RUPTESSING: Hjemmelaget elektrolytisk drikke

Sportsdrikker

Sportsdrikker er en god del i disse dager. En populær tid bare blant idrettsutøvere, har sportsdrikker blitt mer vanlige. Men sportsdrikker er nødvendig, og i dette tilfellet er det en gjør-det-selv-måte å få fordelene med sportsdrikker uten å påvirke porteføljen?

Tradisjonelle sportsdrikker gir enkle karbohydrater å fordøye for å hjelpe idrettsutøvere til å støtte de lengste varighetsøvelsene. Også bidra til å erstatte de med utsikt over elektrolyttene med svette.

Og mens sportsdrikker er absolutt ikke nødvendig for de som ikke trener, er de bedre i vann og har mindre sukker av brus.

Strømpe av rike elektrolytiske drikker er ikke billig, så det kan være nyttig å vite hvordan du lager en av deg. Du kan spare penger og skape din smak. Følg oppskriften nedenfor!

Ting å huske på

Sportsdrikker er laget til en bestemt konsentrasjon for å gi en balanse mellom karbohydrater for drivstoff og natrium og andre elektrolytter for å holde nivåene av hydrering. På denne måten kan du fordøye dem lettere og raskt.

Erfaring med smaker (for eksempel, prøv å bruke kalk i stedet for sitron eller velg din favorittjuice). Oppskriften kan også kreve litt retusjering i henhold til dine behov:

  • L’Lagt til sukker kan forårsake mageforstyrrelser under øvelsen for personer med en gastrointestinsk traktor (GI).
  • Legg til for lite sukker kan redusere mengden karbohydrater som tar før, under eller etter treningen. Dette kan påvirke ytelsen og tankekapasiteten.
  • Endelig, selv om det med svette ikke er tapt veldig kalium eller kalsium, er de fortsatt viktige elektrolytter for å reintegrere.

Denne oppskriften bruker en blanding av kokosnøttvann og normalt vann for å gi en mer variert smak og for å legge til et POX & # 8216; av kalium og fotball. Du er velkommen til å bruke bare vann hvis du foretrekker det, men du må kanskje legge til elektrolytter, så som salt og kalsiumtilskudd og magnesiumpulver, for riktig tanking.

Kjøp Soccer-Magnesium Powder Online.

For vekttap etter en atletisk hendelse eller en øvelse, prøver å drikke fra 16 til 24 gram (2 til 3 kopper) av en rehaustural væske for vektpund, for å rehydate tilstrekkelig.

Siden idrettsfôret er personlig, idrettsutøvere og de som trente i mer enn to timer, har tunge gensere eller trening i varme klimaer må øke mengden natrium som er angitt nedenfor.

Denne oppskriften gir en 6% karbohydratløsning med 0.6 gram (g) natrium per liter, som begge er generelt sportsnæring Retningslinjer for rehydrering.

Oppskrift på sitron og granatäpple elektrolytisk drikke

Utbytte: 32 gram (4 kopper eller ca. 1 liter)

Del: 8 gram (1 kopp)

Ingrediants:

  • 1/4 ts. salt
  • 1/4 kopp pomegranate juice
  • 1/4 kopp sitronsaft
  • 1 1/2 usøtet kokosnøtt vannkopp
  • 2 kulde kaldt vann
  • Tilleggsalternativer: Søtet, magnesiumpulver og / eller kalsium, avhengig av behovene

Instruksjoner: Sett alle ingrediensene i en bolle og bland. Hell i en beholder, kul og server!

Ernæring Fakta: kalorier50fat0carbohydrate10fiber0sugar10protein<1sodium250 mgpotasium258 Mgcalcium90 mg