Akupunktur for ryggsmerter: Fungerer?

Akupunktur og ryggsmerter

Ryggsmerter (spesielt lumbal smerte) er et vanlig problem med kronisk smerte. Akupunkturen er A’gammel kinesisk fysioterapi som har blitt en populær og godt utformet metode for ledelsen av denne smerten.

Som l’akupunktur hjelper ryggsmerter

Akupunkturet er en tradisjonell terapi basert på # 8217; energi ideen i kroppen.

Behandlingen består i # 8217; innsetting av nåler på ulike punkter trykkpunkter og gjennom huden. Nåler bør ikke forårsake smerte, skade eller ubehag.

En profesjonell akupunktør vil kjøre på Energy Points (eller # 8220; QI & # 8221; i kinesisk medisin) for behandling. Disse kalles også meridianer, med noen spesielle fordeler for smertefulle nerver og ryggmuskler.

Det er noen Qi-meridianer som en Acupunctore kan fokusere på ryggsmerter.

Noen akupunkturpunkter for lav ryggsmerter er:

 • Poeng bak knærne
 • Peker på foten
 • Lumbale poeng
 • Håndvesker
 • Poeng på # 8217; hip
 • Magepunkter

Poengene for smerte på toppen av ryggen (også kalt thorax ryggsmerter) er generelt annerledes. Disse er plassert på hodet, nakken, skuldrene og øvre rygg.

Stimulerer disse punktene, stimuleres selv deler av nervesystemet til å lindre smerte. L’Akupunktur kan også gi smertelindring fra andre lignende nevromuskulære problemer som det ikke kan være for mange rette alternativer mot smerte.

Disse inkluderer:

 • hodepine
 • fibromyalgi
 • muskuloskeletale smerte
 • Postoperativ gjenoppretting
 • ischias
 • ATM (Dell & # 8217 Forstyrrelse, midlertidig mandibulær ledd)

L’Akupunktur støttes av vitenskapen?

Det er ikke helt klart som funksjoner L’akupunktur. Men det er noen måter du tror at 8217; akupunkturfunksjoner for ryggsmerter:

 • Stimulerer nervesystemet. Triggerpunktene stimulert av akupunkturen kan utstede kjemikalier fra ryggmargen, muskler og hjerne. Noen av disse kan lindre smerte på en naturlig måte.
 • Slip kjemiske stoffer som ligner på opioider som produseres i kroppen. På samme linje som teori ovenfor kan akupunktur frigjøre kjemikalier for å lindre smerte. Disse er naturlig funnet i kroppen og har lignende egenskaper til opioidanalgetika. (Hydrokodon eller morfin er eksempler.)
 • Slip neurotransmittere. Dette er hormoner som sender meldinger som regulerer aktiverings- / deaktiveringsmekanismene til ulike nervøsninger. L’Akupunktur kan stimulere noen som avbryter smerte.
 • Aktiver elektromagnetiske impulser i kroppen. Disse impulser kan bidra til å akselerere måten kroppen forvalter smerten på, inkludert utgivelsen av endorfiner.

Uansett hvordan det fungerer, viser testene på behandling av ryggsmerterbehandling gode resultater med en minimumsrisiko for bivirkninger.

Noen Søk 2012 Han involverte revisjonen av nesten 20.000 mennesker med kronisk smerte. De fikk autentiske akupunkturbehandlinger, falske behandlinger eller ingen akupunktur. De som fikk reell akupunktur, har møtt 50% forbedring i deres kroniske smerteproblemer.

To lignende vurderinger av 2013 viste en sterk tjeneste for akupunkturen som en vellykket terapi. Disse var spesifikke for kronisk lav ryggsmerter.

En av disse studiene uttrykte løftet om at 8217; akupunktur kunne være bedre enn de fleste smertestillende stoffer. L’annen studie avslørt at suksess avhenger av noen begrensninger til metoden for administrasjon av terapi.

Hva du bør vite om ryggsmerter og på «8217; akupunktur

Akupunkturen er en sikker prosedyre og terapi når du ser en sertifisert profesjonell akupunktør.

Unngå å motta akupunkturen av noen som ikke er kvalifisert eller sertifisert. Hjelper med å gjøre grunnleggende søk på en profesjonell. Eller snakk med noen du stoler på som så en akupunktør for ryggsmerter. Spør dem med utøvere som vil anbefale eller adresse.

Personer som mottok akupunktur, rapporterer noen ganger smerte, blåmerker og mindre blødninger i punkteringssteder. Disse problemene skal løses og forsvinne om noen dager. Videre har den en minimum eller null risiko for generell helse.

Hvis du er gravid, kan noen typer akupunktur stimulere arbeidskraft og fødsel. Snakk på forhånd med din akupunktør av graviditeten din.

Hvis du tar antikoagulanter eller lider av hemorragiske lidelser, har akupunktur noen helserisiko. Pass på at du diskuterer dine problemer og medisinene dine med akupunktøren din før behandling. Blødning kan forekomme under terapi, selv om dette er sjeldent.

Nåler må være steril og disponibel. Men sørg for at du holder punkteringsstedene rene etter hver økt for å forhindre risikoen for infeksjon. Risikoen for infeksjon er minimal hvis du ser en velutdannet profesjonell.

Hvordan få L’akupunktur for ryggsmerter

Hvis du vil prøve akupunktur for å lindre ryggsmerter, kan du først snakke med legen din. Pass på at du diskuterer om akupunkturen ville være bedre for deg.

C’Det er også spørsmålet om kostnader. En enkelt økt kan variere fra rundt $ 60 til $ 130, og mange helseforsikringsplaner dekker ikke det.

Før du gjør en avtale, må du sørge for at du kontakter en profesjonell autorisert i din stat. En akupunktør bør ha en «8217; tilstrekkelig opplæring, lisens og sertifisering for å administrere sikre behandlinger. Hver stat har et helsevesen som overvåker og registrerer akupunkturpraksis.

Det finnes måter å bruke Internett for å finne en kvalifisert og sertifisert akupunktør i ditt område. En måte er å sjekke filen Katalog over National Certification Commission for Akupunktur og Eastern Medicine (NCCAOM).

Vær imidlertid oppmerksom på at akupunkturbehandling ikke gir behandling for ryggsmerter. Selv om det er lett å lykkes, er det sannsynlig at du trenger en langsiktig behandling. L’Akupunktur krever vanligvis mange behandlinger over tid for det beste resultatet.

Selv om din første sesjon har vært vellykket, vent på å programmere flere avtaler. Også, vent på smerte å være og kommer vanligvis tilbake. I dette tilfellet må du programmere en annen sesjonsserie.

De fleste kan investere i en ukentlig økt til den opplever en forbedring. Deretter begynner de å programmere mer fjerntliggende økter, for eksempel hver annen uke, deretter månedlig.

Bunnlinjen

L’Akupunktur kan være en effektiv terapi for kronisk ryggsmerter. Det kan brukes både til lumbal og øvre smerte.

Forskning viser at det kan være nyttig for mange mennesker. Det kan også være bedre for ryggsmerter av noen rusmidler.

Effektiviteten av akupunkturet støttes av forskning og kvalifisert og godt utdannet forskning og profesjonell kan gi sikker behandling.

Imidlertid kan akupunkturen ikke være egnet for alle. Snakk med legen din og akupunktøren din for å vite om akupunkturen er riktig for deg.