En dag i mitt liv med type 2 diabetes

4:30

Jeg våkner opp fra en drøm der blodsukkeret mitt er lavt. Dette er veldig rart fordi blodsukkeret mitt, heldigvis, aldri faller. Jeg står opp og jeg prøver bare å være sikker på & # 8211; Greit.

Mens jeg er våken, tar jeg skjoldbruskkjertelen min, som minst en & # 8217 må tas før frokost. Jeg går tilbake til sengs, og håper å være i stand til å sove fortsatt litt og # 8216;.

5: 15 am

Etter å ha bodd i sengen helt våken i 45 minutter, skjønner jeg at søvn er over for natten. Jeg står opp i stillhet, så jeg forstyrret ikke mannen min og tok min 5 minutters dagbok nattbord.

Mens jeg venter på vannboblene for te, skriver jeg i min dagbok. Jeg vil liste tre ting som jeg er takknemlig og tre ting som ville gjøre dagen min fantastisk. Stress kan øke blodsukkernivåer, så klare det er veldig viktig for meg. Jeg fant ‘8217; innsetting i dagboken en fin måte å eliminere negativitet og konsentrere seg om det positive.

Jeg forbereder en kopp grønn te, jeg gjør listen over ting å gjøre for dagen og begynne å eliminere ugress via e-post.

6: 00

Kontroller blodsukkeret igjen: de økte med 16 poeng, og jeg spiste ikke engang noe! Det er så hyggelig å ha endelig fått en Freestyle Libre Kontinuerlig glukoseovervåking (CGM). Ingen C’det er måte å kontrollere blodsukkeret så ofte hvis du måtte trekke ut en meter og striper og lage en punktering fra fingertuppet.

Nå kan jeg lese bare ved å vri på telefonen på armen! L’Forsikring dekker vanligvis ikke CGMer for personer med type 2 med mindre de tar insulin, i hvert fall for meg var det som dette. Jeg bestemte meg for å stramme tennene og ta en uansett. Jeg er så glad for å ha gjort det.

Nå kan jeg klare blodsukker i en mer sammenhengende måte, og jeg kan tydelig se effekten av alt jeg spiser og alle øvelsene jeg gjør. Jeg tror at noen har en diagnose av diabetes, eller til og med PrediaBete, bør ha tilgang til denne teknologien.

Nå er det på tide til frokost: Ricotta, bringebær, valnøtter, gresskarfrø og sprinkling av kanel. De er totalt 13 gram karbohydrater. Jeg tar min metformin morgen pille regime, vitamin D3, lav dosering aspirin, pravastatin, vitamin C og et probiotisk.

6: 45

Dette er mitt kreative øyeblikk. Jeg skriver og implementerer filen Tomat teknikk, Et tidsstyringssystem med en flott online og offline oppfølging. Det hjelper meg å holde meg selv og # 8220; type A & # 8221; Sitter for lenge. & # 8220; Sitting er den nye røyken & # 8221; si!

Hver gang jeg tar av på pulten, ber jeg Siri å sette en timer i 25 minutter. Når timeren lyder, står jeg opp og flytter i fem minutter. Jeg kunne strekke mine tykke lårmuskler ofte avhandling. Jeg kunne joggere rundt’øya på kjøkkenet mitt. Jeg kunne øve pose av treet for å forbedre balansen min.

L’Viktig er at jeg beveger kroppen min på en eller annen måte i fem minutter. På slutten av dagen gjorde jeg mye trening! For å være fysisk aktiv, hjelper det virkelig å holde sukker i området.

8:30

Omtrent to timer har gått siden jeg spiste, så sjekk blodsukkeret. Deretter jobber du med oppgaver for videoredigeringskurset mitt. Forskning har vist en potensiell forbindelse mellom Diabetes og demens, Så jeg prøver å fortsette å lære nye ting for å holde hjernen min aktiv.

9: 30

Nå er det på tide å ta en dusj og lage en andre frokost. I dag er en dag med yoga, så mitt matprogram er uvanlig.

Min mann og jeg tar en yoga leksjon klokken 2:10 og vår lærer anbefaler ikke å spise noe fire timer før. Så, vi har en frokost tidlig og en’andre rundt xnumx: xnumx

I dag er en stavet oppskrift på frokost fra min nye kokebok, diabetes kokbok for elektriske trykkkokere, flere blåbær og et kokt egg. De er 32 gram karbohydrater. Jeg liker å inkludere en hel frokostblanding i min andre frokost fordi jeg vet at det vil holde det før jeg kan spise igjen.

10: 15

Min andre frokost er avbrutt av en kunde i krise. Jeg gjør en’andre kopp grønn te og finish å spise på skrivebordet mitt. Dette er ikke det ideelle. Jeg foretrekker mye å sitte på kjøkkenbordet når jeg spiser og nyter en samtale med mannen min.

11.00

Krise.

Siden jeg kjenner min mann og jeg kommer hjem sulten på yoga, liker jeg å slå på langsom komfyr eller gjøre noe på forhånd at vi raskt kan varme når vi går hjem. Jeg oppdaget at hvis vi har en plan, er vi mindre fristet til å spise ute (og ta feil valg).

I dag er jeg klar over det Laksesuppe. Jeg koker laks og forbereder suppe. Når vi kommer tilbake, må alt jeg må gjøre alt sammen og varme det opp. Mens alt er greit, vender jeg til det elektroniske samfunnet av diabetes (DOC) på sosiale medier.

1: P.M. 15

Jeg skanner blodsukkeret, så min mann og min mann går til Yoga-leksjonen. Vi trener med det fra Socoyo (Southern Comfort Yoga) hvor vi fokuserer på hofter (Ahi!) I 90 minutter, så kom hjem.

Yoga tilbyr mange potensielle fordeler for personer med diabetes, inkludert stresshåndtering og styrking av’trening. Det er også en fin måte å jobbe for å forbedre fleksibiliteten og # 8217; balanse.

40 minutter unna, det er litt & # 8216; en tur, men leksjonen er verdt det. Namaste, dere alle.

4: P.M. 30

Vi kommer hjem og forutsigbart, vi dør av sult. Laksesuppe i redning 31 gram karbohydrater. Jeg tar også min andre daglige dose metformin. (Hvis det var tirsdag, ville jeg også ha tatt min ukentlige tregitet injeksjon.)

5: P.M. 00

Det er på tide å sette sammen et program for min DiabetExisters Tonight Support Group Meeting. Vi startet vår bokhylle bokhylle på diabetes, og jeg må utvikle et system for å sjekke dem inn og ut. Jeg er spent på å dele bøker med gruppen om ernæring, graviditet, karbohydrat telling, måltid planlegging, diabetes utmattelse og mer.

6: P.M. 30

Jeg leder i et lokalt bibliotek for vårt månedlige møte med diabeteksister. L’Tonight Emne er empowerment og # 8217; å være administrerende direktør for helsevesenet ditt. Tiden er regnfull og dårlig, så jeg antar at turnoutet blir lavt.

8 POENG.M. 45

Jeg kom endelig hjem for å bli! Det er på tide å besøke en PO & # 8216; med vår gjest fra Canada og lage en lett matbit, med 15 gram karbohydrater. Det er en kamp holde øynene åpne som jeg reiste seg tidlig.

9: P.M. 30

Kontroller blodsukkeret og jeg forbereder meg til å gå til sengs. Jeg tar en annen tur i 5 minutters dagbok, som viser tre gode ting skjedde i løpet av dagen og noe jeg kunne ha gjort for å gjøre dagen enda bedre. Jeg forventer å sovne så snart hodet mitt treffer puten. God natt.

Shelby Kinnaird, forfatter av diabetes kokbok for elektriske trykkkokere og lomme karbohydrat counter guide for diabetes, publisere oppskrifter og tips for folk som ønsker å spise sunt Diabetisk foodie, Et nettsted som ofte er merket med ATT-bloggen på 2220; topp blogg om diabetes & # 8221;. Shelby er en’lidenskapelig tilhenger av diabetes som liker å gjøre stemmen hans hørt i Washington, DC og kjører to DiabetExisters Støttegrupper i Richmond, Virginia. Han klarte vellykket sin type 2 diabetes siden 1999.