Sculptra Kostnad: For hetteglass, prosedyre og sammenlignet med lignende behandlinger

Beskrivelse

Sculptra er et merke av injiserbare fyllstoffer som brukes til anti-aging hudbehandlinger.

Det som skiller disse injeksjonene fra andre kosmetiske fyllstoffer, er den poly-l-melkesyre. Denne aktive ingrediensen bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen i huden, og øker volumet som tidligere er tapt av innsiden & # 8217;.

Sculptra injeksjoner er også godkjent for L’bruk av fett tap i ansiktet fra lipoatrofi.

I motsetning til andre kosmetiske injeksjoner som varer omtrent et år, kan Sculptra-behandlinger vare opptil to ganger tid. Disse resultatene kan oppnås innen få måneder når injeksjoner er fordelt på noen få uker.

Totalt sett er Sculptra trygt. Rødhet og irritasjon til injeksjonsstedet kan forekomme. Imidlertid er disse injeksjonene mye tryggere (og billigere) enn kirurgiske behandlinger, for eksempel L’fett graft eller løfting.

Før du bestiller en Sculptra-økt, er det viktig å forstå alle de forventede kostnadene for behandling.

SCULPTRA Kostnad for hetteglass

Den gjennomsnittlige kostnaden per behandling var $ 923 I 2016, ifølge L’American Society for estetisk plastikkirurgi. Den totale mengden varierer avhengig av antall hetteglass som brukes, av leverandøren og til og med stillingen.

Kontakt noen forskjellige leverandører først for å bestemme de forventede kostnadene.

L’Forsikring dekker vanligvis ikke sculptra injeksjoner. Dette skyldes at forsikringsselskaper ikke vurderer de nødvendige kosmetiske prosedyrene fra et medisinsk synspunkt. De eneste unntakene er når Sculptra brukes til å behandle hudendringer fra Hiv O Lipoatrophy.

SCULPTRA Finansieringsalternativer

Det er noen muligheter for å kompensere for Sculptra-kostnadene på forhånd.

Først av alt, kan du spørre din leverandør av rabatter som kan tilbys til vanlige medlemmer. De kan også tilby betalingsplaner for sine tjenester.

Sculptra Produsenter tilbyr et supportprogram for de som trenger injeksjoner for å forbedre livskvaliteten, men har ikke forsikring. Du finner mer informasjon om Sculptra Patient Access Program og Last ned A’applikasjon her.

Selv om fyllstoffer som sculptra ikke er billige, er disse prosedyrene mye billigere på kort sikt enn kirurgi som løfting. Kosmetiske injeksjoner innebærer også færre bivirkninger. Dette kan også spare penger generelt.

Sculptra injeksjonskostnad

Samlet sett avhenger kostnaden for Sculptra-injeksjoner av hvor mange hetteglass som trengs for behandlingsområdet. Leverandøren din vil gi deg et bestemt antall hetteglass som er basert på din alder og generelle behandlingsmål.

L’American Society for estetisk plastikkirurgi anslår at den gjennomsnittlige kostnaden for Sculptra-injeksjoner var $ 923 For behandling i 2016.

Kostnaden for Sculptra mot Juvéderm Voluma

JuvéDErm Voluma, som Sculptra, brukes hovedsakelig rundt øyet og kinnområdet. Det er en type dermal fyllstoff som inneholder hyaluronsyre. Denne aktive ingrediensen skaper nesten umiddelbart en repullpant-effekt under huden i injeksjonsstedet. Resultatene kan vare opptil ett år.

Den gjennomsnittlige kostnaden for hver volumsprøyte handler om $ 1,475, Ifølge forbrukerestimatene. Som med Sculptra-injeksjoner, må du gjenta behandlingen for å opprettholde resultatene.

Kostnad for sculptra mot radier

Radiesse er et fyllstoff som inneholder hydroksyapatittkalkato som hovedsakelig brukes til å legge til volum til områdene i ansiktet som faller på grunn av aldring.

Noen ganger er det også injisert i hendene, noe som krever flere sprøyter og kan ende opp med å koste mer.

Den gjennomsnittlige kostnaden for hver radiesse sprøyte er $ 662, Ifølge L’American Society of Plastic Surgeons. Dette er billigere enn Sculptra, men resultatene varer ikke lenge: Fra 10 til 12 måneder.

Sculptra før og etter

Når du kjøper en Sculptra-leverandør, be deg om å se en portefølje av deres arbeid. Dette inkluderer bilder før og etter kunder.

Del på PinterestSculptra før og etter. Bilde borte Juvly.com

Hvordan finne en leverandør

Selv om Sculptra-injeksjoner ikke er dekket av Medisinsk forsikring, er det fortsatt nødvendig å konsultere en lege for denne prosedyren. Dine valg inkluderer dermatologiske kirurger, plast dermatologer og kirurger.

Den rette leverandøren er en profesjonell som har både opplæring og erfaring med Sculptra-injeksjoner. Be også å se deres arbeidsportefølje.

Hvis du ikke er sikker på hva fagfolk i ditt område utfører sculptra injeksjoner, prøv å søke her.

Ta bort

Sculptra injeksjoner er bare en av de mange tilgjengelige dermal fyllstoffalternativene.

Selv om fortjenesten din er viktig, er det også viktig å vurdere andre faktorer før du deltar i Sculptra-behandlinger.

Bestill en konsultasjon med leverandøren din for å få en bedre ide om hvor mange hetteglass og behandlinger du måtte trenge, så vel som om andre behandlingsalternativer kan være mer egnet.