Referert til: fellesarealer og hva det betyr

Dommeresmerter er når smerten du føler deg i en del av kroppen din, er faktisk forårsaket av smerte eller såret i en annen del av kroppen din.

For eksempel kan en såret bukspyttkjertel forårsake at ryggsmerter eller hjerteinfarkt kan forårsake kjeve smerte.

Den rapporterte smerten kan være et symptom på alvorlige ting som skjer i kroppen din. Det er viktig å forstå hvordan og hvorfor skjer.

Våre initiativer

I enkle ord oppstår den rapporterte smerten fordi kroppens nerver er alle tilkoblet.

Når kroppen din opplever en smerte stimulus, bærer nervesystemet signalet til hjernen din. Hjernen sender deretter et signal til kroppen din, du føler smerte.

Noen ganger, på grunn av måten nervene er koblet i kroppen din, sender hjernen din smertesignal til en annen del av kroppen din sammenlignet med # 8217; område som smerte kommer.

Også synapser og reflekser du kanskje ikke engang vet at de også kan være grunnen til at smerte signaler sendes til et kroppsområde som et tegn på et medisinsk problem i et annet område i A & # 8217.

Forskere jobber fortsatt for å forstå den nøyaktige mekanismen og hvorfor kroppen din har denne typen reaksjon.

Nedenfor er noen hyppige årsaker til rapportert smerte.

Hjerteinfarkt

Et hjerteinfarkt er en vanlig grunn til at folk føler seg rapportert smerte. Dommeren kan høres i kjeven, i tennene og skuldrene.

Smerte oppstår når kroppen din begynner å reagere på en blokk i hjerteventilene som kan utløse et hjerteinfarkt.

Smerte Alle’Ghost Limb

Hvis du har blitt amputert en arm, en ben eller en «8217, ender, er det normalt å føle smerte som kroppen din tenker å komme fra kroppsdelen som er fjernet.

For eksempel kan du føle smerte på toppen av låret fra en fot som har blitt amputert.

KEHR SIGN

Kehrs tegn er scapula smerten. Denne smerten Indikere spesifikt En ødelagt milt eller sår.

Hjernefrysing

Hjernen fryser at du får etter å ha drukket en milkshake eller spist en iskrem kan betraktes som en slags smerte rapportert.

Stimulansen av smerte skjer i munnen og halsen. Imidlertid stimuleres din vage nerve og smerten føltes i hjernen og på baksiden av hodet.

Hvor det forekommer oftere?

Den rapporterte smerten kan høres hvor som helst, som er en del av grunnen til at det er vanskelig å diagnostisere riktig. De fellesarealene som påvirkes av den avførselste smerten inkluderer:

Skuldre og nakke

Smerter bak og nakke kan være et tegn på:

  • en sårsmilt
  • et hjerteinfarkt
  • en levercyst

Øvre ryggen

Smerten i øvre bakre høyre under og blant skulderbladene kan gi deg en indikasjon på at du har en mageforhold.

Lav rygg på baksiden og sidene av kroppen

En smerte på sidene av ryggen eller til og med i nærheten av de skrå musklene kan være et tegn som skjer noe til nyrene eller tykktarmen.

Tenner og kjever

Smerte til tennene og kjever kan være et tidlig symptom på et hjerteinfarkt.

Behandlinger

I de fleste tilfeller må en helsetjenester operatør vurdere og behandle dommeren. Hvis du behandler den delen av kroppen din som lider i stedet for å behandle den delen som er såret, vil du ikke kunne kvitte seg med smerte.

Folk som rapporterte smerte noen ganger, er ikke sikker på hva som skjer. De vet bare at de føler seg smerte og ikke klarer å forstå hvorfor.

Hvis du føler en mystisk smerte fra et poeng av kroppen din som ikke ser ut til å bli såret, kan du midlertidig prøve å få lettelse ved å ta ibuprofen (Advil).

Husholdningsartikler

Smertehåndtering for rapportert smerte kan ikke lykkes uten diagnose.

Men du kan prøve å behandle akutt smerte hjemme med enkle hjemmemedisiner som vil redusere betennelse og vil fly kroppens nervesystem.

Husholdningsartikler for akutt muskelsmerter inkluderer:

  • Bruker en varm pakke for å lindre muskelspenning og kramper
  • Ta et bad med Epsom salt for å lindre muskelspenning
  • Hviler på kroppen og vær forsiktig så du ikke irriterer det vondt

Men hvis du har symptomer på skade på organene eller hjerteinfarkt, ikke prøv å behandle deg med et hjem rette.

Når du skal se en helsepersonell

Hvis du har smerte på skulderen, tror du det kan være relatert til et hjerteinfarkt, umiddelbart på jakt etter en nødsituasjon.

På samme måte kan den refererte smerten som kommer fra skuldre eller rygg, være måten kroppen din forteller deg at du trenger hjelp.

Hvis du ikke har grunn til å mistenke ryggen eller skulderen, har blitt skadet, men du føler deg fortsatt smerte fra disse stedene, snakk straks med en helsetjenester.

Ikke vent på smerte for å være fornuftig, eller at den smertefulle følelsen går bort.

Bunnlinjen

Dommeren ber vanligvis om å snakke med en helsepersonell.

Enten du ser de første symptomene på et hjerteinfarkt eller den første indikasjonen på at dine vitale organer har blitt skadet, kan rapportert smerte faktisk redde livet ditt.

Hvis du ofte føler spøkelsesmerter eller rapportert i områder av kroppen din som ikke har vært tese eller sår, snakk umiddelbart med en lege.