir imidlertid noen ord med forsiktighet for alle som jakter.

«Jeg tror kontorene som vurderes» 8216; medisinsk spa’De er mer sannsynlig å tilby en avtale om svart fredag ​​på en ekte plastikkirurgi eller dermatologi studie. For tilbud som involverer lasere eller botox, bør pasientene for eksempel være forsiktige med hvem som gjør injeksjoner og på kontorets legitimasjon. Hvis en avtale virker for god til å være sant, så kan det faktisk være for godt til å være sant. Kontoret kan ikke bruke autentisk Botox eller kanskje ikke tilstrekkelige sertifiseringer & # 8220;.

Shafer fortsetter: «De beste tilbudene er når kontorer tilbyr pakker, som en spesiell pris på en serie laserbehandlinger. En av de mest populære spesialtilbudene vi tilbyr av og til er en gratis kjemisk peeling med en hvilken som helst botox eller fyllstoffbehandling. Akkurat nå tilbyr Allergan en umiddelbar $ 100 rabatt på Juvéderm-behandlinger når pasientene registrerer seg for sine briljante forskjellerprogrammer. Jeg ville være forsiktig med kontorene som tilbyr spesielle operasjons tilbud, for eksempel & # 8220; kjøp to fettsugingsområder og motta en gratis & # 8221;. Avtaler som denne grenseoverskridelsen av etiske og statlige forskrifter & # 8220;.

Les sluttutskriften

Dr. Deanne Mraz Robinson, President og medstifter av moderne dermatologi av Connecticut, bekrefter at pre-festlig sesong er et populært øyeblikk for kosmetiske prosedyrer. Som et resultat gir mange praksis reduserte priser og mange hudpleieprodukter og cosmeceutics De er diskontert for å øke salget.

«Det er rabatter som strekker seg fra toksinsinjeksjoner til dermal fyllstoffer til laser resurfacing og kroppsreparasjon. Vær oppmerksom på de fremtredende punktene i avtalen, inkludert antall enheter eller toksin- eller fyllsprøyter, henholdsvis. Vær også oppmerksom på navnene på merkene og antall sykluser av kroppens remodeling-enhet, for eksempel CoolsCulpting eller Sculpsure & # 8220;.

Robinson anbefaler forbrukerne å se etter sertifiserte plast dermatologer og kirurger. «Pass på at du vet hvem som utfører prosedyren din. Husk at en rabatt er ikke verdt å risikere helse, da kosmetiske prosedyrer fortsatt er medisinske prosedyrer og opplæringsproblemer & # 8220;.

Sjekk legen din

Plastikkirurg sertifisert av styret Dott. Sheila Barbarino, Faao, Faacs, Facts, bekrefter at noen dermatologer og fagfolk i estetikken tilbyr mega omsorg en gang alle «8217; år. Dette gjør det potensielt en flott tid å spare på favorittprosedyrene dine i ditt favorittkontor eller spa.

De beste tilbudene? Barbarino sier: «Alt! Det er vår mest utfordrende periode på året, så nøkkelen er volumet. Folk vil ha en Bell’se etter helligdager og ha ledig tid fra jobben & # 8220;.

Barbarinsrådet for forbrukerne er å prøve å bestille så snart du ser den spesielle. & # 8220; De fleste leger begrenser antall spesialtilbud, og hvis du tar hele tiden doktor, er avtalen ferdig & # 8221;.

Bunnlinjen

Søk før du kjøper noen estetisk prosedyre. Vet nøyaktig hva og hvem er involvert.

& # 8220; Jeg liker alltid å finne en god avtale & # 8221; sier Shafer. «Men som alt annet, når du har lest skriften i en liten, kan du oppdage at det ikke er det du forventet. Bruk også sunn fornuft: Hvis du må gå til rommet på baksiden av en skjønnhetssalong for å få Botox, kan du ikke bli behandlet av en kvalifisert injektor. Hvis du føler deg å trykke for å kjøpe eller for å oppdatere en behandling, ta en dyp og reflekterende pust og kanskje en annen dag er tilbake etter å ha vurdert alternativene dine nøye. & # 8220;

Sjarmerende som et diskontert utseende, la ansiktet ditt og kroppen din i hendene på kvalifiserte eksperter. & # 8220; Få den som du betaler & # 8221; sier Shafer, advarsel forbrukere ikke å velge en lege eller injeksjon utelukkende basert på prisen.

& # 8220; for botox og injiserbar, C’er en vitenskap og en’kunst for prosessen, og du vil være i de riktige hendene. For kirurgiske prosedyrer vil du bli evaluert og behandlet av en plastikkirurg sertifisert av Kommisjonen i spesialiteten i prosedyren du gjør og;.

Mens du bør fortsette med forsiktighet på prosedyrer, fyllstoffer og injiserbare, kan den svarte fredagen og juleferien være en flott tid å laste opp skjønnhetsprodukter. & # 8220; hvis C’det er en god avtale på et produkt for hudpleie, bør du dra nytte av det & # 8221; sier Shafer.

Oversettelse: Tieniti informert, gjør kjøp intelligent og kanskje, få store poeng.